Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Οχι αδερφε ο μαλακας ο χοντρος φταιει για ολα.Και αυτον τον τσοπανη πρεπει να τον κρατησει αν θελει να κανει ομαδα αλλιως χαιρετε.
Με ΠΑΟΚ και Ούγγρους,βγάλαμε χαρακτήρα και παίξαμε αρκετά καλά θα έλεγα.
Οι ίδιοι παίκτες είναι με τον ίδιο προπονητή και ξαφνικά σε 2 ματς φάγανε 7 γκολ και με εμφάνιση τραγική που παραπέμπει σε ομάδα Καρβαλιάλ και άλλων πρώην.
Ο χοντρός έχει άλλες ευθύνες.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Φίλε Manimal αν δείς τα γκολ που δεχόμαστε είναι από αμυντικές ολιγωρίες και όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι . Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα .
Μέσα ήμουν και τα είδα και όλοι στο γήπεδο ούρλιαζαν για την αεράμυνα που είχαμε,χώρια που γαμήθηκαν στις γιόμες χωρίς να κερδίσουμε ούτε μια(!) κεφαλιά

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Οι ίδιοι παίκτες είναι με τον ίδιο προπονητή και ξαφνικά σε 2 ματς φάγανε 7 γκολ και με εμφάνιση τραγική που παραπέμπει σε ομάδα Καρβαλιάλ και άλλων πρώην.
Μα καλα δεν βλεπεις οτι στο δευτερο ημιχρονο δεν υπαρχετε στο γηπεδο?Σε καθε ματς.Ο χοντρος απο Μαρτινς και μετα δεν εφερε τιποτα και οτι εφερε το αλλαζε σε τριμηνο.Αν κρατησει τον μολδοβαρ θα κανετε προκοπη αλλιως....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Καλα αποψε ειδικα ο Βασκος το γαμησε τελειως. Πως ειδε τετοιο ονειρο να παιξει με δυο επιθετικους απο την αρχη... Τον Τεριμ ειχε αντιπαλο. Οχι τον Πετρακη.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Μα καλα δεν βλεπεις οτι στο δευτερο ημιχρονο δεν υπαρχετε στο γηπεδο?Σε καθε ματς.Ο χοντρος απο Μαρτινς και μετα δεν εφερε τιποτα και οτι εφερε το αλλαζε σε τριμηνο.Αν κρατησει τον μολδοβαρ θα κανετε προκοπη αλλιως....
Ούτε στο 1ο υπήρχαμε,το λάθος του προπονητή ήταν το 4-4-2 που κατέβασε.
Έχεις αντίπαλο που γνωρίζεις ότι ήρθε να νικήσει γτ είναι 4ος και θα τα παίξει όλα για όλα,δεν μπορεί να μου ερημώνεις το κέντρο.
Τώρα το παίζω προπονητής του πληκτρολογίου αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα για εμάς το 4-2-3-1 χωρίς τον Φορτούνη και τα άκρα όπως τα ξεκίνησε απόψε

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Btw,πολλοί στο ματς απόψε αγανακτήσαμε με τον κοντό γτ δεν μάρκαρε
Μπορεί να έβαλε γκολάρα αλλά ΜΑΡΚΑΡΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ?

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.085
Πόντοι
10.446
Οποτε το καλοκαιρι παμε παλι απο την αρχη.... 15 παικτες θα φυγουν, 10 θα ερθουν.... 3-4 δανεικοι.... Η μερα της μαρμοτας..... Αντε παλι απο την αρχη....
3-4 πασες κ μετα γιομες σημερα... Απο σχεδιο κ μπαλα 0.....
Πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα... Εμεις αντεχουμε ή θα αρχισουμε την γκρινια?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Οποτε το καλοκαιρι παμε παλι απο την αρχη.... 15 παικτες θα φυγουν, 10 θα ερθουν.... 3-4 δανεικοι.... Η μερα της μαρμοτας..... Αντε παλι απο την αρχη....
3-4 πασες κ μετα γιομες σημερα... Απο σχεδιο κ μπαλα 0.....
Πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα... Εμεις αντεχουμε ή θα αρχισουμε την γκρινια?
Δεν αντεχεται!

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.085
Πόντοι
10.446
Μέσα ήμουν και τα είδα και όλοι στο γήπεδο ούρλιαζαν για την αεράμυνα που είχαμε,χώρια που γαμήθηκαν στις γιόμες χωρίς να κερδίσουμε ούτε μια(!) κεφαλιά
Τι να σου κανει η αμυνα? Να γινει ο Μπιανκον Μελμπερκ κ ο Ορτεγκα Γεωργατος? Για τον μπουτσο ειμαστε..... Ολοι αλλαγμα θελουν.....

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Το ξέρω ότι ήσουν μέσα (φάνηκε αυτό εδώ με τα ποσταρισματα σου και εγώ θα ήμουν αλλά ας όψεται η γαμωδουλειά μου ) . Οι δικοί μας ως οργανωμένη άμυνα μαρκάρουν μόνο με τα μάτια και αυτό με εξοργίζει περισσότερο . Αποκρούει ο Πασχαλάκης και ο αμυντικός μας έχει μείνει άγαλμα αντί να τρέξει πάνω στην μπάλα , κόψιμο στον παίκτη ,τέλος δεν κάνει ,είναι πολύ λίγος ,ας βάλει έναν πιτσιρικά κ ας χάσουμε γαμώ το φελέκι μου .

