Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.205
Πόντοι
28.246
Οποτε το καλοκαιρι παμε παλι απο την αρχη.... 15 παικτες θα φυγουν, 10 θα ερθουν.... 3-4 δανεικοι.... Η μερα της μαρμοτας..... Αντε παλι απο την αρχη....
3-4 πασες κ μετα γιομες σημερα... Απο σχεδιο κ μπαλα 0.....
Πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα... Εμεις αντεχουμε ή θα αρχισουμε την γκρινια?
Δεν αντεχεται!

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.644
Πόντοι
10.446
Μέσα ήμουν και τα είδα και όλοι στο γήπεδο ούρλιαζαν για την αεράμυνα που είχαμε,χώρια που γαμήθηκαν στις γιόμες χωρίς να κερδίσουμε ούτε μια(!) κεφαλιά
Τι να σου κανει η αμυνα? Να γινει ο Μπιανκον Μελμπερκ κ ο Ορτεγκα Γεωργατος? Για τον μπουτσο ειμαστε..... Ολοι αλλαγμα θελουν.....

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Μέσα ήμουν και τα είδα και όλοι στο γήπεδο ούρλιαζαν για την αεράμυνα που είχαμε,χώρια που γαμήθηκαν στις γιόμες χωρίς να κερδίσουμε ούτε μια(!) κεφαλιά
Το ξέρω ότι ήσουν μέσα (φάνηκε αυτό εδώ με τα ποσταρισματα σου και εγώ θα ήμουν αλλά ας όψεται η γαμωδουλειά μου ) . Οι δικοί μας ως οργανωμένη άμυνα μαρκάρουν μόνο με τα μάτια και αυτό με εξοργίζει περισσότερο . Αποκρούει ο Πασχαλάκης και ο αμυντικός μας έχει μείνει άγαλμα αντί να τρέξει πάνω στην μπάλα , κόψιμο στον παίκτη ,τέλος δεν κάνει ,είναι πολύ λίγος ,ας βάλει έναν πιτσιρικά κ ας χάσουμε γαμώ το φελέκι μου .

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.644
Πόντοι
10.446
Εν τω μεταξυ γκρινιαζουμε εμεις για διαιτησιες κ στην Αγγλια γινεται της πουτανας.... Σημερα ο αλλος εριξε καρατια στον παικτη της Λιβερπουλ κ ουτε ο βαρ δεν ασχοληθηκε.... Μιλαμε χειροτεροι κι απο σουπερ λιγδα.....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.834
Πόντοι
10.411
Το ξέρω ότι ήσουν μέσα (φάνηκε αυτό εδώ με τα ποσταρισματα σου και εγώ θα ήμουν αλλά ας όψεται η γαμωδουλειά μου ) . Οι δικοί μας ως οργανωμένη άμυνα μαρκάρουν μόνο με τα μάτια και αυτό με εξοργίζει περισσότερο . Αποκρούει ο Πασχαλάκης και ο αμυντικός μας έχει μείνει άγαλμα αντί να τρέξει πάνω στην μπάλα , κόψιμο στον παίκτη ,τέλος δεν κάνει ,είναι πολύ λίγος ,ας βάλει έναν πιτσιρικά κ ας χάσουμε γαμώ το φελέκι μου .
Πανικοβάλλονται πολύ εύκολα στα μετόπισθεν και γενικώς με την αμυντική λειτουργία του συνόλου κάτι δεν πάει καλά.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Καλα αποψε ειδικα ο Βασκος το γαμησε τελειως. Πως ειδε τετοιο ονειρο να παιξει με δυο επιθετικους απο την αρχη... Τον Τεριμ ειχε αντιπαλο. Οχι τον Πετρακη.
Zebu σαν σκεπτικό ήταν καλό γιατί η ομάδα δεν πατάει περιοχή ,δεν του βγήκε όμως γιατί οι παίκτες μας είναι του 6 ,βια του 7 (όχι όλοι ).

