ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Προσεχε τους σκύλουςΕίναι στα μεζεδοπωλεία στο Λαύριο
Προσεχε τους σκύλουςΕίναι στα μεζεδοπωλεία στο Λαύριο
και η κυρια δεσποινα τι λεει για αυτα?Ας πούμε και μια ιστορική αλήθεια που η προπαγάνδα κρύβει πάντα , για τα παιδιά της χούντας που μετράνε πορείες :
Ο ΘΡΥΛΟΣ για να φτάσει στον τελικό του Κοφερενς απέκλεισε α) την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας β) την πρωταθλήτρια Ισραηλ γ) την δευτεραθλήτρια Τουρκίας δ) την 4η της Πρεμιερ Λιγκ. Όλες ομάδες που του χρόνου θα παίξουν στο ΤΣΛ.
Ο πράσινος λαγός στην πορεία για το Γουεμπλεϊ απέκλεισε α) την τρίτη (3η) ομαδα του Λουξεμβουργου β) την έκτη (6η) ομάδα της Τσεχοσλοβακίας γ) την δέκατη τέταρτη (14η) ομάδα της Αγγλίας δ) την έκτη (6η) ομάδα της Γιουγκοσλαβίας *λόγω χούντας . Το εντυπωσιακό είναι οτι καμία από τις ομάδες που απέκλεισε ο λαγός δεν βγήκε στην Ευρώπη την σεζον αυτή από το πρωτάθλημά της.
Αυτά τα ολίγα για την ανιστόρητη προπαγάνδα των Λαλάκηδων.
εχεις δικιο εδω , αθελα σου λες και καμμια αληθειαΦίλε καταρχήν δίκιο έχεις αλλά ή λες ένα σάλτα γαμησου....και ΤΕΛΟΣ η μιλάς γιατί είμαστε λωτοφάγοι σε αυτήν την χώρα....
Τελικά το θες. : ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ. ΡΕΣΤΑεχεις δικιο εδω , αθελα σου λες και καμμια αληθεια
Αδερφε, η γιαγια σε τι κατασταση ειναι; Ξεκουραζεται καλα; Εβγαλε πολλη δουλεια φετος. Θηριο!ρε ζελες που ξερουμε και αλλοι εισαστε αντικειμενικοι.αρχιζει το πρωταθλημα τωρα ,ποιος το παιρνει?
Οχι τελειως...Τι λέει ? Συνήλθατε ?
Έχουμε και το F4 στο πόλο...για πάμε λίγο !
Φίλε μου όπου και αν έπαιζε ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε...και εσύ το ξέρεις....και ακούγεσαι και λογικός ανθρωποςμαλλον δεν βαριεμαι εγω , βαριεσαι εσυ να διαβασεις τα πολλα posts που εχω γραψει με links και αδιασειστα στοιχεια για τα χρεη σας.
Οι απαντησεις σου δεν εχουν και μεγσλη σχεση με τη πραγματικοτητα.
Οπως εγραψα πιο πριν εγω γιορτασα τη νικη του γαυρου, με φιλους μου καρδιακους που ειναι γαυροι και πεταξαν στα ουρανια.
Αν ειναι αυτοι χαρουμενοι ειμαι κι εγω.
Στα μεταξυ μας θα εχουμε να τσακωνομαστε.
Δεν δουλευω ουτε για την ΕΠΟ ουτε για τον Μελισσανιδη.
Ο προεδρος της ομαδας μου ειναι π διαχειριστης της σημερα, ΟΧΙ η ομαδα μου.
Πολλοι απο εσας κανετε αυτο ακριβως το λαθος, ταυτιζετε την ομαδα με τον προεδρο.
Αν ημουν εγω προεδρος της ΑΕΚ θα ειχα στειλει πρωτος συγχαρητηριο τηλεγραφημα στον χοντρουλη και θα του θυμιζα τις μικροπρεπεις του δηλωσεις για τα εγκαινια του γηπεδου.
Αλλα δεν ειμαι.
Πιστευεις ειλικρινα οτι θα παιρνατε το Κονφερενς, οπως το πηρατε, αν δεν παιζατε μεσα στην Αθηνα?
Ενα ευχαριστω λοιπον στη Φιλαδελφεια που σας εδωσε « τη μεγαλυτερη χαρα της ζωης σας» οπως λετε.
για «επιστημονας» με « επιχειρήματα» δεν μιλας ομορφα…Τελικά το θες. : ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ. ΡΕΣΤΑ
Τελικά αδερφέ του την έριξες την ευχή, δεν άντεξες. Τι πιο σύνηθες να συμβεί όταν μιλάς με αχάμπαρους. Προσωπικά έχω σταματήσει να προσπαθώ να τους εξηγώ κάποια πράγματα, έτσι είναι αν έτσι νομίζουν, δεν θα μας ανεβάζουν την πίεση.Φίλε καταρχήν δίκιο έχεις αλλά ή λες ένα σάλτα γαμησου....και ΤΕΛΟΣ η μιλάς γιατί είμαστε λωτοφάγοι σε αυτήν την χώρα....
Ρεκόρ πωλήσεων θα κάνει αυτή η φανέλα. Κορνιζάρισμα και κρέμασμα στο σαλόνι.Περιμένω με ανυπομονησία την επετειακή για τα 100 χρόνια φανέλα, μαζί μ' αυτό το σηματάκι...