Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256
Ο μόνος που ανανέωσε τελικά ήταν ο Ελ Καυλι και αυτό γιατί έληξε η προθεσμία που είχε στη ρήτρα του και δεν είχε περιέργως πρόταση από άλλη ομάδα... Αλλιως ούτε αυτόν δεν θα ανανεώνε ο Χοντρός.

Κατά τα άλλα παραμύθια ότι ονειρευόμαστε Ευρωπαϊκά μεγαλεία και δεν είναι διατεθειμένος να δώσει λεφτά έστω για να κρατήσει τιους παίχτες που του έφεραν την Ευρωπαϊκή κούπα.

Και τον Φορτουνη που βρίζουν οι κωλογαυροι είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρχε καμία πρόταση με 2.5 εκ και τα λεφτά ήταν πολύ λιγότερα γι'αυτό και προτίμησε Αραβία.

Τα λεγα στον μαλακά τον Σουρα τον Ζεμπου αλλά τρία πουλάκια κάθονταν... Τώρα ξεσουρωσε είδε τη πραγματικότητα και βρίζει τον Χοντρό.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.698
Πόντοι
3.296
Ο μόνος που ανανέωσε τελικά ήταν ο Ελ Καυλι και αυτό γιατί έληξε η προθεσμία που είχε στη ρήτρα του και δεν είχε περιέργως πρόταση από άλλη ομάδα... Αλλιως ούτε αυτόν δεν θα ανανεώνε ο Χοντρός.

Κατά τα άλλα παραμύθια ότι ονειρευόμαστε Ευρωπαϊκά μεγαλεία και δεν είναι διατεθειμένος να δώσει λεφτά έστω για να κρατήσει τιους παίχτες που του έφεραν την Ευρωπαϊκή κούπα.

Και τον Φορτουνη που βρίζουν οι κωλογαυροι είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρχε καμία πρόταση με 2.5 εκ και τα λεφτά ήταν πολύ λιγότερα γι'αυτό και προτίμησε Αραβία.

Τα λεγα στον μαλακά τον Σουρα τον Ζεμπου αλλά τρία πουλάκια κάθονταν... Τώρα ξεσουρωσε είδε τη πραγματικότητα και βρίζει τον Χοντρό.
Σπαστικές??? Το έβγαλες τον κύπελλο από τον πάτο σου ακόμα????

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Δε βλέπω ποιον θα φέρει φετος απο τη Φορεστ. Εχει στειλει ολα τα σαπακια στη Ριο Αβε.

Ο μονος που απομενει ειναι καποιος Joe Worall ,σεντερ μπακ που περσι σκουπιζε τον παγκο της Μπεσικτας , ιδανικη επιλογη για να κουρεύει το γκαζον του Ρέντη. Θα παίξει δυνατά για αντι-Καρμο.

Δυσκολα τα πράγματα. Δεν εχουν ουτε ενα εξτρεμ να μας δώσουν οι παπαρηδες.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.896
Πόντοι
3.556
Ο πρόεδρος αγαπάει σίγουρα τα χρήματα περισσότερο από την ομάδα. Και συνάμα θα προτιμά να αναδειχθούν κάποιοι νέοι από τα σπλάχνα των φυτωρίων, που βγάζει και οικονομικό νόημα.

Οι επόμενες ανακοινώσεις μετά τον τελικό με τη Φλαμένγκο λογικά, ώστε να μην ταράξει ισορροπίες ανάμεσα στους νέους.

Δεν ξέρω, βέβαια, αλλά αυτό υποθέτω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306

1,5 ήταν η πρόταση , υποτίθεται. Τα μισά απο Αραβία. Αλλά μην τρελαθούμε , μια χαρά ήταν το 1,5. Στα 32 είναι πλεον. Στ' αρχιδια μας ποσα δινουν οι Αραβες , είναι και θεμα φιλοδοξιας. Και στον Εμπαπε εδιναν 750 για ενα χρονο και τους εγραψε στ'αρχιδια του και πηγε στη Ρεαλ με το 1/10.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.672
Πόντοι
46.423
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε ο Ευάγγελος Μίχος, για τον Κάρμο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Νότιγχαμ, η οποία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για να τον αγοράσει από την Πόρτο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256
Δε βλέπω ποιον θα φέρει φετος απο τη Φορεστ. Εχει στειλει ολα τα σαπακια στη Ριο Αβε.

Ο μονος που απομενει ειναι καποιος Joe Worall ,σεντερ μπακ που περσι σκουπιζε τον παγκο της Μπεσικτας , ιδανικη επιλογη για να κουρεύει το γκαζον του Ρέντη. Θα παίξει δυνατά για αντι-Καρμο.

Δυσκολα τα πράγματα. Δεν εχουν ουτε ενα εξτρεμ να μας δώσουν οι παπαρηδες.
Έχουμε Ζοτα στο στοκ... Θα τον πουλήσουμε στα πρόβατα ότι ήταν στη καλύτερη εντεκάδα πέρυσι στη Πορτογαλία και ότι τον ήθελε και ο βαζελος.

Τέραστια επιτυχία...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256
1,5 ήταν η πρόταση , υποτίθεται. Τα μισά απο Αραβία. Αλλά μην τρελαθούμε , μια χαρά ήταν το 1,5. Στα 32 είναι πλεον. Στ' αρχιδια μας ποσα δινουν οι Αραβες , είναι και θεμα φιλοδοξιας. Και στον Εμπαπε εδιναν 750 για ενα χρονο και τους εγραψε στ'αρχιδια του και πηγε στη Ρεαλ με το 1/10.
Αρχιδια καλή ήταν...ο Ελ Καυλι που είναι ίδια ηλικία γιατί αξίζε 2.5 εκ και δεν άξιζε ο Φορτουνης με τεράστια προσφορά στην ομάδα;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Αρχιδια καλή ήταν...ο Ελ Καυλι που είναι ίδια ηλικία γιατί αξίζε 2.5 εκ και δεν άξιζε ο Φορτουνης με τεράστια προσφορά στην ομάδα;

Πιστευεις οτι πηρε 2,5 ο Καυλι ; Τ'αρχιδια μου πήρε. Το πολυ να εφτασε στα 1,7-8.

Έχουμε Ζοτα στο στοκ... Θα τον πουλήσουμε στα πρόβατα ότι ήταν στη καλύτερη εντεκάδα πέρυσι στη Πορτογαλία και ότι τον ήθελε και ο βαζελος.

Τέραστια επιτυχία...

Τι να τον κάνουμε τον Ζοτα ; Δεξι εξτρεμ ψαχνουμε οχι αριστερο. Εχουμε Μασουρινιο για αναπληρωματικό. Εκτος κι αν τον παρουμε για αλλαγη του Μασουρινιο.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.672
Πόντοι
46.423

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256
Πιστευεις οτι πηρε 2,5 ο Καυλι ; Τ'αρχιδια μου πήρε. Το πολυ να εφτασε στα 1,7-8.

Τι να τον κάνουμε τον Ζοτα ; Δεξι εξτρεμ ψαχνουμε οχι αριστερο. Εχουμε Μασουρινιο για αναπληρωματικό. Εκτος κι αν τον παρουμε για αλλαγη του Μασουρινιο.
Παίζει και με ανάποδο πόδι... Περπατάει και πάνω στο νερό.:confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.166
Πόντοι
5.006

:sad2:

Συνημμένα

• istockphoto-930058112-1024x1024.jpg
    istockphoto-930058112-1024x1024.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246

Διορθωση. Κανενσς δεν ειπε για τον Φορτουνη οτι του εδινε 2,5 εκτος αν ητανε τυπογραφικο λαθος που το έγραψες. 1,7 είπανε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Ο πρόεδρος αγαπάει σίγουρα τα χρήματα περισσότερο από την ομάδα. Και συνάμα θα προτιμά να αναδειχθούν κάποιοι νέοι από τα σπλάχνα των φυτωρίων, που βγάζει και οικονομικό νόημα.

