Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Νταξει, επειδη παω σεφ,γεμιζει το γηπεδο,ο κοσμος με τα χρονια μαθαινει και το μπασκετ περισσοτερο(δε βλεπω πολλες ποδοσφαιρικες φανελες πια ας πουμε, κατι ειναι κιαυτο),δεν εχω παραπονο απλα θεωρω πως εν ετει 2024,με το ελληνικο ποδοσφαιρο μπανανια της ευρωπης ενω στο μπασκετ οι 2 μεγαλοι πανε για φαιναλ 4, θα πρεπε να χουμε αλλαξει προτεραιοτητες, φιλαθλοι και δημοσιογραφοι
Φιλε ΣΕΦ εχω 10 χρονια σερι διαρκειας....το γηπεδο γεμιζε τα 2-3 τελευταια χρονια και αυτο μονο στα Ευρωπαικα παιχνιδια και με βαζελο.

Αυτο ακριβως που γραφεις ισχυει....εχεις 2 απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη που προσφερουν φοβερο θεαμα και το κυριοτερο η ατμοσφαιρα στο μπασκετ ειναι πολυ φιλικη για οικογενειες και παιδια.

Υπαρχει ενα γαμημενο επιπεδο στο μπασκετ καμμια σχεση με τον οχετο του ποδοσφαιρου....
Μονο που δεν βλεπω η τελευταια τους μαχη να ειναι στο F4. Πιστευω οτι θα σμιξουμε στους 8. Αρα ενας θα παει.

Τελευταία τροποποίηση:

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
το θεμα ειναι επειδη η ομαδα με το καινουργιο προπονητη,εκανε ενα σερι,νομιζαμε οτι λυθηκαν ολα τα προβληματα!!αμ δε.με τον αστερα στο τελις επεσαν οι μισοι κατω απο τη κουραση.ολη τη χρονια γινεται ανακατεμα&η ομαδα δεν εχει σταθεροτητα.αστο αφησουμε να δουμε που θα βγει&μετα αρχιζει η δουλεια.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Μονο που δεν βλεπω η τελευταια τους μαχη να ειναι πριν το F4. Πιστευω οτι θα σμιξουμε και στους 8. Αρα ενας θα παει.
Ειναι πολυ πιθανο οντως.Δεν αναιρει πως ειμαστε ομαδα φαιναλ 4 και οι δυο αυτο.Η 8αδα των πλει οφς θα ναι σκοτωμος γενικα, θα ναι πολυ αμφιρροπες σειρες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Οποτε το καλοκαιρι παμε παλι απο την αρχη.... 15 παικτες θα φυγουν, 10 θα ερθουν.... 3-4 δανεικοι.... Η μερα της μαρμοτας..... Αντε παλι απο την αρχη....
3-4 πασες κ μετα γιομες σημερα... Απο σχεδιο κ μπαλα 0.....
Πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα... Εμεις αντεχουμε ή θα αρχισουμε την γκρινια?
Περισσευει τιποτα απο Αρσεναλ να παρουμε δανεικό με καμια οψιον στα 40 μυρια;

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.642
Πόντοι
10.446
Περισσευει τιποτα απο Αρσεναλ να παρουμε δανεικό με καμια οψιον στα 40 μυρια;
Φίλε Ραμσντεηλ δαγκωτό...είναι τρελοκομείο ο τερματζής...για εμάς ότι πρέπει ..θα τον λατρέψει η εξέδρα....αυτός δανεικός
και ΕλΝενι αμυντικό χαφ....πολύ έμπειρος.....αυτός με ελευθέρας, λήγει το συμβόλαιο....
Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ ούτε πλάκα να κάνω με την ομάδα μας φέτος.....τόσο χάλια είμαστε....
και το χειρότερο, οι αντίπαλοί μας δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλά εμείς τον παίζουμε 2 χρόνια τώρα....κρίμα όμως....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Φίλε Ραμσντεηλ δαγκωτό...είναι τρελοκομείο ο τερματζής...για εμάς ότι πρέπει ..θα τον λατρέψει η εξέδρα....αυτός δανεικός
και ΕλΝενι αμυντικό χαφ....πολύ έμπειρος.....αυτός με ελευθέρας, λήγει το συμβόλαιο....
Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ ούτε πλάκα να κάνω με την ομάδα μας φέτος.....τόσο χάλια είμαστε....
και το χειρότερο, οι αντίπαλοί μας δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλά εμείς τον παίζουμε 2 χρόνια τώρα....κρίμα όμως....
Ο δευτερος και αυτος εχει ακουστει κανα δυο φορες. Για αλλος Καμπραλ μου φαινεται.

Ο πρωτος θα γινει και viral σε συνθημα. Κατι τετοιο. :2funny:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.186
Πόντοι
2.846
Η αληθεια ειναι οτι μπορει και να χρειαζομαστε 20 παικτες το καλοκαιρι ομως... Οποτε ασε να εχουμε κ καμια ακρη με τους μανατζερ... :grin:
Βρε δενν χρειάζονται και 20 παίχτες ρε μαν , απλές λύσεις θέλεις , λοιπόν άκου θα στα πω εγώ .... περνεις Κειν παλαιμαχο από Bayern ,τσιμπας και Λιβαι από τον Νιαου μέσα στο Ιουνη πριν φύγει για προετοιμασία με την ΑΕΚ , κρυφή προτάση από Βαγγελά off the record , έχεις και τις σαιτες Ρετσο και Μασουρα γκολτζη (10 βαραει βάζει 2 ) έχεις και πίσω Πασχαλακη και είσαι έτοιμος να γαμησεις από Κλουζ μέχρι Ρεαλ , Πέρα απ την πλάκα Κειν θα τον ήθελα τον παλαιμαχο έχει σουταρα απίστευτη ο Άγγλος και ειναι και ψηλός και ξανθός !!!

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.686
Πόντοι
5.006
Προφανως ειρωνικα τα λεω αυτα....

Βρε δενν χρειάζονται και 20 παίχτες ρε μαν , απλές λύσεις θέλεις , λοιπόν άκου θα στα πω εγώ .... περνεις Κειν παλεμαχο από Bayern ,τσιμπας και Λιβαι από τον Νιαου μέσα στο Ιουνη πριν φύγει για προετοιμασία με την ΑΕΚ , κρυφή προτάση από Βαγγελά off the record , έχεις και τις σαιτες Ρετσο και Μασουρα γκολτζη (10 βαραει βάζει 2 ) έχεις και πίσω Πασχαλακη και είσαι έτοιμος να γαμησεις από Κλουζ μέχρι Ρεαλ , Πέρα απ την πλάκα Κειν θα τον ήθελα τον παλεμαχο έχει σουταρα απίστευτη ο Άγγλος και ειναι και ψηλός και ξανθός !!!
Όχι και παλαίμαχος ρε μαν ειπαμε

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.186
Πόντοι
2.846
Όχι και παλαίμαχος ρε μαν ειπαμε
Δεν τα μπορώ τα Αγγλικά φορ ρε Αντζελο , δεν παράγει το νησί σε αυτή τη θέση , δεν τα λέω από κακια αφού είπα είναι Καλός χαρακτηρας με ξανθη κόμη και σαξονικη προφορα Λορδου Εκ Μπακινχαμ , τον συμπαθω αφού

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Δεν τα μπορώ τα Αγγλικά φορ ρε Αντζελο , δεν παράγει το νησί σε αυτή τη θέση , δεν τα λέω από κακια αφού είπα είναι Καλός χαρακτηρας με ξανθη κόμη και σαξονικη προφορα Λορδου Εκ Μπακινχαμ , τον συμπαθω αφού
Το αυτιστικό βλεμα ξεχασες.

@ΑΝΤΖΕΛΟ
Πειτε με ολοι τρελο ή οπως θελετε. Και με το ψωμι δικό του να ερχοτανε, δεν τον θελω.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.642
Πόντοι
10.446
Το αυτιστικό βλεμα ξεχασες.

@ΑΝΤΖΕΛΟ
Πειτε με ολοι τρελο ή οπως θελετε. Και με το ψωμι δικό του να ερχοτανε, δεν τον θελω.
Ναι ρε... Κατα βαθος κι εγω δεν τον θελω.....
και την Σαρλιζ Θερον δεν θελω.... Αντε με την ξενερωτη....
Κι αυτην την Ριανα την τραγουδιαρα δεν καταλαβαινω τι της βρισκεται....
Πατε καλα ρε ή παθατε αμπαλιαση απο τις μαλακιες που κανει ο χοντρος στην ομαδα μας???
Μηπως πεθυμησατε τον Γιεκινι κ τον Βραμπλιτς??

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
και την Σαρλιζ Θερον δεν θελω.... Αντε με την ξενερωτη.
Αν μιλας σοβαρα, στειλε διευθυνση για ραντεβου θανατου.

Την Σαρλιζ ρε;

Μου την δινει η φατσα του ρε φιλε του Κειν. Ειναι φλωρος.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.642
Πόντοι
10.446
Αν μιλας σοβαρα, στειλε διευθυνση για ραντεβου θανατου.

Την Σαρλιζ ρε;

Μου την δινει η φατσα του ρε φιλε του Κειν. Ειναι φλωρος.
Ε αφου βαζεις τοσο σοβαρο ποδοσφαιρικο κριτηριο κανω πισω..... :truce:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Ε αφου βαζεις τοσο σοβαρο ποδοσφαιρικο κριτηριο κανω πισω..... :truce:
Ενταξει ειναι φονιας, δεν λεω. Αλλα φαντασου να φοραει ερυθρολευκη και να βλεπεις αυτο. Καπου ελεος δηλαδη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

KANE.jpg

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.642
Πόντοι
10.446
Ενταξει ειναι φονιας, δεν λεω. Αλλα φαντασου να φοραει ερυθρολευκη και να βλεπεις αυτο. Καπου ελεος δηλαδη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

KANE.jpg

Ενω αυτος εδω?? Σου κανει??

1710190638869.png

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Στα νέα της Κ19 που αγωνίζεται αύριο στις 17:00 με την Μπάγερν στο Μόναχο, εκτός αποστολής με θλάση από τον προηγούμενο αγώνα με την Λανς θα είναι ο Κουταιδης. Επιστρέφουν Μουζακίτης και Παπακανελλος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απο την cosmote tv. Λογικά θα το έχει και ζωντανά στο κανάλι της στο YouTube.

Τελευταία τροποποίηση:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Αν λέω ,υποθετικά πάντα, όχι ότι το οριοθετώ ,αν έρθει 2πλο στο τζάμπα Σοφιά κ το άλλο Χ ,παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα ? Αν λέω,,,,,,

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.194
Πόντοι
28.246
Αν λέω ,υποθετικά πάντα, όχι ότι το οριοθετώ ,αν έρθει 2πλο στο τζάμπα Σοφιά κ το άλλο Χ ,παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα ? Αν λέω,,,,,,
Με διπλο ή ακομα και με Χ στην Φιλαδελφεια γινεται παλι του μουνιου το πανηγυρι. Κανενας δεν ειναι φαβορι. Ο,τι και αν ερθει το αλλο.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Με διπλο ή ακομα και με Χ στην Φιλαδελφεια γινεται παλι του μουνιου το πανηγυρι. Κανενας δεν ειναι φαβορι. Ο,τι και αν ερθει το αλλο.
Δεν ξέρω αλλά βλέπω τα χανουμάκια που λένε για τριάρες ,ντόρντια και έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ λες και έχουν την διαστημική ομάδα που για να κερδίσουν την Λαμία πήγε 47' plus με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να μην κάνει ούτε την στοιχειώδη κίνηση να πιάσει την μπάλα πάνω στην γραμμή . Μάλλον της έλεγε '' σ'αγαπώ ,δεν σ'αγαπώ ,,,σ'αγαπώ ,δεν σ'αγαπώ ,,,,''. Ο πλήρης εξευτελισμός της αξίας σε μία νίκη .

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Στην δουλειά έχω μία συνάδελφο που είναι Αεκτζου, μιλάμε για άρρωστη κιτρινόμαυρη. Εχθές μου την έλεγε συνέχεια ανταποδιδα και εγώ κλπ. Σήμερα την έχω τρελάνει,από το πρωί της λέω καλημέρα , πώς είσαι , ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για αυτό που θα έρθει τέλος του μήνα ; Μου λέει τι θα έρθει ; Μεταξύ σοβαρού και αστείου της λέω " έχουμε επίσκεψη στις 31 στους Αγίους τόπους που ξεπαρθενεψαμε " . Έγινε Τουρκάλα στην κυριολεξία μιλάμε και συνέχιζα να την τρολαρω . Καφέ μου έκανε μετά από δύο ώρες , μέχρι να έρθει ο αγώνας δεν θα την αφήσω σε χλωρό κλαρί .....αν τον πιούμε την γάμησα,θα πάρω ρεπό την επόμενη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom