Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ειχαν εφευρεθει τα dvd???
OXI φιλε τι λες τωρα???
bideotapevm2.jpg

ειχαν εφευρεθει τα pc???
ΑΑΑΑ μου φαινεται Ξεχασες!!!!
atariql3.jpg

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν υπαρχει πιθανοτητα,σιγουρα θα δικαιωσει τον απολλων
Ωραία γνωμάτευση. Βλέπω ότι κατέχεις άριστα τη νομική επιστήμη, ώστε να αποφαίνεσαι αβίαστα επί δυσχερών νομικών θεμάτων.
Βάζουμε ένα στοιχηματάκι όμως ότι ΔΕΝ θα αλλάξει (και ορθώς) η απόφαση.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λούα Λούα :

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα να γυρνάς και να παίζεις. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλητισμού και εγώ περιμένω με αγωνία το πρώτο μου πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα του και αισθάνομαι ήδη την αύρα του πρωταθλητή.

Θέλει προσοχή και υπομονή ο Ηρακλής. Είναι ύπουλο παιχνίδι. Ασκήθηκε πολύ κριτική για μας, αλλά εμείς δείχνουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Χαίρομαι που βλέπω αυτή την ομάδα να προσπαθεί. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να παιξω από αυτή την Κυριακή και όχι την επόμενη.

Πιέστηκα για να είμαι κοντά στα παιδιά. Καλώ τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτόν τον τίτλο. Θέλω να σηκώσω το τρόπαιο. Αυτή η φανέλα σου μεταδίδει την αίσθηση του πρωταθλητή».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τζόλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με συνεχή παρουσία στον Ολυμπιακό από την περίοδο 1996-97, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γράφει τη δική του ιστορία στο λιμάνι, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων στην σημαντική νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός εκπληκτικού ρεκόρ: Να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην Ελλάδα, που θα έχει κατακτήσει 11 Πρωταθλήματα, όσα δηλαδή... ολόκληρη η αεκ
djolexk8.jpg

Επισκέπτης

Με συνεχή παρουσία στον Ολυμπιακό από την περίοδο 1996-97, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γράφει τη δική του ιστορία στο λιμάνι, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων στην σημαντική νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός εκπληκτικού ρεκόρ: Να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην Ελλάδα, που θα έχει κατακτήσει 11 Πρωταθλήματα, όσα δηλαδή... ολόκληρη η αεκ
djolexk8.jpg
11 πρωταθληματα & ποσα κυπελλα???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε εντάξει δεν τα πήρε και μόνος του! :think:
Βάλανε κι άλλοι το χεράκι τους ή μάλλον την καλύβα τους! ;)

Επισκέπτης
Ε εντάξει δεν τα πήρε και μόνος του! :think:
Βάλανε κι άλλοι το χεράκι τους ή μάλλον την καλύβα τους! ;)
καλημερα σε ολους τους υπαλληλους κ ολα τα πουτανακια μας....

φιλε...μιλαμε για πολυκατοικιες εδω...ακου καλυβες....

ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ....ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ....

ΠΙΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΝΤΑ_ΠΙΠΑ...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

djolexk8.jpg

Mε γεια και χαρά του Χριστόφορε..... Ο μεγαλύτερος παικταράς που έχει περάσει από την Ελλάδα σε βάθος χρόνου και ποιότητας τα τελευταία 30 χρόνια.... Ούτε ο Σαραβάκος δεν έφτασε ποτέ σε διάρκεια τον Τζόλε.........

Εμένα προσωπικά θα μου λείψει πολύ. Ειδικά με το Τζιό και τον Γιαννακόπουλο ήταν χάρμα οφθαλμών.........

Ελπίζω να βρεθεί σύντομα παίκτης με το ίδιο ταλέντο γιατί είναι που είναι φτώχεια η Ελλάδα.....

Υ.Γ. Είχα κάνει πρόβλεψη (σε όλα τα αθλητικά θρεντ) ότι ο γαύρος θα πάρει κούπα και χανουμοβάζελοι τότε με έβριζαν........ Μιλούσαν για 100 χρόνια και παπαριές..... Εχθές ο γαύρος απέδιεξε αυτό που πάντα συζητούσαμε και μαζί.... Μάλιστα φέτος αυτό είναι και συγκριτικά τραγικό.... Ο βάζελος σε ίδιο γήπεδο με ίδια ομάδα και ίδιο στόχο έφαγε 3 σε 45 λεπτά..... Ο γαύρος στοι ίδιο χρονικό διάστημα σκεφτόταν την απονομή...... Η ποιότητα στο ποδόσφαιρο είναι αδιαπραγμάτευτη..... Εάν δεν την έχεις δεν πας πουθενά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξύπνησες περσόνα/ΟΧΙΑ μου;

Για όσους δεν πήραν ακόμα χαμπάρι οτι ο περσόνα διατηρεί και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ νικ, το οποίο είναι και η "γκόμενά" του τον τελευταίο καιρό, ας πάνε στο θρεντ "Μπινελικωθείτε ελεύθερα" (είναι στη γενική συζήτηση).
Απο τη σελίδα 15 και μετά θα βρούνε όλες τις γαργαλιστικές λεποτομέρειες.

Με ταγιέρ και γόβα, περσόνα είσαι κάβλα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μαγκες μεταγραφες ποιος θα κανει ο Ιβιτς και μετα οταν ερθει ο νεος προπονητης τι θα τους κανει.
Και για να μην ξεχνιομαστε 36 για σας αδελφια 8-2-81.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μαγκες μεταγραφες ποιος θα κανει ο Ιβιτς και μετα οταν ερθει ο νεος προπονητης τι θα τους κανει.
Και για να μην ξεχνιομαστε 36 για σας αδελφια 8-2-81.
ρε δεν  ντρεπεσαι να προσβαλεις τα παιδια που πεθαναν????παλιοαλητη!!!!!τετοιο πρωταθλημα δεν θα το ηθελαν ποτε!!!!πανυγιριστε το οσο θελετε,αλλα μην ξανααναφερετε τα παιδια αυτα!!!ειχαν ηθος και αξιοπρεπεια αντιθετα με τους σηνερινους γαυρους!!

Επισκέπτης
τραβα μαθε ορθογραφια ρε βλακα κ μετα ελα να μας κανεις κ καμια πιπα...
αντε μωρη λουλου που θα μας πεις εσυ για νεκρους κ ιστορια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
mc έχει πήξει στη μαλακία αυτό το σάιτ... Μην ασχολείσαι....... Το χρόνο σου χάνεις.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξύπνησες περσόνα/ΟΧΙΑ μου;

Για όσους δεν πήραν ακόμα χαμπάρι οτι ο περσόνα διατηρεί και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ νικ, το οποίο είναι και η "γκόμενά" του τον τελευταίο καιρό, ας πάνε στο θρεντ "Μπινελικωθείτε ελεύθερα" (είναι στη γενική συζήτηση).
Απο τη σελίδα 15 και μετά θα βρούνε όλες τις γαργαλιστικές λεποτομέρειες.

Με ταγιέρ και γόβα, περσόνα είσαι κάβλα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και αλλαξοκωλιές....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
mc έχει πήξει στη μαλακία αυτό το σάιτ... Μην ασχολείσαι....... Το χρόνο σου χάνεις.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
παπιας αλητισσα και ολοι οι κλωνοι που εχει βαλει ο αρχιμαλακας ξεφτιλας του σαιτ ειναι το 90% της καταστροφης αυτου του σαιτ
μιλαμε το μονο που τους αξιζει ειναι ενα μπουντρουμι οπου θα τους γαμανε θα τους φτυνουν θα τους κατουρανε και θα τους χεζουν καθε μια ωρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παπιας αλητισσα και ολοι οι κλωνοι που εχει βαλει ο αρχιμαλακας ξεφτιλας του σαιτ ειναι το 90% της καταστροφης αυτου του σαιτ
μιλαμε το μονο που τους αξιζει ειναι ενα μπουντρουμι οπου θα τους γαμανε θα τους φτυνουν θα τους κατουρανε και θα τους χεζουν καθε μια ωρα
φίλε γάματα με μεγάλα γράμματα... Στείλε πμ.... Θα σου πω φάση ....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαυράκιααααα...καλησπέρα....όπως τα είχα πει εδώ και 3 μήνες έγιναν τα πράγματα....ασχέτως τρόπου καλό πρωτάθλημα μάγκες....πάντως μπορεί να πανηγυρίζετε αλλά, με την ένσταση θάπρεπε τουλάχιστον να παραδέχεστε ότι στα χαρτιά το πέρνετε...απο το αεκάκι...να είμαστε φανατίλα όπως είμαι και εγώ με τον βάζελο αλλά κάποια πράγματα να τα βλέπουμε σωστά..λέω για όσους δεν το παραδέχονται....άντε βρε..του χρόνου πάλι νέες περιπέτειες,μπινελίκια,καυγάδες,τσαμπουκάδες και λοιπά δημοκρατικά ....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Ο PODO που χάθηκε?...τίποτα μαρίνες τον τραβάνε?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαυράκιααααα...καλησπέρα....όπως τα είχα πει εδώ και 3 μήνες έγιναν τα πράγματα....ασχέτως τρόπου καλό πρωτάθλημα μάγκες....πάντως μπορεί να πανηγυρίζετε αλλά, με την ένσταση θάπρεπε τουλάχιστον να παραδέχεστε ότι στα χαρτιά το πέρνετε...απο το αεκάκι...να είμαστε φανατίλα όπως είμαι και εγώ με τον βάζελο αλλά κάποια πράγματα να τα βλέπουμε σωστά..λέω για όσους δεν το παραδέχονται....άντε βρε..του χρόνου πάλι νέες περιπέτειες,μπινελίκια,καυγάδες,τσαμπουκάδες και λοιπά δημοκρατικά ....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Ο PODO που χάθηκε?...τίποτα μαρίνες τον τραβάνε?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τάλε το χθεσινό 1-4 σε σύγκριση με το δικό μας 3-1 με συγκρίσιμα μέτρα και αταθμά αφήνει μόνο χώρο για μπινελίκια στο κωλοχανείο μας.... Τιποτα άλλο δεν φταίει.... Ουτε η διαιτησίες, ούτε ο κρόκους ούτε τίποτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom