baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.409
- Πόντοι
- 5.097
και ερχεται η ανερχομενη δυναμη του γαλλικου πρωταθληματοςΕίναι καταραμένη αυτή η Μονακό.
Τόσο χρήμα...
Μηδέν ειδικό βάρος...
παρι.
και ερχεται η ανερχομενη δυναμη του γαλλικου πρωταθληματοςΕίναι καταραμένη αυτή η Μονακό.
Τόσο χρήμα...
Μηδέν ειδικό βάρος...
Κοίτα να κλειδώσετε αύριο να πληρωθούμε το στοίχημα...Ψιτ ......σήμερα Τετάρτη άρα γαύρος
Kαι ο Βεζενκοφ που εφυγεσιγουρα τζειμς εχει μετανοιωσει που δεν ηρθε πειραια.
Με γεμάτο γήπεδο.και ερχεται η ανερχομενη δυναμη του γαλλικου πρωταθληματος
παρι.
Εμένα αν μού έδινες 21 εκατομμύριακια καρφί δεν θα μου καιγόταν.....ακόμη κ Κούλη θα ψήφιζα κ ότι ήθελεςKαι ο Βεζενκοφ που εφυγε
ο βεζ πηγε εκτος απο καλα χρηματα για το ονειρο καθε ευρωπαιου μπασκετμπολιστα.Kαι ο Βεζενκοφ που εφυγε
και του παραχρονου αποβαση κελεμπιας.Με γεμάτο γήπεδο.
Και κάτι ακούγεται για ΤΣΣΚΑ του χρόνου..
Δύσκολο το βλέπω,εκτός και αν παίξει σε ουδέτερο.
Ε ...αν ήθελε να ζήσει το όνειρο του τότε ας πήγαινε Κολομβίαο βεζ πηγε εκτος απο καλα χρηματα για το ονειρο καθε ευρωπαιου μπασκετμπολιστα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και του παραχρονου αποβαση κελεμπιας.
Και δεκαπενταευρα για να πάνε στο μουσείο ούτε στην Ακρόπολη τέτοιο αντίτιμο το εισιτηριολυπησου τους αδερφε....εχουν ξεπαραδιαστει φετος να αγοραζουν κασκολ ξενων ομαδων
Τίνος; Οι αεκτζηδες μόλις πήρατε μια κούπα ζείτε σε παράλληλο σύμπαν....χαλιφηδες στην θέση του χαλίφη θέλετε να γίνετε....ισνογκουτ.....Είπαμε,Καλη Ανασταση και Χρόνια Πολλά..Μετα το Πάσχα εδω θα είμαι να τα ξαναπούμε..
Γιατί δεν ειναι ακριβώς ετσι.Αλλα η επαρση και η αλαζονεία ειναι κακός σύμβουλος...
O Mπαρτζωκας πηρε μηνυμα απο κανεναν?μακισικ λεει πηρε μνμ απο σπανουλη συχαρητηρια και ο παπανικολαου ειχε βιντεοκληση με πριντεζη
λετε να πηρε και σλουκας για συχαρηκια.
Τι ομάδα είσαι βρε στο μπάσκετ ;;O Mπαρτζωκας πηρε μηνυμα απο κανεναν?
ναι απο τον τρακη.O Mπαρτζωκας πηρε μηνυμα απο κανεναν?
AEKΤι ομάδα είσαι βρε στο μπάσκετ ;;
Μπα, του έχει απαγορεύσει τη χρήση κινητού ο Τράκης τις μέρες που παίζει ο Ολυμπιακός, φοβάται μην ξανακυλήσει...μακισικ λεει πηρε μνμ απο σπανουλη συχαρητηρια και ο παπανικολαου ειχε βιντεοκληση με πριντεζη
λετε να πηρε και σλουκας για συχαρηκια.
Παντού ρε φιλεΚ στο μπάσκετ ?? Κ εγώ Άρης είμαι αλλά ο @ROB. C Kai @Maximilien δεν με πιστεύουν