Οι επόμενες ανακοινώσεις μετά τον τελικό με τη Φλαμένγκο λογικά, ώστε να μην ταράξει ισορροπίες ανάμεσα στους νέους.

Δεν ξέρω, βέβαια, αλλά αυτό υποθέτω.
Θελεις να σου πω τι ισως να κανει; Γιατι δεν βαζει τιποτα πανω απο το ΕΓΩ του. Ο αλλος αν τελειωσει καλα του ταλεντου που το ξεφορτωθηκε ως ταλεντο η Γιουνάιτεντ και παιρνει τα λεφτα της και με κέρδος, επειδή θα του φτασει 10+2 μυρια, μην σου κανει εντύπωση αν παει και φέρει κανέναν τετοιον για να λενε τα αρδακια του ο προεδρος πάλι τινσξε την μπάνκα ακριβοτερο το ροστερ του Ολυμπιακού και φετος απο τους αλλους. Παιζει σύμφωνα με το τι κσνουν οι άλλοι.
Μην σου κάνει εντύπωση αν κοιταξει να κανει το κομματι του αντι της ουσίας.

Αυτο μου την δινει οτι δεν κοιτάει την ουσία και η κοροϊδία.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Εγώ πιστεύω οτι με το ποσό της ρήτρας (που υπήρχε αλλά μετά εξαφανίστηκε συμφωνα με τα ΑΡΔ) ήτοι γυρω στα 5 τον παιρνει οποιος θελει. Αν δε τα δινει ουτε αυτα ο Πολντο (που δε τα δινει γιατι δεν εχει μεταπωλητικη αξια) τι θες να κανει ο κοντός ; Να κάτσει ένα χρόνο στην εξέδρα για να έρθει του χρόνου ως ελεύθερος ; Ειπαμε , γουστάρει την ομάδα , δεν έχει μεγαλώσει με την αφίσα του Δεληκάρη.

Ντεπάι θες ; Θα σας ειδοποιήσουμε. Προς το παρόν δε βολεύεσαι με κάτι σε Ιμαντ Φαραζ ;
Καλα, ειπαμε... εσυ και ο Χελ εχετε μπερδεψει τον Μαρινακη με τον Μελισσανιδη. Μουνοπανο και το εγω του ειναι ο δικος μας. Οχι μουνοπανο και μπακαλης για να σου φέρει τουτον που σου είπε ο αλλος απο την Γαλλια. Και στην Αργεντινη γράφουν οτι φαγαμε πορτα για εναν 20χρονο. Στην Ισπανία γραφουν οτι ερωτευτηκανε τον Ντοη και χαλαλιζουν 4 για παρτη του.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Καλα, ειπαμε... εσυ και ο Χελ εχετε μπερδεψει τον Μαρινακη με τον Μελισσανιδη. Μουνοπανο και το εγω του ειναι ο δικος μας. Οχι μουνοπανο και μπακαλης για να σου φέρει τουτον που σου είπε ο αλλος απο την Γαλλια. Και στην Αργεντινη γράφουν οτι φαγαμε πορτα για εναν 20χρονο. Στην Ισπανία γραφουν οτι ερωτευτηκανε τον Ντοη και χαλαλιζουν 4 για παρτη του.

Η αλήθεια είναι οτι μεχρις στιγμής τον γλεντάει ο ραφλας. 20+ μυρια μεταγραφες εχει κανει με μηδεν εσοδα. Οποτε μια ρελανς την περιμενουμε αλλιως το "μπακαλης" θα ειναι κοπλιμεντο , ειδικα σε χρονια που γιορταζεις τα 100 και μετα απο ευρωπαικο τιτλο. Το αν θα φερει παιχτες ουσιας ή θα κουβαλησει καναν συνταξιουχο στρακαστρουκα θα το δουμε. Νομιζω οτι ο Μεντι προτιμαει το πρώτο. Θα μου πεις ποιος τον ρωτάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom