athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΑΝΩ Γλυφαδα ρε μουνοπανο.....λιγα στενα πανω απο την Γουναρηεισαι τοσο ψηλα στο βουνο που καταληγεις κατω κορωπι
ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΑΝΩ Γλυφαδα ρε μουνοπανο.....λιγα στενα πανω απο την Γουναρηεισαι τοσο ψηλα στο βουνο που καταληγεις κατω κορωπι
Ενα σκουπίδι θα ήταν χωρίς το Γιάννης. A2 θα έπαιζε το τραγι.Ο Κώστας Αντετοκούμπο μήπως είναι λίγο βλαμμένο το παιδί ???
Κλασική συνταγή ήττας.Όλα καλά σήμερα κωλοτουρκε,μεθαύριο πάλι θα τρέχει να αποβληθεί για να μη μιλήσει
Κλασική συνταγή ήττας.
Δημιουργούμε αναστάτωση ότι όλα μας φταινε για να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι δήθεν.
Εκεί έχει Μαρίνα για να παρκάρω το κότερο;ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΑΝΩ Γλυφαδα ρε μουνοπανο.....λιγα στενα πανω απο την Γουναρη
ναι ελα εσυ και θα στην παρκαρω εγωΕκεί έχει Μαρίνα για να παρκάρω το κότερα;;
Έχω κ σάξο κ θέλω κλειστό πάρκινγκ για να μην το κλέψουν το κουκλάκι μουναι ελα εσυ και θα στην παρκαρω εγω
Μη βριζεις μανΑνθρωπάκι ταληροφονια γαμω το σπίτι σου μουνοπανο εριστικε σλουκα σιχαμενε
Έλα μαν μου τι τσιμπησες?Μη βριζεις μαν
Βαλτου πιπερι στο στομα.Μη βριζεις μαν
τσίμπα πρωινό τώρα μετάΒαλτου πιπερι στο στομα.
Καλημερα. Παρε και μερικα. Θα σου δωσει ο Αντζελο τα υπολοιπα.
Γαμιολεςτσίμπα πρωινό τώρα μετά
μπουγατσουλαΈλα μαν μου τι τσιμπησες?
Σοβαρό επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα στο κέντρο του γηπέδου: Κλωτσιά ο Λεσόρ, κλωτσιά και ο Λαρεντζάκης
Δείτε τι κάνει ο λεσορ
Πόσο ύπουλα
Κωλομπαραδες μάνΣοβαρό επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα στο κέντρο του γηπέδου: Κλωτσιά ο Λεσόρ, κλωτσιά και ο Λαρεντζάκης
Δείτε τι κάνει ο λεσορ
Πόσο ύπουλα
Μην βρίζεις μαν ανήμερα του Βαρθολομαίου και Βαρνάβα των Αποστόλων, του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας και του Αγίου Ζαφειρίου του ΝεομάρτυραΚωλομπαραδες μάν
Bρε τραβα και εσυ μαζί τουςΜην βρίζεις μαν ανήμερα του Βαρθολομαίου και Βαρνάβα των Αποστόλων, του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας και του Αγίου Ζαφειρίου του Νεομάρτυρα
Τίποτα δεν έκανε,μάλλον έπαθε κράμπα και τίναξε το πόδι....Σοβαρό επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα στο κέντρο του γηπέδου: Κλωτσιά ο Λεσόρ, κλωτσιά και ο Λαρεντζάκης
Δείτε τι κάνει ο λεσορ
Πόσο ύπουλα