baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.780
- Πόντοι
- 6.035
2/2 ξεχασες τους νεους να το θυμιζουμε και αυτο στους αταλαντους συλλογους αθηνων και περιχωρων.Κι εμεις εχουμε 1/1 στο ίδιο διάστημα. Ιδιο ποσοστο με Ρεαλ.
2/2 ξεχασες τους νεους να το θυμιζουμε και αυτο στους αταλαντους συλλογους αθηνων και περιχωρων.Κι εμεις εχουμε 1/1 στο ίδιο διάστημα. Ιδιο ποσοστο με Ρεαλ.
Εμείς είμαστε πολύ άτυχοι στους τελικούς όλων των αθλημάτωνΚι εμεις εχουμε 1/1 στο ίδιο διάστημα. Ιδιο ποσοστο με Ρεαλ.
Κοιτα, αν δουμε κατα τα τελη Μαρτη, με αρχες Απριλη οτι ειναι να πάμε τελικο europa τους το χαριζω το πρωταθλημα.E, στο τέλος καταντάει ρουτίνα όπως τα πρωταθλήματα για μας.
H Ρεάλ νομίζω δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ελλάδα κ με όλες τις ελληνικές ομάδεςΝα πούμε κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό που δεν ειναι γνωστο ευρεως : Η Ρεαλ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Καραϊσκακη. Εχει 3 ισοπαλίες και 1 ηττα από τον ΘΡΥΛΟ και 1 ισοπαλία , 1 ήττα (στον επαναληπτικό τελικό) από την Τσελσι στον τελικο του Πρωταθλητριών το'71.
ΣυγκινήθηκαΌπως εγω έζησα την Μεγάλη Ημέρα
Ευχαριστώ τον θεο που με αξίωσε να το ζήσω και αυτό
Η πορεία απο σταθμο μεχρι το γήπεδο...στο βαθος διακρίνονται οι μιναρέδες
Η κότα που κακαρίζει γιατι την πονάει ο κωλος
Τελετη εναρξης
2 καθίσματα πιο διπλα ο θρυλικος φαλάκρας
Οι πανηγυρισμοί
Ακόμη σιγοψιθυρίζω το σύνθημα της μεγάλης ημέρας
Δεν εχω τα μυαλά μου
Χανω τα λογικα μου
Το μεγαλείο σου μοναδικο
μες την ΟΠΑΠ αρηνα
Γαμω την φιορεντινα
Και πηραμε το ευρωπαικο !!
Η εμμονή σε μία ''πορεία'' που κατέληξε σε ήττα, μετά την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου από Ελληνική Ομάδα, καθίσταται από γραφική έως εξευτελιστική.εδω αφηνω το επος
Κύπελλο Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης 1970-71 - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
για να φτασει τελικο ο ζελας επαιξε 4 αγωνες με τις εξης ομαδες
ζεν ες 2 νικες
σλοβαν μπρατισλαβας 1 νικη 1 ηττα
εβερτον 2 ισοπαλιες
αστερας βελιγραδιου 1 νικη 1 ηττα
Εδώ χαρά αδερφέ ...εκεί τραγωδία και γενοκτονια
Ε χάλασε το ανέκδοτο ένας Γερμανός ένας Ιταλός και ένας Έλληνας...τα ανέκδοτα δεν έχουν Ισπανούς...γαμω την πουτανα τη ρεαλ.