ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
Bαλε παλιω να σου γαμησω.....βλεπει καποιος αεκ ?
Bαλε παλιω να σου γαμησω.....βλεπει καποιος αεκ ?
κατσε να τους δω κανα τεταρτο τους χαμουτζηδες ,αν ειναι να τσιμπησει και η αποδοση ,δεν αγοραζω στο 1,70 ανατροπη ,ειπαμε...θα χωσω πολλα παντως αν κουμπωσει!Bαλε παλι
Ετσι σαν το 3 του θρύλουκατσε να τους δω κανα τεταρτο τους χαμουτζηδες ,αν ειναι να τσιμπησει και η αποδοση ,δεν αγοραζω στο 1,70 ανατροπη ,ειπαμε...θα χωσω πολλα παντως αν κουμπωσει!
Καλα παει μεχρι τωρα αυτο.ω να σου γαμησω.....βλεπει καποιος αεκ ?
Εχω την εντυπωση πως ο Βεζο δεν ειναι στην ευρωπαικη λιστααλλη μια διαστημικη εμφανιση απο την αρμαδα του μεντιλιμπαρ...που να ειχαμε και προεδρο δηλαδη!!!!!
ουσιαστικα με μια φαση, εφαγες γκολ...αλλα σε αυτο δεν φταιει η ομαδα, αφου και τον μπεκενπαουερ να ειχαμε στην αμυνα, δεν γινεται να σωθει η κατασταση με τον ρετσο...αμα δειτε την φαση ο τυπος παει μπρος πισω στα χαμενα και οι αλλοι βγαινουν τετ α τετ με μια μπαλιά της πλακας....μακραν στους χειροτερους παιχτες ολων των εποχων που φορεσαν την ερυθρολευκη φανελα.....επιπεδου εντβαλντο τελες και φελιξ μπορχα....
ελπιζω η προπονηταρα μας με το τζιν μπουφαν να κατεβαζει καρμο με βεζο στο καρνεισον καπ στο δρομο προς τον τελικο της τζαμπασοφιας...στην ελλαδα ας κανει ο,τι θελει, πουτσα μας....
ε τοτε τον ηπιαμε!!!!Εχω την εντυπωση πως ο Βεζο δεν ειναι στην ευρωπαικη λιστα
Στείλε ρε κέρασμα με το ΚΤΕΛ θα παω εγώ να τα πάρωενημερωνω πως αγορασα αεκς στο 2,20......
οπως τα πηρα απο σας τα εσπρωξα στο 2,20 αεκς....τα πιο ευκολα λεφτα που εβγαλα ποτε....δεν νομιζω να ξαναγινει αυτο!Στείλε ρε κέρασμα με το ΚΤΕΛ θα παω εγώ να τα πάρω
Ξεχασες και τον Ιγκορ Βραμπλιτς με τον Αγαπιο Καλταβεριδη.....αλλη μια διαστημικη εμφανιση απο την αρμαδα του μεντιλιμπαρ...που να ειχαμε και προεδρο δηλαδη!!!!!
ουσιαστικα με μια φαση, εφαγες γκολ...αλλα σε αυτο δεν φταιει η ομαδα, αφου και τον μπεκενπαουερ να ειχαμε στην αμυνα, δεν γινεται να σωθει η κατασταση με τον ρετσο...αμα δειτε την φαση ο τυπος παει μπρος πισω στα χαμενα και οι αλλοι βγαινουν τετ α τετ με μια μπαλιά της πλακας....μακραν στους χειροτερους παιχτες ολων των εποχων που φορεσαν την ερυθρολευκη φανελα.....επιπεδου εντβαλντο τελες και φελιξ μπορχα....
ελπιζω η προπονηταρα μας με το τζιν μπουφαν να κατεβαζει καρμο με βεζο στο καρνεισον καπ στο δρομο προς τον τελικο της τζαμπασοφιας...στην ελλαδα ας κανει ο,τι θελει, πουτσα μας....
Στείλε μπουγάτσα αλμυρή με αχνη και σοκολάτα από 2 κιλά για το καλοοπως τα πηρα απο σας τα εσπρωξα στο 2,20 αεκς....τα πιο ευκολα λεφτα που εβγαλα ποτε....δεν νομιζω να ξαναγινει αυτο!
Μορφή ο Αγάπιος μεγαληΞεχασες και τον Ιγκορ Βραμπλιτς με τον Αγαπιο Καλταβεριδη.....
Μεγαλες μορφες..... Δεν ξερω αν ο Νταριο Μουτσοτρινγκο κολλαει στην εξισωση.... Αξιο τεκνο κι αυτος!
Κι ο Φελιξ Αμποαγκουε... Ρε πουστη μου, τι κατιμας εχει περασει απ την ομαδα μας??Στείλε μπουγάτσα αλμυρή με αχνη και σοκολάτα από 2 κιλά για το καλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μορφή ο Αγάπιος μεγαλη
Εντβαλντο πήγε να βαρέσει φαουλ και έπεσε κάτω κτλΚι ο Φελιξ Αμποαγκουε... Ρε πουστη μου, τι κατιμας εχει περασει απ την ομαδα μας??
Κριμα.. Και βγαζει ωραιο συνθημα.....Εντβαλντο πήγε να βαρέσει φαουλ και έπεσε κάτω κτλ
ενημερωνω πως αγορασα αεκς στο 2,20......
Κλο, στειλε και σε εμενα και μετά στον Αντζελο. Οχι πρωτα σε αυτον δεν θα μου στειλει θα τα φαει ολα μονος του.Στείλε ρε κέρασμα με το ΚΤΕΛ θα παω εγώ να τα πάρω
Ε, οχι να μου ξεχνας ολοκληρο ΚΑΖΙΜΙΕΡΣΚΙ!Κι ο Φελιξ Αμποαγκουε... Ρε πουστη μου, τι κατιμας εχει περασει απ την ομαδα μας??
Δεν έχεις δουλειά εσύ μην μπερδευεσαιΚλο, στειλε και σε εμενα και μετά στον Αντζελο. Οχι πρωτα σε αυτον δεν θα μου στειλει θα τα φαει ολα μονος του.
Τον είχαμε φέρει όνομα κτλ,και τελικά καλύτερος ήταν ο μουκεαςΕ, οχι να μου ξεχνας ολοκληρο ΚΑΖΙΜΙΕΡΣΚΙ!
Μολις με ενημερωνουν οτι ο κλο ξηγηθηκε και μου στελνει δυο με δικανο το καθε ενα.Δεν έχεις δουλειά εσύ μην μπερδευεσαι
Ρε αυτος ηταν διεθνης πολωνος... Ηταν γνωστος κ ειχε χρονια στο κουρμπετι.... Σαν τον Κονσταντζο ενα πραμα...Ε, οχι να μου ξεχνας ολοκληρο ΚΑΖΙΜΙΕΡΣΚΙ!