Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::confused::confused::confused:

GS2XhAnXUAAWi-e

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Πιεση ψηλα,φυσικη κατασταση πολυ καλη για την εποχη.Απο τους πιτσιρικαδες μονο ο Μουζακιτης μου κανει να ειναι ετοιμος να παρει αμεσα λιγο χρονο συμμετοχης....Μασουρας μονιμος κακαποιητης της μπαλας.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.927
Πόντοι
46.423
Πιεση ψηλα,φυσικη κατασταση πολυ καλη για την εποχη.Απο τους πιτσιρικαδες μονο ο Μουζακιτης μου κανει να ειναι ετοιμος να παρει αμεσα λιγο χρονο συμμετοχης....Μασουρας μονιμος κακαποιητης της μπαλας.

La1.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.927
Πόντοι
46.423
Ο Παπακανέλλος έχει μεγάλη ποιότητα.

Ο Κουτσίδης μια χαρά είναι, δυνατό παιδί.

Οι Μπακούλας, Μουζακίτης είναι μηχανάκια με τον δεύτερο όμως να έχει καλύτερη τεχνική.

Ο Κωστούλας θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο α' ημίχρονο.

Με τις ασίστ του Ποντένσε σίγουρα θα σκοράρει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.351
Πόντοι
28.246
Ο Παπακανέλλος έχει μεγάλη ποιότητα.

Ο Κουτσίδης μια χαρά είναι, δυνατό παιδί.

Οι Μπακούλας, Μουζακίτης είναι μηχανάκια με τον δεύτερο όμως να έχει καλύτερη τεχνική.

Ο Κωστούλας θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο α' ημίχρονο.

Με τις ασίστ του Ποντένσε σίγουρα θα σκοράρει.
Αστα λεμε αυτα, δεν εισαι εσυ για τετοια.

Ο Γουοκαπ με την Εστρελα δημοσιευσαν βιντεο από τις διακοπες τους στο Κοστα Ναβαρονο. Τρεχα γρηγορα να το βρεις και να το ανεβάσεις μην προλαβει αλλος.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306

Ας τους δουμε σε 3-4 ματς ακομα. Με ενα ημιχρονο εν μεσω προετοιμασιας δε μπορεις να βγαλεις συμπεράσματα , ειδικα για επιθετικογενεις παιχτες. Αλλωστε ο Μεντι τους βλεπει καθε μερα στις προπονησεις , αυτος θα αποφασισει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.351
Πόντοι
28.246
Ας τους δουμε σε 3-4 ματς ακομα. Με ενα ημιχρονο εν μεσω προετοιμασιας δε μπορεις να βγαλεις συμπεράσματα , ειδικα για επιθετικογενεις παιχτες. Αλλωστε ο Μεντι τους βλεπει καθε μερα στις προπονησεις , αυτος θα αποφασισει.
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα μου λετε για τον Μπακούλα, εξαρι τον χρησιμοποιησε μπροστα από τα δυο στοπερ. (Στον τελικο ο Συλαιδοπουλος τον ειχε κεντρικο αμυντικο, αν και η θεση του ειναι εξαρι) Πως πηγε αυτο το παιδι ατομικα;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα μου λετε για τον Μπακούλα, εξαρι τον χρησιμοποιησε μπροστα από τα δυο στοπερ. (Στον τελικο ο Συλαιδοπουλος τον ειχε κεντρικο αμυντικο, αν και η θεση του ειναι εξαρι) Πως πηγε αυτο το παιδι ατομικα;
:sad2:

Συνημμένα

• methismenos.jpg
    methismenos.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
6 αρι επαιζε και στον τελικο ρε σουρα....πως να παιξει κεντρικος αμυντικος που ειναι ενα μιλκο καπ και κατι;

Καλος ηταν σημερα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σχολιασα για αυτα που ειδα....προφανως θα τους δουμε και στη συνεχεια.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306

Δεν ενδείκνυνται αυτά τα ματς για να βγάλεις ατομικά συμπεράσματα. Το σχήμα με Ντοη ηταν λιγο αχταρμας , δεν καταλαβαινες ποιος παιζει 6. Στο β' με Μουζακιτη ηταν καλυτερος. Δεν εχω αποψη αν στέκεται σε πρώτη ομάδα όμως , πρέπει να τον δούμε σε κανονικό σχήμα. Ηταν πειραματική η φάση σημερα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.351
Πόντοι
28.246
6 αρι επαιζε και στον τελικο ρε σουρα....πως να παιξει κεντρικος αμυντικος που ειναι ενα μιλκο καπ και κατι;

Καλος ηταν σημερα....
Αν του βγει ο Βασκος δεν θα παρει αλλον στην θεση του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom