Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Drunk Turn Up GIF by Laff

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
Πάλι σούρα είσαι;
Οχι νηφαλιος ειμαι. Μια μπυρα εχω πιει μονο για να παει Κάτω μια χοιρινη. Αλλα ενταξει, ζητω τα αδερφια, τα αγαπαμε, μην τα ισοπεδώνουμε ολα, αλλα και αυτοι να κανουν κατι. Και ο σκακιστης να παψει τους εγωισμους του. Με τον σκακιστη βεβαια, στα μερη μου λενε οτι το κριαρι αρνι δεν γινεται αρα δεν ευελπιστουμε σε τετοιο καλο. Λος πουλος!
Καλαμακι ρε αλλά το πρώτο
Εγω θελω την κανατα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τι αλλο θελεις να πουμε για τον Σλουκα πια;
Στηθηκε στα τεσσερα και γνωρισε τον ερωτα με εναν αντρα.
Είπα ανοιχτά ότι είναι μουνόπανο....
Σας βίασε αλλά είναι μουνόπανο.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο....

:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
Είπα ανοιχτά ότι είναι μουνόπανο....
Σας βίασε αλλά είναι μουνόπανο.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο....

:coffee:
Υπαρχει και κατι αλλο. Μα τι παναγια μου ρθε να του το στειλω πεσκεσι στο ινσταγραμ αλλα δεν θα παιξει στην Εθνικη μετα. Τον εχω ικανο.

Επειδη γινεται και συγκριση και ο ιδιος το εχει και απωθημενο απο μικρος. οχι τιποτα αλλο. Ο Σπανουλης τον εκανε πρωταθλητη Ευρώπης και μαλιστα δυο συνεχομενες φορες και πρωταθλητη Ελλαδας. Οχι το αναποδο. Και αν κατακτησει κατι με την Εθνικη, μαντεψε, με αυτον θα το πετυχει παλι. Αυτη ειναι η μοιρα του να του κουναει την μπαγκέτα ο Βασιλης και αυτος να εκτελει.

Καποιοι γεννιούνται δασκαλοι και καποιοι μαθηταδες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
Με Κιναν Εβανς, λεει ο Ζερβας, παει για ακυρωση το συμφωνητικο και οχι για αλλαγη ορων.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Με Κιναν Εβανς, λεει ο Ζερβας, παει για ακυρωση το συμφωνητικο και οχι για αλλαγη ορων.

Δυσκολα τα πράγματα πλεον , δεν υπαρχουν διαθεσιμοι παιχτες στην αγορα. Εγω θα προσπαθούσα για τον Κεβιν Πορτερ αν δε γυρισει στο ΝΒΑ. Σαν κλάση είναι 2 επίπεδα πανω απο τον Ναν .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
Δυσκολα τα πράγματα πλεον , δεν υπαρχουν διαθεσιμοι παιχτες στην αγορα. Εγω θα προσπαθούσα για τον Κεβιν Πορτερ αν δε γυρισει στο ΝΒΑ. Σαν κλάση είναι 2 επίπεδα πανω απο τον Ναν .
Αραδιασε κάποια ονόματα ο Ζέρβας. Θα δούμε. Ο Φούρνιε πάντως έχει δηλώσει ότι θα γουστάρε να παίξει για πάρτη μας. Τον κόσμο.

Αλλά μέχρι να φύγει μέχρι να έρθει.... Είναι μακριά και θα πέσει η μισή Ευρωλίγκα πάνω του.

Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

εγω θα τον επαιρνα τον εβανς και θα επαιρνα μεχρι να επανελθει καποιον τυπου χαντερ χειλ,απο γεναρη και μετα που θα ειναι σοβαρα τα πραγματα θα τον εχεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
εγω θα τον επαιρνα τον εβανς και θα επαιρνα μεχρι να επανελθει καποιον τυπου χαντερ χειλ,απο γεναρη και μετα που θα ειναι σοβαρα τα πραγματα θα τον εχεις.
Και εγω αυτην την εκτιμηση ειχα. Οτι θα το τηρησει το προσυμφωνο αλλα με λιγοτερα λεφτα και με αστερισκους. Και θα τον περιμενει απο Γεναρη. Ειναι καλη περίπτωση και κινηθηκε γρηγορα ο Ολυμπιακός εκει. Θα δουμε τι θα αποφασίσει τελικα ο Μπαρτζωκας με την τυχη του.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και εγω αυτην την εκτιμηση ειχα. Οτι θα το τηρησει το προσυμφωνο αλλα με λιγοτερα λεφτα και με αστερισκους. Και θα τον περιμενει απο Γεναρη. Ειναι καλη περίπτωση και κινηθηκε γρηγορα ο Ολυμπιακός εκει. Θα δουμε τι θα αποφασίσει τελικα ο Μπαρτζωκας με την τυχη του.
ναι ρε και θα επανελθει γρηγορα ειναι κερδος οτι οι 4 μηνες ειναι εκτος αγωνισυικης περιοδου,το θεμα ειναι και ποσο χρονο θα χρειαστει για να επανελθει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
ναι ρε και θα επανελθει γρηγορα ειναι κερδος οτι οι 4 μηνες ειναι εκτος αγωνισυικης περιοδου,το θεμα ειναι και ποσο χρονο θα χρειαστει για να επανελθει.
Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι αν του προτεινεις αλλαγη ορων του δηλωνεις δεν θα μεινεις χωρις να παρεις φραγκο ολη την χρονια μιας και δεν ξερεις αν βρεις ομαδα απο τον Γεναρη. Και ταυτοτοχρονα του δείχνεις ότι τον πιστευεις και του δινεις εξτρα κινητρο να επανελθει οπως με τον προηγουμενο τραυματισμο του. Δεν χάνεις και πολλα. Αλλα ειναι ο δευτερος σοβαρος τραυματισμος απο την αλλη. Αλλα και ο παιχτης ειναι ακομα σε μικρη ηλικια. Με ακυρωση της συμφωνιας μπορει να το κανει καποιος αλλος και να τον πάρει ελευθερο ως τραυματια και να δικαιωθει...

Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι αν του προτεινεις αλλαγη ορων του δηλωνεις δεν θα μεινεις χωρις να πατεις φραγκο ολη την χρονια μιας και δεν ξερεις αν βρεις ομαδα απο τον Γεναρη. Και ταυτοτοχρονσ του δείχνεις ότι τον πιστευεις και του δινεις εξτρα κινητρο να επανελθει οπως με τον προηγουμενο τραυματισμο του. Δεν χάνεις και πολλα. Αλλα ειναι ο δευτερος σοβαρος τραυματισμος απο την αλλη. Αλλα και ο παιχτης ειναι ακομα σε μικρη ηλικια. Με ακυρωση της συμφωνιας μπορει να το κανει καποιος αλλος και να τον πάρει ελευθερο ως τραυματια και να δικαιωθει...
ειπα παιρνεις ρισκο και τον υπογραφεις και παιρνεις ενα αλλο διαμαντακι οπως ο χειλ που εχει βγαλει ματια στο ελληνικο πρωταθλημα με λιγα χρηματα,θα μπορουσες να παρεις τολιοπουλο πχ που ειναι ελληνας και εχει το σουτ αλλα εκλεισε ρουλη.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Χειλ απίστευτος παιχταρας , φονική μηχανή. Επιθετικά είναι επιπέδου Λαρκιν. Αλλά δε μαρκάρει ούτε με τα μάτια , δε νομίζω να ψήνεται ο Μπαρτζώκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom