ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.938
- Πόντοι
- 5.006
Έχει δύο ονόματα γι αυτορε μηπως τον λενε Γιαννη???? εισαι σιγουρος???
Έχει δύο ονόματα γι αυτορε μηπως τον λενε Γιαννη???? εισαι σιγουρος???
Μου δωσσνε και των δυο παππουδων μου τα ονοματα για να μην τσακωνονται οι συμπεθεροι.Έχει δύο ονόματα γι αυτο
Ας του κανω την χαρη να του εξηγησω την διαφορα Μπακουλα με Μουζακιτη.
Μπακουλας. 100% ανασταλτικος παιχτης που η δουλεια του ειναι να καταστρεφει τις αντιπαλες επιθεσεις πριν ή μην φτασει η μπαλα στην ευθυνη των κεντρικων αμυντικων. Δεν ειναι απαταιτητο να εχει και υψηλη τεχνικη.
Μουζακιτης. Παιζει πιο μπροστα απο τον Μπακουλα ως box to box. Δηλαδη ειναι ο παιχτης που θα παρει την μπαλα, αν φυγει σπο τα ποδια του τερματοφυλακα και θα κοιταξει να δωσει την πρώτη πασα εξ ου και οι μεταβιβασεις του. 21/22 σωστες διαβασα οτι ειχε. Η δουλεια του ειναι επισης να κανει παιχνιδι απο πισω τροφοδοτντας κυριως τα πλαγια χαφ και καθετα, αν βρει τον επιθετικο σε θεση που μπορεί να τον βγαλει σε θεση για γκολ. Εξυπακουεται οτι τρεχει σαν το σκυλι που του πήραν το κοκκαλο απο το στομα. Γι αυτο και τον ειδες πιο ποιοτικο παίχτη σπο τον Μπακουλα.
Βρες υλικο απο τις διακοπες της Εστρελα σου λεω και ποσταρισε το.Αφού δεν το είδες το παιχνίδι τι μιλάς ?
Στο α' ημίχρονο καθαρόαιμο αμυντικό χάφ ήταν ο Ντόι και στα δεξιά του έπαιζε ο Μπάκουλας.
Ο Μπάκουλας λοιπόν τι ήταν ?
Σέντερ φόρ ???
Ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή είσαι βλάκας.
Αυτό λέγεται δεξί χάφ.
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι έπαιξε δεξί εξτρέμ.
Βρες υλικο απο τις διακοπες της Εστρελα σου λεω και ποσταρισε το.
Παραδινομαι!Να το πω διαφορετικά.
6άρι δεν έπαιζε ο Μπάκουλας.
7άρι μπορεί.
Η αυριανη θα ειναι ιστορικοτερη. Κλεινουμε 54 μερες. Και η μεθαυριανη να δεις ποσο περισσοτερο. 55 ημερες.ιστορικη μερα η σημερινη...κλεινουμε 53 ημερες απο την 1η ελληνικη κατακτηση ευρωπαικου τιτλου στο ποδοσφαιρο