BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.884
- Πόντοι
- 3.556
Η χρονιά που θα σηκώσουμε ευρωπαϊκά κύπελα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συνάμα.
Θρυλικό 2024 !
Θρυλικό 2024 !
Ότι πεις πρόεδρεOι πραγματικοι αχωνευτοι ειναι η Ρεαλ
μας χρωστανε καλα παιχνιδια και πιτερς και κανααν ελπιζω να κανουν 2 καλα στο βερολινο μαζι με πετρουσεφ και μιλουτινωφ θα γινουμε.δεν αμφιβαλλω,αλλα ενα παιχνιδι ειναι&ο θρυλος αν ειναι συγκεντρωμενος,δε φοβαται κανεναν.εγω ειχα πει,αν περασουμε f4 θα το παρουμε!!
Θα τους σοδομίσουμε στον τελικό....Oι πραγματικοι αχωνευτοι ειναι η Ρεαλ
Εχω παντως εχω πονταρει ζευγαρι τελικου Ρεαλ-Παναθηναικος απο προχθεςΘα τους σοδομίσουμε στον τελικό....
Οκ,δεν είσαι μπούσταρος....Εχω παντως εχω πονταρει ζευγαρι τελικου Ρεαλ-Παναθηναικος απο προχθες
σας εχουν τελειωσει οι τουρκαλαδες τυπε, μην την ψαχνειςΘα τους σοδομίσουμε στον τελικό....
σταμάτα, μη το γρουσουζεύεις!Η χρονιά που θα σηκώσουμε ευρωπαϊκά κύπελα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συνάμα.
Θρυλικό 2024 !
Αυτούς θέλαμε ημιτελικό....σας εχουν τελειωσει οι τουρκαλαδες τυπε, μην την ψαχνεις
μαλακα σημερα σπασανε και 2 εδρες παει και η προιστορια.Αυτούς θέλαμε ημιτελικό....
Κλασσικός ΑΕΚτζηςΕχω παντως εχω πονταρει ζευγαρι τελικου Ρεαλ-Παναθηναικος απο προχθες
Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να χάσουνε και οι δύο ομάδες στο ίδιο ματς, κάποιο παραθυράκι....Εχω παντως εχω πονταρει ζευγαρι τελικου Ρεαλ-Παναθηναικος απο προχθες
Τα λέγαμε χθές αν θυμάσαι....μαλακα σημερα σπασανε και 2 εδρες παει και η προιστορια.
Γιατί τυπε ; Δεν σου αρέσει ο υπερπαικταρας Σικμα ;;;άμα όχι ξυδακιΑπιστευτος Μπιν,αφού κατάφερε και φέτος να πάει,με τραυματισμούς,με Σικμα-Μπραζντεκηδες,με μειονέκτημα έδρας,τι να του πεις
σιγουρα τζειμς εχει μετανοιωσει που δεν ηρθε πειραια.Τα λέγαμε χθές αν θυμάσαι....
Και τα 2 ήταν ύποπτα για σπάσιμο...
Ψιτ ......σήμερα Τετάρτη άρα γαύροςΤα λέγαμε χθές αν θυμάσαι....
Και τα 2 ήταν ύποπτα για σπάσιμο...
Είναι καταραμένη αυτή η Μονακό.σιγουρα τζειμς εχει μετανοιωσει που δεν ηρθε πειραια.