You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εκτος του μασουρα,ολοι οι υπολοιποι.Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα και Ιμπόρα όλοι στον αέρα.
7 ενδεκαδάτοι παίκτες.
Για να δούμε ποιοί θα ανανεώσουν.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.709
- Πόντοι
- 28.246
Για τον Μασουρα εχω αρχισει να πιστευω οτι θα μεινει τελικα.εκτος του μασουρα,ολοι οι υπολοιποι.
Ο Ολυμπιακος τον θελει, αυτος θελει Ολυμπιακο, ο Βασκος ειναι το ζητημα για τον παιχτη. Αν μιλησει με αυτον και τα βρει μαζι του...
κοιτα απο οτι εχω μαθει.ο προεδρος λογω των γενεθλιων,θα ριξει λεφτα.πιστευω&εγω τον κορμο να τον βαστηξει.ειδες τι εγινε με τα διαρκειας.αυξηθηκαν&ανοιξε&αλλη θυρα λογω πωλησεων.αυτο παει να πει να εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!Για τον Μασουρα εχω αρχισει να πιστευω οτι θα μεινει τελικα.
Ο Ολυμπιακος τον θελει, αυτος θελει Ολυμπιακο, ο Βασκος ειναι το ζητημα για τον παιχτη. Αν μιλησει με αυτο και τα βρει μαζι του...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.714
- Πόντοι
- 6.035
takis μην τους γαμας την ψυχουλα αλλο.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.709
- Πόντοι
- 28.246
Ας μην ειχες παρει την ευρωπαικη και θα σου ελεγα αν θα πουλαγες πανω απο 20000 διαρκειας και δη με διπλασια τιμη.κοιτα απο οτι εχω μαθει.ο προεδρος λογω των γενεθλιων,θα ριξει λεφτα.πιστευω&εγω τον κορμο να τον βαστηξει.ειδες τι εγινε με τα διαρκειας.αυξηθηκαν&ανοιξε&αλλη θυρα λογω πωλησεων.αυτο παει να πει να εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
Τωρα για το ποσα σκοπευει να ριξει, θα δουμε. Με τον Ελ Καμπι παντως τα σταζει χοντρα. 2,500 τον χρονο. Τι περιμενει ο Μαρονικος δεν ξερω. Αν νομιζει οτι μπορουμε να κοντραρουμε την Αραπια σε χρημα, τον εχουν πληροφορησει λαθος.
Το θεμα ειναι μην φερει κανεναν ρεκλαματζη οπως ο Μαρσελο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.189
- Πόντοι
- 26.141
Τού χρόνου ο χοντρός θέλει να περάσει τους ομίλους του Γιουρόπα αλλα πιο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα κ για αυτό κυνήγησε να πάρει την ΕΠΟΦορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα και Ιμπόρα όλοι στον αέρα.
7 ενδεκαδάτοι παίκτες.
Για να δούμε ποιοί θα ανανεώσουν.
Ελληνικό πρωτάθλημα παίρνεις όταν έχεις την ΕΠΟ ....
Μόνο η ΑΕΚ δεν το πήρε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.167
- Πόντοι
- 12.756
Κοτσακα στειλε κρεμαγιερα,μοσχαρια τομαχωκ,κοτοπουλα,ζαρζαβατικα και ασε τον Χοντρο μην ασχολεισαιΤού χρόνου ο χοντρός θέλει να περάσει τους ομίλους του Γιουρόπα αλλα πιο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα κ για αυτό κυνήγησε να πάρει την ΕΠΟ
Ελληνικό πρωτάθλημα παίρνεις όταν έχεις την ΕΠΟ ....
Μόνο η ΑΕΚ δεν το πήρε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.189
- Πόντοι
- 26.141
Ορίστε...πάρταΚοτσακα στειλε κρεμαγιερα,μοσχαρια τομαχωκ,κοτοπουλα,ζαρζαβατικα και ασε τον Χοντρο μην ασχολεισαι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.709
- Πόντοι
- 28.246
Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κλήθηκαν για την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα πέντε παιδιά από τη Β’ ομάδα και την Κ19 – ο στόπερ Κουτσίδης, οι κεντρικοί χαφ Μουζακίτης και Μπακούλας, ο μεσοεπιθετικός Παπακανέλλος και ο επιθετικός Μπάμπης Κωστούλας, τους οποίους θα πάρει μαζί του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.709
- Πόντοι
- 28.246
Πανω τους, Βαγγελα!
Διεκδικεί την προεδρία της Super League ο Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσει την εκλογή του στην Super League και θα κατέβει αντίπαλος του Γιάννη Αλαφούζου στις αυριανές εκλογές.
www.sport-fm.gr
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Λώτσος: «Πρώτα θα μιλήσουμε με Ολυμπιακό για Βεζένκοφ, ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκος-Θα τα βρει με Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός»
Ο ατζέντης του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, μίλησε για το ενδιαφέρον των «αιωνίων» αλλά και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
www.sport-fm.gr
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.717
- Πόντοι
- 2.306
Λώτσος: «Πρώτα θα μιλήσουμε με Ολυμπιακό για Βεζένκοφ, ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκος-Θα τα βρει με Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός»
Ο ατζέντης του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, μίλησε για το ενδιαφέρον των «αιωνίων» αλλά και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.www.sport-fm.gr
Παρακάλα να μείνει στο ΝΒΑ ή να μπει ο Μαρινακης στην ΚΑΕ. Αλλιώς κι αυτον θα στον πάρει ο ΠΟΥ και ΠΡΕ. Ο ένας έχει κάνει μεγάλη πρόταση και οι άλλοι κάνουν "εθιμοτυπικές συζητήσεις". Ο ένας κλείνει ήδη το ροστερ του με παιχταράδες και οι άλλοι ΑΚΟΜΑ δεν έχουν συναντηθεί με τον Μπαρτζωκα να συζτησουν για την επομενη χρονια (ο Μπαρτζωκας το δηλωσε). Μεχρι να το σκεφτουν δε θα υπαρχει κανένας διαθεσιμος παιχτης και θα παμε παλι σε επιλογες Σικμα. ΟΥΣΤ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.709
- Πόντοι
- 28.246
Χωρις να σημαινει οτι ο Βεζενκοφ ειναι κερδισμενη υποθεση για τον Ολυμπιακο.Παρακάλα να μείνει στο ΝΒΑ ή να μπει ο Μαρινακης στην ΚΑΕ. Αλλιώς κι αυτον θα στον πάρει ο ΠΟΥ και ΠΡΕ. Ο ένας έχει κάνει μεγάλη πρόταση και οι άλλοι κάνουν "εθιμοτυπικές συζητήσεις". Ο ένας κλείνει ήδη το ροστερ του με παιχταράδες και οι άλλοι ΑΚΟΜΑ δεν έχουν συναντηθεί με τον Μπαρτζωκα να συζτησουν για την επομενη χρονια (ο Μπαρτζωκας το δηλωσε). Μεχρι να το σκεφτουν δε θα υπαρχει κανένας διαθεσιμος παιχτης και θα παμε παλι σε επιλογες Σικμα. ΟΥΣΤ
Το οτι ειπε ο ιδιος ο Λωτσος, οτι τον πλησιασε ο πρεζακιας και του ειπε θα μιλησουμε πρωτα με την προηγουμενη ομαδα του, και οτι απο τον Ολυμπιακο τους δωσανε την εικονα οτι θελουν να φτιαξουν κατι καλυτερο, τα ειδες, ή το τελειωσες απο τωρα;
Αλλο θα επρεπε να σε φοβιζει και ας ερθει ο Χελ να μου πει οτι τα εχω τσουξει παλι.
Ειπε, επισης, οτι ρολο θα παιξουν και οι συνθηκες.... Τι να εννοει αραγε....;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83