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.834
Πόντοι
10.411
Τι να σου κανει η αμυνα? Να γινει ο Μπιανκον Μελμπερκ κ ο Ορτεγκα Γεωργατος? Για τον μπουτσο ειμαστε..... Ολοι αλλαγμα θελουν.....
Μην περιμένεις κάτι για φέτος,από του χρόνου θα δούμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.205
Πόντοι
28.246
Εν τω μεταξυ γκρινιαζουμε εμεις για διαιτησιες κ στην Αγγλια γινεται της πουτανας.... Σημερα ο αλλος εριξε καρατια στον παικτη της Λιβερπουλ κ ουτε ο βαρ δεν ασχοληθηκε.... Μιλαμε χειροτεροι κι απο σουπερ λιγδα.....
Υπομονη λεμε. Εχει ετοιμασει ηδη ανακοινωσεις, μηνύσεις για την διαιτησια στην Αγια Σοφια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.834
Πόντοι
10.411
Τύπε στην Αγγλία έχει μετρήσει γκολ σε φάση που δεν υπάρχει καν γκολ:confused:
Αν το βρω ξανά,θα το ποστάρω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.205
Πόντοι
28.246
Zebu σαν σκεπτικό ήταν καλό γιατί η ομάδα δεν πατάει περιοχή ,δεν του βγήκε όμως γιατί οι παίκτες μας είναι του 6 ,βια του 7 (όχι όλοι ).
Το σκεπτικο ποιο ηταν; Να του δωσει απλοχερα το κέντρο και να βρισκει ολοκληρο χωραφι και οποτε καταβαινε ο βαζελος να μυριζει γκολ;

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Το σκεπτικο ποιο ηταν; Να του δωσει απλοχερα το κέντρο και να βρισκει ολοκληρο χωραφι και οποτε καταβαινε ο βαζελος να μυριζει γκολ;
Εκ των υστέρων σωστό αυτό που γράφεις ,δεν μπορώ να το αρνηθώ ,όμως σαν σκεπτικό ήταν σωστό από την στιγμή που δεν πατάς περιοχή και παίζεις μέσα στην έδρα σου . Εμένα μου αρέσει ο κοουτς γιατί παίρνει ρίσκα και καλά θα ήταν να του δώσει λευκή επιταγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντι να φέρει 20 νέους παίκτες από τα παιχνίδια των μάνατζερ .

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.644
Πόντοι
10.446
Εκ των υστέρων σωστό αυτό που γράφεις ,δεν μπορώ να το αρνηθώ ,όμως σαν σκεπτικό ήταν σωστό από την στιγμή που δεν πατάς περιοχή και παίζεις μέσα στην έδρα σου . Εμένα μου αρέσει ο κοουτς γιατί παίρνει ρίσκα και καλά θα ήταν να του δώσει λευκή επιταγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντι να φέρει 20 νέους παίκτες από τα παιχνίδια των μάνατζερ .
Η αληθεια ειναι οτι μπορει και να χρειαζομαστε 20 παικτες το καλοκαιρι ομως... Οποτε ασε να εχουμε κ καμια ακρη με τους μανατζερ... :grin:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.644
Πόντοι
10.446
Τύπε στην Αγγλία έχει μετρήσει γκολ σε φάση που δεν υπάρχει καν γκολ:confused:
Αν το βρω ξανά,θα το ποστάρω
Νιουκαστλ - Αρσεναλ κ Αρσεναλ - Γουεστ Χαμ..... Και στα 2 η μπαλα ειχε βγει αουτ πριν μπει γκολ.... Αλλα καναμε 2 ηττες τζαμπα.....μιλαμε για γκολ-εφευρεση....

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Θέλουμε 2 αμυντικούς ,2 μεσαίους ,2 επιθετικούς βασικούς ,,,,ακούει ο πρόεδρος ??? :2funny::2funny::2funny:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Νιουκαστλ - Αρσεναλ κ Αρσεναλ - Γουεστ Χαμ..... Και στα 2 η μπαλα ειχε βγει αουτ πριν μπει γκολ.... Αλλα καναμε 2 ηττες τζαμπα.....μιλαμε για γκολ-εφευρεση....
Το καλό που σας θέλω ,να το πάρετε .Έχω παίξει μακροχρόνιο Άρσεναλ ,Λεβερκούζεν ,Κούλα πρωταθλήτριες και Ιντερ Champions leage να φτάσει τελικό .

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406

Συνημμένα

• mentilibar.jpg
    mentilibar.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.836
Πόντοι
3.556
Κάναμε τους βαζελους ανθρώπους και τις Ουκρανές κύριες με τα επιδόματα.

Ο καιρός γαρ εγγύς έρχεται συντέλεια

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.705
Πόντοι
1.336
Κάναμε τους βαζελους ανθρώπους και τις Ουκρανές κύριες με τα επιδόματα.

Ο καιρός γαρ εγγύς έρχεται συντέλεια
Ανθρώπους όχι ακόμα γιατί ακόμη χρωστάνε στον μανάβη της Παιανίας και το παίζουν Γερμανοί οι λαγοί . Ένα ....ρδελο και μισό είναι ακόμα . Μέχρι και τις ακαδημίες τους, τις έχουν δώσει σε εταιρείες και εισπράττουν ενοίκια με τον κάθε χρόνο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.763
Πόντοι
6.256
Μην ενοχλειστε απλα μπηκα να διαβασω τα σχολια των βαζελογαυρων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom