sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.337
- Πόντοι
- 22.266
Από τώρα έχουμε νικητή Όσκαρ 2025 καλύτερη ταινία μικρού μήκους ..
Από τώρα έχουμε νικητή Όσκαρ 2025 καλύτερη ταινία μικρού μήκους ..
Στο εσιαξα.Στο ερτ 1 δειχνει αφιέρωμα στον γαμια μας Τζορετζεβιτς.Θυμηθηκαμε εποχές απο βαρια γαμησια...
εκτος του μασουρα,ολοι οι υπολοιποι.Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα και Ιμπόρα όλοι στον αέρα.
7 ενδεκαδάτοι παίκτες.
Για να δούμε ποιοί θα ανανεώσουν.
Για τον Μασουρα εχω αρχισει να πιστευω οτι θα μεινει τελικα.εκτος του μασουρα,ολοι οι υπολοιποι.
κοιτα απο οτι εχω μαθει.ο προεδρος λογω των γενεθλιων,θα ριξει λεφτα.πιστευω&εγω τον κορμο να τον βαστηξει.ειδες τι εγινε με τα διαρκειας.αυξηθηκαν&ανοιξε&αλλη θυρα λογω πωλησεων.αυτο παει να πει να εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!Για τον Μασουρα εχω αρχισει να πιστευω οτι θα μεινει τελικα.
Ο Ολυμπιακος τον θελει, αυτος θελει Ολυμπιακο, ο Βασκος ειναι το ζητημα για τον παιχτη. Αν μιλησει με αυτο και τα βρει μαζι του...
takis μην τους γαμας την ψυχουλα αλλο.
Ας μην ειχες παρει την ευρωπαικη και θα σου ελεγα αν θα πουλαγες πανω απο 20000 διαρκειας και δη με διπλασια τιμη.κοιτα απο οτι εχω μαθει.ο προεδρος λογω των γενεθλιων,θα ριξει λεφτα.πιστευω&εγω τον κορμο να τον βαστηξει.ειδες τι εγινε με τα διαρκειας.αυξηθηκαν&ανοιξε&αλλη θυρα λογω πωλησεων.αυτο παει να πει να εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
Τού χρόνου ο χοντρός θέλει να περάσει τους ομίλους του Γιουρόπα αλλα πιο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα κ για αυτό κυνήγησε να πάρει την ΕΠΟΦορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα και Ιμπόρα όλοι στον αέρα.
7 ενδεκαδάτοι παίκτες.
Για να δούμε ποιοί θα ανανεώσουν.
Κοτσακα στειλε κρεμαγιερα,μοσχαρια τομαχωκ,κοτοπουλα,ζαρζαβατικα και ασε τον Χοντρο μην ασχολεισαιΤού χρόνου ο χοντρός θέλει να περάσει τους ομίλους του Γιουρόπα αλλα πιο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα κ για αυτό κυνήγησε να πάρει την ΕΠΟ
Ελληνικό πρωτάθλημα παίρνεις όταν έχεις την ΕΠΟ ....
Μόνο η ΑΕΚ δεν το πήρε
Ορίστε...πάρταΚοτσακα στειλε κρεμαγιερα,μοσχαρια τομαχωκ,κοτοπουλα,ζαρζαβατικα και ασε τον Χοντρο μην ασχολεισαι