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.085
Πόντοι
10.446
Εν τω μεταξυ γκρινιαζουμε εμεις για διαιτησιες κ στην Αγγλια γινεται της πουτανας.... Σημερα ο αλλος εριξε καρατια στον παικτη της Λιβερπουλ κ ουτε ο βαρ δεν ασχοληθηκε.... Μιλαμε χειροτεροι κι απο σουπερ λιγδα.....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Το ξέρω ότι ήσουν μέσα (φάνηκε αυτό εδώ με τα ποσταρισματα σου και εγώ θα ήμουν αλλά ας όψεται η γαμωδουλειά μου ) . Οι δικοί μας ως οργανωμένη άμυνα μαρκάρουν μόνο με τα μάτια και αυτό με εξοργίζει περισσότερο . Αποκρούει ο Πασχαλάκης και ο αμυντικός μας έχει μείνει άγαλμα αντί να τρέξει πάνω στην μπάλα , κόψιμο στον παίκτη ,τέλος δεν κάνει ,είναι πολύ λίγος ,ας βάλει έναν πιτσιρικά κ ας χάσουμε γαμώ το φελέκι μου .
Πανικοβάλλονται πολύ εύκολα στα μετόπισθεν και γενικώς με την αμυντική λειτουργία του συνόλου κάτι δεν πάει καλά.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Καλα αποψε ειδικα ο Βασκος το γαμησε τελειως. Πως ειδε τετοιο ονειρο να παιξει με δυο επιθετικους απο την αρχη... Τον Τεριμ ειχε αντιπαλο. Οχι τον Πετρακη.
Zebu σαν σκεπτικό ήταν καλό γιατί η ομάδα δεν πατάει περιοχή ,δεν του βγήκε όμως γιατί οι παίκτες μας είναι του 6 ,βια του 7 (όχι όλοι ).

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Τι να σου κανει η αμυνα? Να γινει ο Μπιανκον Μελμπερκ κ ο Ορτεγκα Γεωργατος? Για τον μπουτσο ειμαστε..... Ολοι αλλαγμα θελουν.....
Μην περιμένεις κάτι για φέτος,από του χρόνου θα δούμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Εν τω μεταξυ γκρινιαζουμε εμεις για διαιτησιες κ στην Αγγλια γινεται της πουτανας.... Σημερα ο αλλος εριξε καρατια στον παικτη της Λιβερπουλ κ ουτε ο βαρ δεν ασχοληθηκε.... Μιλαμε χειροτεροι κι απο σουπερ λιγδα.....
Υπομονη λεμε. Εχει ετοιμασει ηδη ανακοινωσεις, μηνύσεις για την διαιτησια στην Αγια Σοφια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
Τύπε στην Αγγλία έχει μετρήσει γκολ σε φάση που δεν υπάρχει καν γκολ:confused:
Αν το βρω ξανά,θα το ποστάρω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Zebu σαν σκεπτικό ήταν καλό γιατί η ομάδα δεν πατάει περιοχή ,δεν του βγήκε όμως γιατί οι παίκτες μας είναι του 6 ,βια του 7 (όχι όλοι ).
Το σκεπτικο ποιο ηταν; Να του δωσει απλοχερα το κέντρο και να βρισκει ολοκληρο χωραφι και οποτε καταβαινε ο βαζελος να μυριζει γκολ;

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Το σκεπτικο ποιο ηταν; Να του δωσει απλοχερα το κέντρο και να βρισκει ολοκληρο χωραφι και οποτε καταβαινε ο βαζελος να μυριζει γκολ;
Εκ των υστέρων σωστό αυτό που γράφεις ,δεν μπορώ να το αρνηθώ ,όμως σαν σκεπτικό ήταν σωστό από την στιγμή που δεν πατάς περιοχή και παίζεις μέσα στην έδρα σου . Εμένα μου αρέσει ο κοουτς γιατί παίρνει ρίσκα και καλά θα ήταν να του δώσει λευκή επιταγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντι να φέρει 20 νέους παίκτες από τα παιχνίδια των μάνατζερ .

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.085
Πόντοι
10.446
Εκ των υστέρων σωστό αυτό που γράφεις ,δεν μπορώ να το αρνηθώ ,όμως σαν σκεπτικό ήταν σωστό από την στιγμή που δεν πατάς περιοχή και παίζεις μέσα στην έδρα σου . Εμένα μου αρέσει ο κοουτς γιατί παίρνει ρίσκα και καλά θα ήταν να του δώσει λευκή επιταγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντι να φέρει 20 νέους παίκτες από τα παιχνίδια των μάνατζερ .
Η αληθεια ειναι οτι μπορει και να χρειαζομαστε 20 παικτες το καλοκαιρι ομως... Οποτε ασε να εχουμε κ καμια ακρη με τους μανατζερ... :grin:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.085
Πόντοι
10.446
Τύπε στην Αγγλία έχει μετρήσει γκολ σε φάση που δεν υπάρχει καν γκολ:confused:
Αν το βρω ξανά,θα το ποστάρω
Νιουκαστλ - Αρσεναλ κ Αρσεναλ - Γουεστ Χαμ..... Και στα 2 η μπαλα ειχε βγει αουτ πριν μπει γκολ.... Αλλα καναμε 2 ηττες τζαμπα.....μιλαμε για γκολ-εφευρεση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom