ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μαν από το τζιμπουτιGamiesai
Μη βρίζεις μαν από το τζιμπουτιGamiesai
Με πνίγει το άδικο ρε φίλε. Βγάλαμε γενίτσαρο στην πόλη μας.Μη βρίζεις μαν από το τζιμπουτι
Από πίσω αχνοφαίνεται κ η πισίνα του μπαρμπαπηδουλαΓια τον φίλο μου τον σκατατζη...
Νηστικός ρεΓια τον φίλο μου τον σκατατζη...
Γιατί?Μάγκες λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Φορτούνης πρέπει να είναι ...
Σ Τ Ο Κ Ο Σ.
Γιατί?
Διότι πολύ απλά είχε την δυνατότητα να ανανεώσει με πολύ καλά χρήματα και τώρα είναι στον αέρα.
Οποιος έχει μπλέξει με τον Πολ τον Κουτσολιάκο , εχει καταλήξει στα αζήτητα. Ο τύπος κοιτάει μονο πως θα μεγιστοποιήσει τις μιζες του , δε του καίγεται καρφάκι για τους παιχτες που εκπροσωπει.
Κατσε να σου πω τι παιχτηκε με τον Φορτουνη,. Προσπάθησε ο αντζεντης του με την βοηθεια του Δωνη να ανεβασουν το κασε του και να παρει ο Κωστακης 2 μυρια τουλαχιστον. Σοβαρος προπονητης κσι σοβσρη ομαδα οταν δεν παιζει με δικα της λεφτά δεν κανει τετοια παιχνίδια. Και ο Δωνης ακούγεται για Φορτουνη τριτη φορα τα τελευταία τρια χρόνια. Αλλα νομιζανε οτι εχουν να κάνουν με κανεναν επιχειρηματία της σειράς οσο αναφορα τον Μαρινακη.
Θυμησου τον Στέλιο Γιαννακοπουλο. Στελιο αυτά ειναι του λεει ο Κόκκαλης. Προεδρε βάλε κάτι πσραπανω με θελει η Γιουναιτεντ (οσο το σκεφτόμουνα λεει ο κοκκαλης γελωντας ειρωνικά) Ε, μην σου κοψω την τυχη στελιο μου τραβα στην Γιουναιτεντ. Που εγινε Μπολτον....
Είχαμε φάει πριν ρε...Νηστικός ρε
Τι?Είχαμε φάει πριν ρε...
Βλέπω να ξανά έρχεται ο Κώστας πάντωςΟποιος έχει μπλέξει με τον Πολ τον Κουτσολιάκο , εχει καταλήξει στα αζήτητα. Ο τύπος κοιτάει μονο πως θα μεγιστοποιήσει τις μιζες του , δε του καίγεται καρφάκι για τους παιχτες που εκπροσωπει.
Ξεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο
Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.
Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι
Ξεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;
Και εκει που ειναι ικανός να σε κουφανει ο μαλακας ο χοντρος ειναι να παει με κανα πενταρι εκατομμύρια πριμ υπογραφης και με κανα τριαμισαρι-τεσσερα τον χρονο να σου φερει κανεναν Μαρσιαλ (ως παράδειγμα μιας και ακομα ελευθερος είναι) λες και πασχεις απο εκτελεστες στα ακρα και οχι απο δημιουργους. Ακριβος στο πίτουρο και φθηνος στ αλεύρι. Τα Χριστούγεννα θα του φταίει ο Βασκος...
ΓΤΧΣ ρε μουνοπανο χοντρουλιακα
Μη βρίζεις ρε πρωί πρωιΞεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;
Και εκει που ειναι ικανός να σε κουφανει ο μαλακας ο χοντρος ειναι να παει με κανα πενταρι εκατομμύρια πριμ υπογραφης και με κανα τριαμισαρι-τεσσερα τον χρονο να σου φερει κανεναν Μαρσιαλ (ως παράδειγμα μιας και ακομα ελευθερος είναι) λες και πασχεις απο εκτελεστες στα ακρα και οχι απο δημιουργους. Ακριβος στο πίτουρο και φθηνος στ αλεύρι. Τα Χριστούγεννα θα του φταίει ο Βασκος...
ΓΤΧΣ ρε μουνοπανο χοντρουλιακα.
Το καταλαβαίνεις όταν μιλάει ρε μαν. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του όταν ήταν μικρόςΜάγκες λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Φορτούνης πρέπει να είναι ...
Σ Τ Ο Κ Ο Σ.
Ξεκινα μαζι μου απο τουδε. Εγω ξεκιναω απο σημερα πρωινιατικα με το μουνοπανο γαμω τα κιλα του και γαμω τη ψυχη του. Ειχαμε ρητρα, εβαλε τα αρδακια του γαμω το σπιτι τους και αυτα με τον Ποντενσε, οι Κινεζοι της Γουλβς κανανε τους Κινεζους μας λενε, No ρήτρα. Και τωρα το δυσκολευει ο Ποντενσε γραφουν ζητωντας τρια εκατομμύρια καθαρά. Δηλαδη ποσα περιμενανε να ζητησει; Γαυροψυχος αλλα δεν θα ερθει και τζάμπα... Τοσους μηνες που δισπραγματευεται με την Γουλβς δηλαδη δεν ηξερε ποσα ζητάει ο νανος; Τωρα τους τα ειπε;
ΓΤΧΣ ρε μουνοπανο χοντρουλιακα.