raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.056
- Πόντοι
- 5.006
δεν θα ξαναπερπατησεις ποτε στον πειραια μεγαλε στρατηλατη!!!!!!
Θα ξεκινησει την κλαψα τα παρακαλια και οτι εκανε περυσι ο τμιος παραγοντας του παναθηναικου,βλεπεις αυτος δεν ασολειται με τους αλλους ποτε αλλα περυσι χεσμενος που ηταν εκανε τον χλιμιτζουρα στα αρχιδια του τζειμς.Relevo: 'Ο Μάικ Τζέιμς οδεύει προς τον Ολυμπιακό'
Τον Μάικ Τζέιμς στον Πειραιά στέλνει ισπανικό δημοσίευμα.www.sport24.gr
Φημες ειναι μεχρι τωρα. Ουτε Ντορσει πήραμε ακομα ουτε Τζειμς. Χαλαρωστε.Θα ξεκινησει την κλαψα τα παρακαλια και οτι εκανε περυσι ο τμιος παραγοντας του παναθηναικου,βλεπεις αυτος δεν ασολειται με τους αλλους ποτε αλλα περυσι χεσμενος που ηταν εκανε τον χλιμιτζουρα στα αρχιδια του τζειμς.
τζειμς δεν προκειτε απλα θυμιζω τα γνωστα καραγκιοζιλικια που εκανε περυσι.ντορσει επειδη εχει ελληνικο διαβατηριο θα παιξει και δε νομιζω να εχει αλλη τοσο δυνατη προταση.Φημες ειναι μεχρι τωρα. Ουτε Ντορσει πήραμε ακομα ουτε Τζειμς. Χαλαρωστε.
Και εγω Ντορσει θελω αν μπει το δίλημμα με τον τον Τζειμς. Πιανει θεση Ελληνα οπως ειπες. Και οι δυο μαζι δεν γινεται και απο οικονομικης πλευρας. Κανα διφραγκο θα θελει ο Τζειμς, καπου εκει κοντα ο Ντορσει. Ο ενας θα το παρει και το αλλο διφραγκο το κρατανε καβα τα αδερφια μπας και κατσει επιστροφη του Βεζενκοφ.τζειμς δεν προκειτε απλα θυμιζω τα γνωστα καραγκιοζιλικια που εκανε περυσι.ντορσει επειδη εχει ελληνικο διαβατηριο θα παιξει και δε νομιζω να εχει αλλη τοσο δυνατη προταση.
στο οικονομικο το χανεις ο τζειμς ειναι κοντα στα 2,5 ο ντορσει κατω απο 1,5.Και εγω Ντορσει θελω αν μπει το δίλημμα με τον τον Τζειμς. Πιανει θεση Ελληνα οπως ειπες. Και οι δυο μαζι δεν γινεται και απο οικονομικης πλευρας. Κανα διφραγκο θα θελει ο Τζειμς, καπου εκει κοντα ο Ντορσει. Ο ενας θα το παρει και το αλλο διφραγκο το κρατανε καβα τα αδερφια μπας και κατσει επιστροφη του Βεζενκοφ.
Και παλι και οι δυο μαζι τεσσερα κανουν. Τι δυο ο καθε ενας το 1,5 +2,5στο οικονομικο το χανεις ο τζειμς ειναι κοντα στα 2,5 ο ντορσει κατω απο 1,5.
αη μαλακια του μποαρτζωκα ειναι που βιαστηκε να κλεισει τον φαλ με 1,5 πλεον την χρονια.Και παλι και οι δυο μαζι τεσσερα κανουν. Τι δυο ο καθε ενας το 1,5 +2,5
1,7αη μαλακια του μποαρτζωκα ειναι που βιαστηκε να κλεισει τον φαλ με 1,5 πλεον την χρονια.
Μπαρε, να σου πω στην ακρη του μυαλου μου ποιον εχω για μεγαλη βομβα στο μπασκετ; Δεν ξερω μου γυροφερνει τρελα αυτο το σεναριο οτι θα παιξει και θα τον φερει. Έλληνας ειναι. Αλλα οπως ειπα παραπανω, δεν περισσευουν διραγκα στα αδερφια. Τοσα παιρνει απο τους Τουρκους και εχει ορο οτι μπορει να το σπασει αν θελησει ο ιδιος φετος.. Αυτο κι αν σκοτωσει τον πρεζακια...αη μαλακια του μποαρτζωκα ειναι που βιαστηκε να κλεισει τον φαλ με 1,5 πλεον την χρονια.
εχουμε 3 σεντερ συν τον πετρουσεφ,κανονικα πρεπει να φυγει ενας αλλα δυστυχως ο φαλ ανανεωσε προσφατα.Μπαρε, να σου πω στην ακρη του μυαλου μου ποιον εχω για μεγαλη βομβα στο μπασκετ; Δεν ξερω μου γυροφερνει τρελα αυτο το σεναριο οτι θα παιξει και θα τον φερει. Έλληνας ειναι. Αλλα οπως ειπα παραπανω, δεν περισσευουν διραγκα στα αδερφια. Τοσα παιρνει απο τους Τουρκους και εχει ορο οτι μπορει να το σπασει αν θελησει ο ιδιος φετος.. Αυτο κι αν σκοτωσει τον πρεζακια...
Καταλαβες ποιον λεω ή να το ξεφτυλισω τελειως στην περιγραφη;
Δεν ειναι σεντερεχουμε 3 σεντερ συν τον πετρουσεφ,κανονικα πρεπει να φυγει ενας αλλα δυστυχως ο φαλ ανανεωσε προσφατα.
η μονη ξεκαθαρη θεση ειναι η 2 και η 3 απο 4 και πανω εχω συνοστισμο,σε περιπτωση σασα ισως θα πρεπει να κατεβει ο πιτερς στο 3 αλλιως σασα πιτερς πετρουσεφ ζορικα,Δεν ειναι σεντερ
Και εγω Ντορσει θελω αν μπει το δίλημμα με τον τον Τζειμς. Πιανει θεση Ελληνα οπως ειπες. Και οι δυο μαζι δεν γινεται και απο οικονομικης πλευρας. Κανα διφραγκο θα θελει ο Τζειμς, καπου εκει κοντα ο Ντορσει. Ο ενας θα το παρει και το αλλο διφραγκο το κρατανε καβα τα αδερφια μπας και κατσει επιστροφη του Βεζενκοφ.