Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 6.256
Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Οχι νηφαλιος ειμαι. Μια μπυρα εχω πιει μονο για να παει Κάτω μια χοιρινη. Αλλα ενταξει, ζητω τα αδερφια, τα αγαπαμε, μην τα ισοπεδώνουμε ολα, αλλα και αυτοι να κανουν κατι. Και ο σκακιστης να παψει τους εγωισμους του. Με τον σκακιστη βεβαια, στα μερη μου λενε οτι το κριαρι αρνι δεν γινεται αρα δεν ευελπιστουμε σε τετοιο καλο. Λος πουλος!Πάλι σούρα είσαι;
Εγω θελω την κανατα.Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Αυτη αλλα την ωρα που την γεμιζει βαλε!
Κλαιω ρε μλκ
Τι αλλο θελεις να πουμε για τον Σλουκα πια;
Είπα ανοιχτά ότι είναι μουνόπανο....Τι αλλο θελεις να πουμε για τον Σλουκα πια;
Στηθηκε στα τεσσερα και γνωρισε τον ερωτα με εναν αντρα.
Υπαρχει και κατι αλλο. Μα τι παναγια μου ρθε να του το στειλω πεσκεσι στο ινσταγραμ αλλα δεν θα παιξει στην Εθνικη μετα. Τον εχω ικανο.Είπα ανοιχτά ότι είναι μουνόπανο....
Σας βίασε αλλά είναι μουνόπανο.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο....
Αυτη αλλα την ωρα που την γεμιζει βαλε!
Γαμημενε, γκαντεμη, δεν προλαβα να ποσταρω αιτημα την εβαλες. Βαλτη την ωρα που την γεμιζει η κωλογρια.
Με Κιναν Εβανς, λεει ο Ζερβας, παει για ακυρωση το συμφωνητικο και οχι για αλλαγη ορων.
Ζέρβας: «Κοντά στο να είναι η πρώτη μεταγραφή ο Ντόρσεϊ - Πώς θα ασχοληθεί με τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός»
Στα δεδομένα για το ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.www.sport-fm.gr
Αραδιασε κάποια ονόματα ο Ζέρβας. Θα δούμε. Ο Φούρνιε πάντως έχει δηλώσει ότι θα γουστάρε να παίξει για πάρτη μας. Τον κόσμο.Δυσκολα τα πράγματα πλεον , δεν υπαρχουν διαθεσιμοι παιχτες στην αγορα. Εγω θα προσπαθούσα για τον Κεβιν Πορτερ αν δε γυρισει στο ΝΒΑ. Σαν κλάση είναι 2 επίπεδα πανω απο τον Ναν .
εγω θα τον επαιρνα τον εβανς και θα επαιρνα μεχρι να επανελθει καποιον τυπου χαντερ χειλ,απο γεναρη και μετα που θα ειναι σοβαρα τα πραγματα θα τον εχεις.Με Κιναν Εβανς, λεει ο Ζερβας, παει για ακυρωση το συμφωνητικο και οχι για αλλαγη ορων.
Ζέρβας: «Κοντά στο να είναι η πρώτη μεταγραφή ο Ντόρσεϊ - Πώς θα ασχοληθεί με τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός»
Στα δεδομένα για το ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.www.sport-fm.gr
Και εγω αυτην την εκτιμηση ειχα. Οτι θα το τηρησει το προσυμφωνο αλλα με λιγοτερα λεφτα και με αστερισκους. Και θα τον περιμενει απο Γεναρη. Ειναι καλη περίπτωση και κινηθηκε γρηγορα ο Ολυμπιακός εκει. Θα δουμε τι θα αποφασίσει τελικα ο Μπαρτζωκας με την τυχη του.εγω θα τον επαιρνα τον εβανς και θα επαιρνα μεχρι να επανελθει καποιον τυπου χαντερ χειλ,απο γεναρη και μετα που θα ειναι σοβαρα τα πραγματα θα τον εχεις.
ναι ρε και θα επανελθει γρηγορα ειναι κερδος οτι οι 4 μηνες ειναι εκτος αγωνισυικης περιοδου,το θεμα ειναι και ποσο χρονο θα χρειαστει για να επανελθει.Και εγω αυτην την εκτιμηση ειχα. Οτι θα το τηρησει το προσυμφωνο αλλα με λιγοτερα λεφτα και με αστερισκους. Και θα τον περιμενει απο Γεναρη. Ειναι καλη περίπτωση και κινηθηκε γρηγορα ο Ολυμπιακός εκει. Θα δουμε τι θα αποφασίσει τελικα ο Μπαρτζωκας με την τυχη του.
Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι αν του προτεινεις αλλαγη ορων του δηλωνεις δεν θα μεινεις χωρις να παρεις φραγκο ολη την χρονια μιας και δεν ξερεις αν βρεις ομαδα απο τον Γεναρη. Και ταυτοτοχρονα του δείχνεις ότι τον πιστευεις και του δινεις εξτρα κινητρο να επανελθει οπως με τον προηγουμενο τραυματισμο του. Δεν χάνεις και πολλα. Αλλα ειναι ο δευτερος σοβαρος τραυματισμος απο την αλλη. Αλλα και ο παιχτης ειναι ακομα σε μικρη ηλικια. Με ακυρωση της συμφωνιας μπορει να το κανει καποιος αλλος και να τον πάρει ελευθερο ως τραυματια και να δικαιωθει...ναι ρε και θα επανελθει γρηγορα ειναι κερδος οτι οι 4 μηνες ειναι εκτος αγωνισυικης περιοδου,το θεμα ειναι και ποσο χρονο θα χρειαστει για να επανελθει.
ειπα παιρνεις ρισκο και τον υπογραφεις και παιρνεις ενα αλλο διαμαντακι οπως ο χειλ που εχει βγαλει ματια στο ελληνικο πρωταθλημα με λιγα χρηματα,θα μπορουσες να παρεις τολιοπουλο πχ που ειναι ελληνας και εχει το σουτ αλλα εκλεισε ρουλη.Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι αν του προτεινεις αλλαγη ορων του δηλωνεις δεν θα μεινεις χωρις να πατεις φραγκο ολη την χρονια μιας και δεν ξερεις αν βρεις ομαδα απο τον Γεναρη. Και ταυτοτοχρονσ του δείχνεις ότι τον πιστευεις και του δινεις εξτρα κινητρο να επανελθει οπως με τον προηγουμενο τραυματισμο του. Δεν χάνεις και πολλα. Αλλα ειναι ο δευτερος σοβαρος τραυματισμος απο την αλλη. Αλλα και ο παιχτης ειναι ακομα σε μικρη ηλικια. Με ακυρωση της συμφωνιας μπορει να το κανει καποιος αλλος και να τον πάρει ελευθερο ως τραυματια και να δικαιωθει...
Χειλ απίστευτος παιχταρας , φονική μηχανή. Επιθετικά είναι επιπέδου Λαρκιν. Αλλά δε μαρκάρει ούτε με τα μάτια , δε νομίζω να ψήνεται ο Μπαρτζώκας.εγω θα τον επαιρνα τον εβανς και θα επαιρνα μεχρι να επανελθει καποιον τυπου χαντερ χειλ,απο γεναρη και μετα που θα ειναι σοβαρα τα πραγματα θα τον εχεις.