Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
δεν υπαρχουν ελληνες παιχτες αυτο ειναι το μεγαλο ζητημα,αλλιως παιρνεις 2-3 παιχταραδες απο την ελληνικη αγορα και φτηνους.
Ο βαζελος ειναι λαμπο δλδ?ισαξιες ομαδες ηταν φετος που στον καθενα μας μας εκατσαν καποια φεγγαρια τα κρισιμα εκατσαν στον βαζελος αυτη ειναι η διαφορα.

Ισάξιες δεν ήταν. Ο ζελας ηταν πολυ ακριβότερη και ποιοτικότερη ομάδα. Απλά ως καινουργια ομαδα του πηρε χρονο να δέσει. Εκανε ο,τι μπορουσε απο αλχημειες ο Μπαρτζωκας και θα μπορουσε να του βγει αλλά η διαφορά υπηρχε. Και του χρόνου θα είναι χαοτική αν δεν ενισχυθούμε οπως πρέπει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ισάξιες δεν ήταν. Ο ζελας ηταν πολυ ακριβότερη και ποιοτικότερη ομάδα. Απλά ως καινουργια ομαδα του πηρε χρονο να δέσει. Εκανε ο,τι μπορουσε απο αλχημειες ο Μπαρτζωκας και θα μπορουσε να του βγει αλλά η διαφορά υπηρχε. Και του χρόνου θα είναι χαοτική αν δεν ενισχυθούμε οπως πρέπει.
δεν θα λεμε τα ιδια εκανε τελειος ακυρες μεταγραφες φετος παρολα αυτα καταφερε να εχει μια ομαδα που διεκδικησε τα παντα στα ισια,ακομα και στην ρεαλ που την εφερε 5 ποντους αλλα την ευστοχια τους δεν μπορουσες να την κερδισεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.047
Πόντοι
5.506

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός, πάτησε το γκάζι και εκθρόνισε την ΑΕΚ!​

Πραγματοποιώντας εκπληκτικό τελευταίο 15λεπτο, ο Ολυμπιακός υπέταξε με 33-29 την ΑΕΚ στον 5o και τελευταίο τελικό της Handball League, κατακτώντας το πρωτάθλημα για τέταρτη φορά στην ιστορία του!:alivedick::alivedick:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:wanker:
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
440
Πόντοι
21
Στεφανι και μεσα ηρωας στεφανι και εξω στο γκρεμο. Ουτε διαιτησιες ουτε ανικανοτητα ουτε τιποτα. Ειμασταν στο δοκαρι και εξω. Πετυχημενη η χρονια με φαιναλ φορ με μια ρεαλ που τα εβαζε ολα και χαμενος ποιοτικοτατος τελικος στο 3-2. Ειχαν ρεντατρελη και πολυ καλο ταιμιγκ στο φορμαρισμα το τελευταιο τριμηνο. Μια χαρα χρονια και σε μπαλα και σε μπασκετ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Στεφανι και μεσα ηρωας στεφανι και εξω στο γκρεμο. Ουτε διαιτησιες ουτε ανικανοτητα ουτε τιποτα. Ειμασταν στο δοκαρι και εξω. Πετυχημενη η χρονια με φαιναλ φορ με μια ρεαλ που τα εβαζε ολα και χαμενος ποιοτικοτατος τελικος στο 3-2. Ειχαν ρεντατρελη και πολυ καλο ταιμιγκ στο φορμαρισμα το τελευταιο τριμηνο. Μια χαρα χρονια και σε μπαλα και σε μπασκετ
ευρωπαικος τελικος χαντμπολ στα πεναλτυ με δοκαρι και εξω.
ευρωπαικος ημιτελικος στο πολο στα πεναλτυ δοκαρι και εξω.
τελικος μπασκετ ο γκος στο ιδιο εργο θεατες στεφανι και εξω.
ε τεταρτο δεν εχει αλλα τελειωσε και η χρονια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
ελα τουμπεκι ηρθε ο εφταστερος και πρωταθλητης ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
τα εχω γραμμενα στην ΜΠΟΥΤΣΑ μου,τελικα δεν μας ειπατε βαζελες ειστε μονο στο μπασκετ?
παντου ρε βλογιοκομμενε...στο μπασκετ ειχαμε τις κουπες αυτες θα σου πω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παντου ρε βλογιοκομμενε...στο μπασκετ ειχαμε τις κουπες αυτες θα σου πω
οχι ρε μουνι θα μας πεις για τα παντα. :coffee: οσο με χαλασε το χαμενο ευρωπαικο στο χαντμπολ(σε ποιο στο χαντμπολ που δεν εχω δει ποτε) αλλο τοσο με χαλασε και το πρωταθλημα στο μπασκετ,δεν ειμαι επιλεκτικος ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
οχι ρε μουνι θα μας πεις για τα παντα. :coffee: οσο με χαλασε το χαμενο ευρωπαικο στο χαντμπολ(σε ποιο στο χαντμπολ που δεν εχω δει ποτε) αλλο τοσο με χαλασε και το πρωταθλημα στο μπασκετ,δεν ειμαι επιλεκτικος ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
τι να σου πω βρε μαλακα αφου στο ποδοσφαιρο ημουν για τον μπουτσο φετος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
καλα εισαι μαλακας;τι ειμαι ρε μαλακα καζαμιας;
τα τελευταια 20 χρονια εισαι ανυπαρκτος στο ποδοσφαιρο,στο βολευ καλα στο πολο πνιγεσαι με ενα μπουκαλι νερο βικος.
στο μπασκετ δεν θα σου πω την αποψη μου γιατι θα σε στεναχωρησω φιλε τρυπα. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
τα τελευταια 20 χρονια εισαι ανυπαρκτος στο ποδοσφαιρο,στο βολευ καλα στο πολο πνιγεσαι με ενα μπουκαλι νερο βικος.
στο μπασκετ δεν θα σου πω την αποψη μου γιατι θα σε στεναχωρησω φιλε τρυπα. :coffee:
στο μπασκετ φετος σε γαμησα,σε εχυσα,πονας...μπαλα θα ορθοποδησω ΣΥΝΤΟΜΑ

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
440
Πόντοι
21
και μην ξεχνας και 2 τριποντα του καναν μαζεμενα χαμενα. ΚΑΙ πολλες χαμενες βολες. Ξεχασαν πως να σουταρουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.322
Πόντοι
5.006
Mendilibar-ref490ai_1.jpg

Stories

Νέο!

Stories