Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.517
- Πόντοι
- 28.246
Γιατι, θα μου βαλεις πιπερι στο στομα;Μη βρίζεις μορη γαμιολα
Γιατι, θα μου βαλεις πιπερι στο στομα;Μη βρίζεις μορη γαμιολα
Όχι τσίπουροΓιατι, θα μου βαλεις πιπερι στο στομα;
Αυτο που εβαλες ειναι μπυρες ρε.Όχι τσίπουρο
Από τη ζεστη μαν ειναι μη δίνεις σημασίαΑυτο που εβαλες ειναι μπυρες ρε.
Ο Μπακούλας έπαιξε δεξί χάφ.
Τον Μπακούλα στον αφησα να μου πεις πως χωρεσε δεξι χαφ απο την στιγμη που τα ακραια χαφ (εξτρεμ) ητανε αλλοι.Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ / 4-2-3-1): Πασχαλάκης, (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ) Κοστίνια, Κ(ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ)Κουτσίδης, Άμπι, (ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΠΕΡ) Αποστολόπουλος, (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ) Μπακούλας, Ντόη, (ΕΞΑΡΙ)Τσικίνιο, (ΟΧΤΑΡΙ) Μασούρας, (ΕΞΤΡΕΜ) Μπιέλ (ΕΞΤΡΕΜ), Κωστούλας. (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
Τον εβλεπε που τραβιοταν στο πλαι και νομιζε οτι επαιζε πλαγιο χαφ....Τον Μπακούλα στον αφησα να μου πεις πως χωρεσε δεξι χαφ απο την στιγμη που τα ακραια χαφ (εξτρεμ) ητανε αλλοι.
Ας του κανω την χαρη να του εξηγησω την διαφορα Μπακουλα με Μουζακιτη.Τον εβλεπε που τραβιοταν στο πλαι και νομιζε οτι επαιζε πλαγιο χαφ....
ρε μαλακα Γιαννη εισαι εσυ τελικα ετσι???Ας του κανω την χαρη να του εξηγησω την διαφορα Μπακουλα με Μουζακιτη.
Μπακουλας. 100% ανατσταλτικος παιχτης που η δουλεια του ειναι να καταστρεφει τις αντιπαλες επιθεσεις πριν ή μην φτασει η μπαλα στην ευθυνη των κεντρικων αμυντικων. Δεν ειναι απαταιτητο να εχει και υψηλη τεχνικη.
Μουζακιτης. Παιζει πιο μπροστα απο τον Μπακουλα ως box to box. Δηλαδη ειναι ο παιχτης που θα παρει την μπαλα, αν φυγει σπο τα ποδια του τερμστοφυλακανκαι θα κοιταξει να δωσει την λρωτη πασαζ εξ ου και οι μεταβιβασεις του. 21/22 σωστες διαβασα οτι ειχε. Η δουλεια του εινσι επισης να κανει παιχνιδι απο πισω τροφοδοτντας κυριε τα πλαγια χσφ και καθετα, αν βρει τον επιθετικο σε θεση που μπορεί να τον βγαλει σε θεση για γκολ. Εξυπακουεται οτι τρεχει σαντο σκυλι που του πήραν το κοκκαλο απο το στομα. Γι αυτο καιντον ειδες πιο ποιοτικο παίχτη σπο τον μπακουλα.
παρακολουθοντας στο γιανγκ λιγκ τα παιδια ειναι φτερο στον ανεμο,θελουν ενδυναμωση αλλιως θα φυσαει 5 μποφορ και θα πεφτουν σαν τον καραγκουνη.Δεν ενδείκνυνται αυτά τα ματς για να βγάλεις ατομικά συμπεράσματα. Το σχήμα με Ντοη ηταν λιγο αχταρμας , δεν καταλαβαινες ποιος παιζει 6. Στο β' με Μουζακιτη ηταν καλυτερος. Δεν εχω αποψη αν στέκεται σε πρώτη ομάδα όμως , πρέπει να τον δούμε σε κανονικό σχήμα. Ηταν πειραματική η φάση σημερα.
Βασίλη το λενε τυπε,ρε μαλακα Γιαννη εισαι εσυ τελικα ετσι???
ρε μηπως τον λενε Γιαννη???? εισαι σιγουρος???Βασίλη το λενε τυπε,
μας εχεις ζαλισει με το Γιάννη.
Έχει δύο ονόματα γι αυτορε μηπως τον λενε Γιαννη???? εισαι σιγουρος???
Μου δωσσνε και των δυο παππουδων μου τα ονοματα για να μην τσακωνονται οι συμπεθεροι.Έχει δύο ονόματα γι αυτο
Ας του κανω την χαρη να του εξηγησω την διαφορα Μπακουλα με Μουζακιτη.
Μπακουλας. 100% ανασταλτικος παιχτης που η δουλεια του ειναι να καταστρεφει τις αντιπαλες επιθεσεις πριν ή μην φτασει η μπαλα στην ευθυνη των κεντρικων αμυντικων. Δεν ειναι απαταιτητο να εχει και υψηλη τεχνικη.
Μουζακιτης. Παιζει πιο μπροστα απο τον Μπακουλα ως box to box. Δηλαδη ειναι ο παιχτης που θα παρει την μπαλα, αν φυγει σπο τα ποδια του τερματοφυλακα και θα κοιταξει να δωσει την πρώτη πασα εξ ου και οι μεταβιβασεις του. 21/22 σωστες διαβασα οτι ειχε. Η δουλεια του ειναι επισης να κανει παιχνιδι απο πισω τροφοδοτντας κυριως τα πλαγια χαφ και καθετα, αν βρει τον επιθετικο σε θεση που μπορεί να τον βγαλει σε θεση για γκολ. Εξυπακουεται οτι τρεχει σαν το σκυλι που του πήραν το κοκκαλο απο το στομα. Γι αυτο και τον ειδες πιο ποιοτικο παίχτη σπο τον Μπακουλα.
Βρες υλικο απο τις διακοπες της Εστρελα σου λεω και ποσταρισε το.Αφού δεν το είδες το παιχνίδι τι μιλάς ?
Στο α' ημίχρονο καθαρόαιμο αμυντικό χάφ ήταν ο Ντόι και στα δεξιά του έπαιζε ο Μπάκουλας.
Ο Μπάκουλας λοιπόν τι ήταν ?
Σέντερ φόρ ???
Ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή είσαι βλάκας.
Αυτό λέγεται δεξί χάφ.
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι έπαιξε δεξί εξτρέμ.
Βρες υλικο απο τις διακοπες της Εστρελα σου λεω και ποσταρισε το.
Παραδινομαι!Να το πω διαφορετικά.
6άρι δεν έπαιζε ο Μπάκουλας.
7άρι μπορεί.