Ποιός θέλει Ρετσο και Ντοη ; Βάζω την κορδέλα απ' την τσέπη μου. Να δώσουμε και Ορτεγκα δώρο και να παρουμε ενα κανονικο μπακ αν γινεται!
Ελ Καβλι κι εγω το βλεπω δυσκολο γιατι θα τον χρυσώσουν οι αραβοτουρκοι. Και δεν δεθηκε με την ομαδα οπως ο Αραμπι , ειναι ψυχρος επαγγελματιας. Οσο δεν υπογραφει αλλου (επισημως τουλαχιστον) εμεις ελπιζουμε.
Κοντός πιστευω θα μεινει , γιατί δεν γινεται να μη μεινει. Το παιδι εχει γινει πιο γαβρος κι απο εμας.
Μασουρινιο εχει ταβανιάσει και το ξερει κι αυτος κι εμεις κι ο Μεντι. Θα μεινει για να αναπληρωματικός ; Μακάρι αλλά δε το βλέπω.
Αλεξανδρόπουλο δεν το πολυπιστεύω. Δεν έχει και νόημα , 5-6η επιλογη θα ειναι. Θελουμε ενα χαφ ακομα + να παρει χρονο σιγα σιγα ο Μουζακιτης.
Τζολακας κι εγω νομιζω θα μεινει.
Φορτου θα το ειχα σιγουρο αλλά του φερθηκαμε τοσο αθλια επι Μαρτινς που δεν θα τον παρεξηγουσα αν εφευγε. Το μονο που μας σωζει ειναι οτι ειναι γαβρος απο κουνια αλλιως θα ειχε χαιρετησει προ πολλου.
Για Ορτα δεν ακουγεται τιποτα , δεν ξερω τι παιζει.
Και για να μην ξεχνιομαστε : Ακομα κι αν μεινουν ολοι θελουμε οπωσδήποτε αριστερη εξτρεμαρα , αριστερο μπακ , στοπερ, χαφ και φορ (2 φορ αν φυγει ο Κααμπι).
Ο Ελ καβλι πιστευω αυτο που σου ειπα. Δεν θα απαντησει στην προταση του Ολυμπιακου. Ο Ολυμπιακος θα του ανανεωσει το συμβολαιο και ο Ελ Καβλι θα εχει την σιγουρια οτι με πεντακόσια φευγει.
Αν μπει η Αραπια στην μεση, δεν παιζεις απλα τον αφηνεις να φυγει. Ο Ολυμπιακος πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για λυση στην θεση 9.
Σημειωση. Μην κανει ομως και δεν του κατσει καλα του Ελ Καβλι και ερθει κατα τα τελη Αυγουστου και πειντου Ολυμπιακου, δεχομαι την προταση που μου εκανες. Ποσο θα ηθελα να του δωσει ο,τι του εκανε προταση αλλα να τον δεσει χειροποδαρα.
Ο Φορτουνης τα εχει καλα με τον χοντρο και τα τελευταια νεα λέει ο κυρ Κώστας οτι πρεπει να συμβουν σημεια και τερατα να μην ανανεωσει.
Και τον Ορτεγκα ξεχασα. Εχει και καλο μανατζερ καπου θα βρει να τον σπρωξει. Ο Ριτσαρντς μαλλον παει για νεο δανεισμο. Δεν ειναι κακη η λυση σύμφωνα με τον παιχτη που ειδαμε το τελευταιο τριμηνο.
Τωρα αν σου ερθει ο Σιμεονε και σου τα ακουμπησει και σου παρει τον Εσε που γραφουν οτι τον θελει. Σε προταση του δεκαπενταρικου+ ο χοντρος δεν θα πει οχι ανηγεις και αλλη τρυπα και αντε βρες παιχτη με 3-5 εκ. παλι σαν αυτον.