Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
GIF by reactionseditor

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
μαλακα σε αγαπαω και σε εκτιμαω και το ξερεις....
κοψε λιγο αυτη την γκρινια γιατι θα καταληξεις οπως ο σαντμαν με της γυναικες....
Ρε μαλακα και εσυ οταν τα εκανε σωστα πρωτος εγω τον αποθεωνα αλλα οταν μου κατεβαζει σημερα σε εκτος εδρας παιχνιδι 11αδα με βασικο διδυμο Ρεντσο και Μπεζο,χωρις Ροντινει,Φορτουν και Ορτα αυτους δηλαδη που σου φτιαχνουν το παιχνιδι και ενω εχει προηγηθει το προηγουμενο παιχνιδι που σου ειχε βγει η ψυχη τι θελεις να κανω;

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τον θελω για του χρονου....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Να πουμε οτι τον Γκος του ποδοσφαιρου που παιζει ενα παιχνιδι και ενα μηνα καθεται τον πηραμε κανονικη μεταγραφη ετσι;

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.946
Πόντοι
1.336
Καλη η πλακιτσα πρώτος εγω, όμως αμα δεν αφήσει ο χοντρός έναν προπονητη 2 - 3 χρόνια δεν γίνεται τιποτα
Πριν πολλά χρόνια η Μαντσ.Γιουναιτεντ είχε ένα σερί πολύ κακών αποτελεσμάτων επί Σερ Φεργκιουσον ,με αποκορύφωμα ένα 6-3 από μία ομάδα τύπου Πας Γιαν. Ο Σερ κρατήθηκε όμως με αποτέλεσμα να μεγαλουργήσει η Μαν. Γιουν. Ας τον κρατήσει και ότι γίνει ,,,,,

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ελπιζω κατι να ξερει που αφησε κοντο σε ολο το ματς

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Πριν πολλά χρόνια η Μαντσ.Γιουναιτεντ είχε ένα σερί πολύ κακών αποτελεσμάτων επί Σερ Φεργκιουσον ,με αποκορύφωμα ένα 6-3 από μία ομάδα τύπου Πας Γιαν. Ο Σερ κρατήθηκε όμως με αποτέλεσμα να μεγαλουργήσει η Μαν. Γιουν. Ας τον κρατήσει και ότι γίνει ,,,,,
Τι ότι γίνει ρε μαν τι σχέση με αυτους τους κωλομπαραδες που είχε μαζέψει τους άσχετους μέρα με τη νύχτα είναι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ναι λες και ειπε κανεις να φυγει....ασε που δεν ειναι καν δικια μας αποφαση αν θα μεινει.Αυτος θα αποφασισει το καλοκαιρι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψαχνει να σε βρει μου είπαν. Σε ζήτησε ζωντανό.
Πες του να μην με πολυψαχνει μην παθει παλι καμμια θλαση και μεινει κανα χρονο εξω....:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Ρε μαλακα και εσυ οταν τα εκανε σωστα πρωτος εγω τον αποθεωνα αλλα οταν μου κατεβαζει σημερα σε εκτος εδρας παιχνιδι 11αδα με βασικο διδυμο Ρεντσο και Μπεζο,χωρις Ροντινει,Φορτουν και Ορτα αυτους δηλαδη που σου φτιαχνουν το παιχνιδι και ενω εχει προηγηθει το προηγουμενο παιχνιδι που σου ειχε βγει η ψυχη τι θελεις να κανω;

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τον θελω για του χρονου....
Χελ, όντως κοφτό. Ή μετρίασε το.
Τα όσα σου έχω σουρει θεώρησε ότι είναι στη Πλάκα ή μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Αλλά χαλάρωσε.
Έχεις τόσους παίχτες και ένα σωρό παιχνίδια να παίξεις. Χρειάζεσαι παίχτες να φρεσκαρει.

Υπόψιν. Ο Φορτουνης θα λείπει και με τον Βόλο. Εκεί δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Χελ, όντως κοφτό. Ή μετρίασε το.
Τα όσα σου έχω σουρει θεώρησε ότι είναι στη Πλάκα ή μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Αλλά χαλάρωσε.
Έχεις τόσους παίχτες και ένα σωρό παιχνίδια να παίξεις. Χρειάζεσαι παίχτες να φρεσκαρει.

Υπόψιν. Ο Φορτουνης θα λείπει και με τον Βόλο. Εκεί δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία.
Ρε μαλακες στα αρχιδια μου τι λετε εγω τη γνωμη μου παντα θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.

Αυτο με τον Φορτουνη που λες ειναι ενας ακομα λογος που ειναι ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που σημερα δεν τον χρησιμοποιησε καθολου αφου στο επομενο ετσι και αλλιως θα τον ξεκουραζε....

Οτι να ναι ειστε μαλακες βελαχτε απλα Ολυμπιακος και μην ζοριζετε τα μυαλα σας να πουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom