alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
OXI φιλε τι λες τωρα???ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ειχαν εφευρεθει τα dvd???
ΑΑΑΑ μου φαινεται Ξεχασες!!!!ειχαν εφευρεθει τα pc???
OXI φιλε τι λες τωρα???ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ειχαν εφευρεθει τα dvd???
ΑΑΑΑ μου φαινεται Ξεχασες!!!!ειχαν εφευρεθει τα pc???
Ωραία γνωμάτευση. Βλέπω ότι κατέχεις άριστα τη νομική επιστήμη, ώστε να αποφαίνεσαι αβίαστα επί δυσχερών νομικών θεμάτων.δεν υπαρχει πιθανοτητα,σιγουρα θα δικαιωσει τον απολλων
11 πρωταθληματα & ποσα κυπελλα???Τζόλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!
Με συνεχή παρουσία στον Ολυμπιακό από την περίοδο 1996-97, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γράφει τη δική του ιστορία στο λιμάνι, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων στην σημαντική νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός εκπληκτικού ρεκόρ: Να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην Ελλάδα, που θα έχει κατακτήσει 11 Πρωταθλήματα, όσα δηλαδή... ολόκληρη η αεκ
καλημερα σε ολους τους υπαλληλους κ ολα τα πουτανακια μας....Ε εντάξει δεν τα πήρε και μόνος του!
Βάλανε κι άλλοι το χεράκι τους ή μάλλον την καλύβα τους! ;)
Τζόλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!
Με συνεχή παρουσία στον Ολυμπιακό από την περίοδο 1996-97, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γράφει τη δική του ιστορία στο λιμάνι, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων στην σημαντική νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός εκπληκτικού ρεκόρ: Να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην Ελλάδα, που θα έχει κατακτήσει 11 Πρωταθλήματα, όσα δηλαδή... ολόκληρη η αεκ
ρε δεν ντρεπεσαι να προσβαλεις τα παιδια που πεθαναν????παλιοαλητη!!!!!τετοιο πρωταθλημα δεν θα το ηθελαν ποτε!!!!πανυγιριστε το οσο θελετε,αλλα μην ξανααναφερετε τα παιδια αυτα!!!ειχαν ηθος και αξιοπρεπεια αντιθετα με τους σηνερινους γαυρους!!Ρε μαγκες μεταγραφες ποιος θα κανει ο Ιβιτς και μετα οταν ερθει ο νεος προπονητης τι θα τους κανει.
Και για να μην ξεχνιομαστε 36 για σας αδελφια 8-2-81.
και αλλαξοκωλιές....Ξύπνησες περσόνα/ΟΧΙΑ μου;
Για όσους δεν πήραν ακόμα χαμπάρι οτι ο περσόνα διατηρεί και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ νικ, το οποίο είναι και η "γκόμενά" του τον τελευταίο καιρό, ας πάνε στο θρεντ "Μπινελικωθείτε ελεύθερα" (είναι στη γενική συζήτηση).
Απο τη σελίδα 15 και μετά θα βρούνε όλες τις γαργαλιστικές λεποτομέρειες.
Με ταγιέρ και γόβα, περσόνα είσαι κάβλα!
παπιας αλητισσα και ολοι οι κλωνοι που εχει βαλει ο αρχιμαλακας ξεφτιλας του σαιτ ειναι το 90% της καταστροφης αυτου του σαιτmc έχει πήξει στη μαλακία αυτό το σάιτ... Μην ασχολείσαι....... Το χρόνο σου χάνεις....
φίλε γάματα με μεγάλα γράμματα... Στείλε πμ.... Θα σου πω φάση ....παπιας αλητισσα και ολοι οι κλωνοι που εχει βαλει ο αρχιμαλακας ξεφτιλας του σαιτ ειναι το 90% της καταστροφης αυτου του σαιτ
μιλαμε το μονο που τους αξιζει ειναι ενα μπουντρουμι οπου θα τους γαμανε θα τους φτυνουν θα τους κατουρανε και θα τους χεζουν καθε μια ωρα
τάλε το χθεσινό 1-4 σε σύγκριση με το δικό μας 3-1 με συγκρίσιμα μέτρα και αταθμά αφήνει μόνο χώρο για μπινελίκια στο κωλοχανείο μας.... Τιποτα άλλο δεν φταίει.... Ουτε η διαιτησίες, ούτε ο κρόκους ούτε τίποτα.....γαυράκιααααα...καλησπέρα....όπως τα είχα πει εδώ και 3 μήνες έγιναν τα πράγματα....ασχέτως τρόπου καλό πρωτάθλημα μάγκες....πάντως μπορεί να πανηγυρίζετε αλλά, με την ένσταση θάπρεπε τουλάχιστον να παραδέχεστε ότι στα χαρτιά το πέρνετε...απο το αεκάκι...να είμαστε φανατίλα όπως είμαι και εγώ με τον βάζελο αλλά κάποια πράγματα να τα βλέπουμε σωστά..λέω για όσους δεν το παραδέχονται....άντε βρε..του χρόνου πάλι νέες περιπέτειες,μπινελίκια,καυγάδες,τσαμπουκάδες και λοιπά δημοκρατικά ....... ......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Ο PODO που χάθηκε?...τίποτα μαρίνες τον τραβάνε?...
για πεςφίλε γάματα με μεγάλα γράμματα... Στείλε πμ.... Θα σου πω φάση ....