DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.711
- Πόντοι
- 2.306
μπαλαρα απο πρωτο ματς....
οι βαζελες βαφουν καγκελα και ισωνουν κωλοτρυπιδες
giati den koimasai?
Από τις 7 μέχρι 2.κοκκαλο ήρθα.giati den koimasai?
Πιεση ψηλα,φυσικη κατασταση πολυ καλη για την εποχη.Απο τους πιτσιρικαδες μονο ο Μουζακιτης μου κανει να ειναι ετοιμος να παρει αμεσα λιγο χρονο συμμετοχης....Μασουρας μονιμος κακαποιητης της μπαλας.
Αστα λεμε αυτα, δεν εισαι εσυ για τετοια.Ο Παπακανέλλος έχει μεγάλη ποιότητα.
Ο Κουτσίδης μια χαρά είναι, δυνατό παιδί.
Οι Μπακούλας, Μουζακίτης είναι μηχανάκια με τον δεύτερο όμως να έχει καλύτερη τεχνική.
Ο Κωστούλας θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο α' ημίχρονο.
Με τις ασίστ του Ποντένσε σίγουρα θα σκοράρει.
Πιεση ψηλα,φυσικη κατασταση πολυ καλη για την εποχη.Απο τους πιτσιρικαδες μονο ο Μουζακιτης μου κανει να ειναι ετοιμος να παρει αμεσα λιγο χρονο συμμετοχης....Μασουρας μονιμος κακαποιητης της μπαλας.
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα μου λετε για τον Μπακούλα, εξαρι τον χρησιμοποιησε μπροστα από τα δυο στοπερ. (Στον τελικο ο Συλαιδοπουλος τον ειχε κεντρικο αμυντικο, αν και η θεση του ειναι εξαρι) Πως πηγε αυτο το παιδι ατομικα;Ας τους δουμε σε 3-4 ματς ακομα. Με ενα ημιχρονο εν μεσω προετοιμασιας δε μπορεις να βγαλεις συμπεράσματα , ειδικα για επιθετικογενεις παιχτες. Αλλωστε ο Μεντι τους βλεπει καθε μερα στις προπονησεις , αυτος θα αποφασισει.
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα μου λετε για τον Μπακούλα, εξαρι τον χρησιμοποιησε μπροστα από τα δυο στοπερ. (Στον τελικο ο Συλαιδοπουλος τον ειχε κεντρικο αμυντικο, αν και η θεση του ειναι εξαρι) Πως πηγε αυτο το παιδι ατομικα;
6 αρι επαιζε και στον τελικο ρε σουρα....πως να παιξει κεντρικος αμυντικος που ειναι ενα μιλκο καπ και κατι;Επειδη δεν ειδα τον αγωνα μου λετε για τον Μπακούλα, εξαρι τον χρησιμοποιησε μπροστα από τα δυο στοπερ. (Στον τελικο ο Συλαιδοπουλος τον ειχε κεντρικο αμυντικο, αν και η θεση του ειναι εξαρι) Πως πηγε αυτο το παιδι ατομικα;
Σχολιασα για αυτα που ειδα....προφανως θα τους δουμε και στη συνεχεια.Ας τους δουμε σε 3-4 ματς ακομα. Με ενα ημιχρονο εν μεσω προετοιμασιας δε μπορεις να βγαλεις συμπεράσματα , ειδικα για επιθετικογενεις παιχτες. Αλλωστε ο Μεντι τους βλεπει καθε μερα στις προπονησεις , αυτος θα αποφασισει.
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα μου λετε για τον Μπακούλα, εξαρι τον χρησιμοποιησε μπροστα από τα δυο στοπερ. (Στον τελικο ο Συλαιδοπουλος τον ειχε κεντρικο αμυντικο, αν και η θεση του ειναι εξαρι) Πως πηγε αυτο το παιδι ατομικα;
Θύμισε μου να δωσω εντολή σε ολα τα στέκια που πηγαίνεις οταν θα σε δουν να σου ρίξουν ποτασα στα σουβλακια, γαμημενε κι εσυ.
Αν του βγει ο Βασκος δεν θα παρει αλλον στην θεση του.6 αρι επαιζε και στον τελικο ρε σουρα....πως να παιξει κεντρικος αμυντικος που ειναι ενα μιλκο καπ και κατι;
Καλος ηταν σημερα....
Μη βρίζεις μορη γαμιολαΘύμισε μου να δωσω εντολή σε ολα τα στέκια που πηγαίνεις οταν θα σε δουν να σου ρίξουν ποτασα στα σουβλακια, γαμημενε κι εσυ.