Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πεστα φορα παρτιδα,εδω τον εχουμε ξεφτιλισει απειρες φορες
αλλη μια δεν πειραζει
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Στον εαυτό σου κάνεις παράθεση?
Για πέρνα λίγο απο τα κεντρικά γιατί παπαριοναφέρνεις.....
Για έλα  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bottom: :bottom: :bottom:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παπιας αλητισσα και ολοι οι κλωνοι που εχει βαλει ο αρχιμαλακας ξεφτιλας του σαιτ ειναι το 90% της καταστροφης αυτου του σαιτ
μιλαμε το μονο που τους αξιζει ειναι ενα μπουντρουμι οπου θα τους γαμανε θα τους φτυνουν θα τους κατουρανε και θα τους χεζουν καθε μια ωρα
μπραβο ρε φιλε,και εγω αυτο λεω οτι πρεπει να ειναι η τιμωρια των γαυρων.σωστος ο τυποσ.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερααααα αρχιπρακτορες σε απανταχου το κροκισταν.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα χαρτινοπετσινε πρωταθλητη..
καλημεραα παραγκατε...τελειωνει και το παραμυθακι με το κας και δεν μιλαει κανεις ε?ειδες τι ανεβασε ο σπορ φμ ε?μαλλον δεν θα πανε καν σε δικη.

Επισκέπτης
καλημεραα παραγκατε...τελειωνει και το παραμυθακι με το κας και δεν μιλαει κανεις ε?ειδες τι ανεβασε ο σπορ φμ ε?μαλλον δεν θα πανε καν σε δικη.
δεν ασχολουμαι με τους πελατες-μονιμους τριτοδευτερους..αστους να κλαινε..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άρη διάβασα αυτό που γράφεις για τον sportfm.
Ξέρεις τι μου άρεσε???????
Που οι βάζελοι, αν το συνεχίσουν, κινδυνεύουν να μείνουν τρίτοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pleasure, στο επόμενο συλληπητήριο, σορρυ συλλαλητήριο, θα παραστούμε και εμείς??

Καλημέρα πρακτόρια  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Άρη διάβασα αυτό που γράφεις για τον sportfm.
Ξέρεις τι μου άρεσε???????
Που οι βάζελοι, αν το συνεχίσουν, κινδυνεύουν να μείνουν τρίτοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pleasure, στο επόμενο συλληπητήριο, σορρυ συλλαλητήριο, θα παραστούμε και εμείς??

Καλημέρα πρακτόρια  :rockon: :rockon: :rockon:
καλημερα αρχιπρακτορα ανατολικης μεσογειου..η παναθα ειναι μεγαλη καυλα..οσο μας χρειαζεται,θα την υποστηριζουμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τζιγκερ ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και εκτος απ τα βαζελια που την πατησαν ετσι....και οι αλλοι οι κλαψο44 δεν εκαναν τιποτα?καλα τοσο μπαχαλο ειναι και το ξεχασαν?εχασαν τις ημερομηνιες?η δεν ειχε λαφταν το δεσπινιω?καθε δικηγορος λεει που ασχολειται στο κας πληρωνεται με την ωρα...γυρω στα 400 με 500 ελβετικα φραγκα...και αν δεν ειχε λεφτα γιατι δεν λεγανε να κανουν και ενα αρθρο 45 να τους διναμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και αν δεν ειχε λεφτα γιατι δεν λεγανε να κανουν και ενα αρθρο 45 να τους διναμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαρτινοπετσινε πρωταθλητη..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλημερα αρχιπρακτορα ανατολικης μεσογειου..η παναθα ειναι μεγαλη καυλα..οσο μας χρειαζεται,θα την υποστηριζουμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τζιγκερ ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Το κακό ρε γμτ, είναι οτι το καημένο το παλικάρι έχει σχέδια για την Πανάθα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μέχρι και τον Μπάγεβιτς θα πάρει του χρόνου.....

Απο την άλλη, διαβάζω τις μαλακίες του Βγενό και αναρωτιέμαι...μήπως είναι και αυτός δικός μας??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Άρη, άσε θα πάω στο μπουζουξίδικο αύριο μεθαύριο που θα τραγουδάει το Δεσποινιώ και θα συνεισφέρω. Κανένα CD της θέτε???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μπα τα εχω απο παλια...αυτα που αντιγραφει εχω τα γνησια :P :P

Επισκέπτης
Το κακό ρε γμτ, είναι οτι το καημένο το παλικάρι έχει σχέδια για την Πανάθα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μέχρι και τον Μπάγεβιτς θα πάρει του χρόνου.....

Απο την άλλη, διαβάζω τις μαλακίες του Βγενό και αναρωτιέμαι...μήπως είναι και αυτός δικός μας??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Άρη, άσε θα πάω στο μπουζουξίδικο αύριο μεθαύριο που θα τραγουδάει το Δεσποινιώ και θα συνεισφέρω. Κανένα CD της θέτε???
τα αρειανα τα ρωτησε???
ο βγενο οδευει ολοταχως για τον κορυδαλλο..
εμενα να μου παρεις βινυλιο γιατι δεν εχω cd player,εχω ενα πικαπ απο το 90.. :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
γιατι ξεπερασε τα ορια απο την στιγμη που μυνησε τον αλεξη & το star..
Μαλακίες γράφεις τώρα.....
Εδώ το παλικάρι θέλει να σώσει την Πανάθα. Που θα βρεί λεφτά???Οεοοοοοοοο

Επίσης, βινύλια της αοιδού δεν κυκλοφορούν. Να σου στείλω καλύτερα καμιά 10 αδέσποτες γάτες μα το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μην αμφισβητείς τον πλέζουρα..... αυτή η γεροντοκαριόλα ξέρει όσα δεν ξέρει όλο το λιμάνι.........
Ε μα πως.....
Εδώ πάει να κλείσει τον σωτήρα σας στη ψειρού...
Πάνω που είχατε ελπίδες καημένα βαζελάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom