Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Για τον φίλο μου τον σκατατζη...

1000006059.jpg

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.645
Πόντοι
2.306
Διότι πολύ απλά είχε την δυνατότητα να ανανεώσει με πολύ καλά χρήματα και τώρα είναι στον αέρα.

Οποιος έχει μπλέξει με τον Πολ τον Κουτσολιάκο , εχει καταλήξει στα αζήτητα. Ο τύπος κοιτάει μονο πως θα μεγιστοποιήσει τις μιζες του , δε του καίγεται καρφάκι για τους παιχτες που εκπροσωπει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Οποιος έχει μπλέξει με τον Πολ τον Κουτσολιάκο , εχει καταλήξει στα αζήτητα. Ο τύπος κοιτάει μονο πως θα μεγιστοποιήσει τις μιζες του , δε του καίγεται καρφάκι για τους παιχτες που εκπροσωπει.
Κατσε να σου πω τι παιχτηκε με τον Φορτουνη,. Προσπάθησε ο αντζεντης του με την βοηθεια του Δωνη να ανεβασουν το κασε του και να παρει ο Κωστακης 2 μυρια τουλαχιστον. Σοβαρος προπονητης κσι σοβσρη ομαδα οταν δεν παιζει με δικα της λεφτά δεν κανει τετοια παιχνίδια. Και ο Δωνης ακούγεται για Φορτουνη τριτη φορα τα τελευταία τρια χρόνια. Αλλα νομιζανε οτι εχουν να κάνουν με κανεναν επιχειρηματία της σειράς οσο αναφορα τον Μαρινακη.

Θυμησου τον Στέλιο Γιαννακοπουλο. Στελιο αυτά ειναι του λεει ο Κόκκαλης. Προεδρε βάλε κάτι πσραπανω με θελει η Γιουναιτεντ (οσο το σκεφτόμουνα λεει ο κοκκαλης γελωντας ειρωνικά) Ε, μην σου κοψω την τυχη στελιο μου τραβα στην Γιουναιτεντ. Που εγινε Μπολτον....

Drakontas

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Βλέπω να ξανά έρχεται ο Κώστας πάντως

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο

Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.

Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι
Ξεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;

Και εκει που ειναι ικανός να σε κουφανει ο μαλακας ο χοντρος ειναι να παει με κανα πενταρι εκατομμύρια πριμ υπογραφης και με κανα τριαμισαρι-τεσσερα τον χρονο να σου φερει κανεναν Μαρσιαλ (ως παράδειγμα μιας και ακομα ελευθερος είναι) λες και πασχεις απο εκτελεστες στα ακρα και οχι απο δημιουργους. Ακριβος στο πίτουρο και φθηνος στ αλεύρι. Τα Χριστούγεννα θα του φταίει ο Βασκος...

ΓΤΧΣ ρε μουνοπανο χοντρουλιακα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Τον συζητάνε πολύ τον Ροντινέι, ότι πρέπει να κληθεί στην Εθνική Βραζιλίας.

Τρεις μέρες μόνο πια ως τον τελικό με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά !

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Μη νριζσιε
Ξεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;

Και εκει που ειναι ικανός να σε κουφανει ο μαλακας ο χοντρος ειναι να παει με κανα πενταρι εκατομμύρια πριμ υπογραφης και με κανα τριαμισαρι-τεσσερα τον χρονο να σου φερει κανεναν Μαρσιαλ (ως παράδειγμα μιας και ακομα ελευθερος είναι) λες και πασχεις απο εκτελεστες στα ακρα και οχι απο δημιουργους. Ακριβος στο πίτουρο και φθηνος στ αλεύρι. Τα Χριστούγεννα θα του φταίει ο Βασκος...

ΓΤΧΣ ρε μουνοπανο χοντρουλιακα

Μη βρίζεις ρε πρωί πρωι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Μάγκες λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Φορτούνης πρέπει να είναι ...

Σ Τ Ο Κ Ο Σ.
Το καταλαβαίνεις όταν μιλάει ρε μαν. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του όταν ήταν μικρός

Μαλακα χοντρε να φας δηλητηριασμένο πιροσκί και να σε πιάσει τσιρλιο

Αν έκανε πρόταση έστω για έναν από τους παίκτες που είχαμε πέρσι δανεικούς τότε εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.645
Πόντοι
2.306

Τα ΑΡΔακια ξεκίνησαν την προπαγάνδα προληπτικά , ξερουν αυτά , παιρνουν απευθειας γραμμη απο Καραπαππα. Μέχρι σήμερα που δεν υπηρχε ενδιαφερον απο αλλου εφταιγαν οι κακοί κινέζοι νυχτεριδοφάγοι που θελουν ακατεβατα 10 μυρια και ουτε το συζητανε για τα 6-7 που υποτιθεται δινει ο αδυνατισμένος χοντρος. Τωρα που μπηκαν στο παιχνίδι οι βεδουίνοι , έχει αρχίσει και τους λούζει κρυος ιδρώτας. Τι θα συμβεί αν ο κοντός καταλήξει στην Αραβία με τα ίδια ή και λιγότερα (κρατα το αυτό) χρήματα απο αυτά που υποτίθεται οτι δίνει ο Πόλντο ; Λες να ξυπνήσουν τα γίδια ; Ας ξεκινήσουμε λοιπον την προπαγάνδα οτι τώρα φταίει ο αληταράς ο Ποντενσε που ανεβασε ξαφνικα το κασέ του και μας πουλάει για μια χουφτα πετροδολλάρια.
Μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια : Ο Ποντενσε παίρνει ΗΔΗ πάνω απο 3 το χρόνο στη Γουλβς , μπορει ανετα να κατσει στο συμβολαιο του αντι να τρεχει στις ερημους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom