Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Θλάση ο Ζέλσον.
Θλάση ο Ζέλσον.
Ρε μλκ χα χαZebu ξινο σου βγηκε το ποτηρακι...ο δικος σου παλι τραυματιστηκε.Τα λεμε σε κανα μηνα παλι....
Με πιανει με την μυρωδια λεμε.Και χωρίς αλκοολ πάλι σουρας είσαι...αυτογκόλ ήταν βρε τρόμπα.
Ρε μαλακα και εσυ οταν τα εκανε σωστα πρωτος εγω τον αποθεωνα αλλα οταν μου κατεβαζει σημερα σε εκτος εδρας παιχνιδι 11αδα με βασικο διδυμο Ρεντσο και Μπεζο,χωρις Ροντινει,Φορτουν και Ορτα αυτους δηλαδη που σου φτιαχνουν το παιχνιδι και ενω εχει προηγηθει το προηγουμενο παιχνιδι που σου ειχε βγει η ψυχη τι θελεις να κανω;μαλακα σε αγαπαω και σε εκτιμαω και το ξερεις....
κοψε λιγο αυτη την γκρινια γιατι θα καταληξεις οπως ο σαντμαν με της γυναικες....
κριμα για το παιδι πουτσα μας ομως.....γιαυτο καναμε ροτεισπνΜε πιανει με την μυρωδια λεμε.
Ζελσον νεα θλαση,τελος για φετος.
Κάνουν παρέα χελ?Να πουμε οτι τον Γκος του ποδοσφαιρου που παιζει ενα παιχνιδι και ενα μηνα καθεται τον πηραμε κανονικη μεταγραφη ετσι;
Αλλαξοκωλιες κανουν τυπε....Κάνουν παρέα χελ?
Πριν πολλά χρόνια η Μαντσ.Γιουναιτεντ είχε ένα σερί πολύ κακών αποτελεσμάτων επί Σερ Φεργκιουσον ,με αποκορύφωμα ένα 6-3 από μία ομάδα τύπου Πας Γιαν. Ο Σερ κρατήθηκε όμως με αποτέλεσμα να μεγαλουργήσει η Μαν. Γιουν. Ας τον κρατήσει και ότι γίνει ,,,,,Καλη η πλακιτσα πρώτος εγω, όμως αμα δεν αφήσει ο χοντρός έναν προπονητη 2 - 3 χρόνια δεν γίνεται τιποτα
Ψαχνει να σε βρει μου είπαν. Σε ζήτησε ζωντανό.Zebu ξινο σου βγηκε το ποτηρακι...ο δικος σου παλι τραυματιστηκε.Τα λεμε σε κανα μηνα παλι....
Τι ότι γίνει ρε μαν τι σχέση με αυτους τους κωλομπαραδες που είχε μαζέψει τους άσχετους μέρα με τη νύχτα είναι.Πριν πολλά χρόνια η Μαντσ.Γιουναιτεντ είχε ένα σερί πολύ κακών αποτελεσμάτων επί Σερ Φεργκιουσον ,με αποκορύφωμα ένα 6-3 από μία ομάδα τύπου Πας Γιαν. Ο Σερ κρατήθηκε όμως με αποτέλεσμα να μεγαλουργήσει η Μαν. Γιουν. Ας τον κρατήσει και ότι γίνει ,,,,,
Ναι λες και ειπε κανεις να φυγει....ασε που δεν ειναι καν δικια μας αποφαση αν θα μεινει.Αυτος θα αποφασισει το καλοκαιρι....Πριν πολλά χρόνια η Μαντσ.Γιουναιτεντ είχε ένα σερί πολύ κακών αποτελεσμάτων επί Σερ Φεργκιουσον ,με αποκορύφωμα ένα 6-3 από μία ομάδα τύπου Πας Γιαν. Ο Σερ κρατήθηκε όμως με αποτέλεσμα να μεγαλουργήσει η Μαν. Γιουν. Ας τον κρατήσει και ότι γίνει ,,,,,
Πες του να μην με πολυψαχνει μην παθει παλι καμμια θλαση και μεινει κανα χρονο εξω....Ψαχνει να σε βρει μου είπαν. Σε ζήτησε ζωντανό.
Χελ, όντως κοφτό. Ή μετρίασε το.Ρε μαλακα και εσυ οταν τα εκανε σωστα πρωτος εγω τον αποθεωνα αλλα οταν μου κατεβαζει σημερα σε εκτος εδρας παιχνιδι 11αδα με βασικο διδυμο Ρεντσο και Μπεζο,χωρις Ροντινει,Φορτουν και Ορτα αυτους δηλαδη που σου φτιαχνουν το παιχνιδι και ενω εχει προηγηθει το προηγουμενο παιχνιδι που σου ειχε βγει η ψυχη τι θελεις να κανω;
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τον θελω για του χρονου....
Στο 3 το βρήκες?
Ρε μαλακες στα αρχιδια μου τι λετε εγω τη γνωμη μου παντα θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.Χελ, όντως κοφτό. Ή μετρίασε το.
Τα όσα σου έχω σουρει θεώρησε ότι είναι στη Πλάκα ή μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Αλλά χαλάρωσε.
Έχεις τόσους παίχτες και ένα σωρό παιχνίδια να παίξεις. Χρειάζεσαι παίχτες να φρεσκαρει.
Υπόψιν. Ο Φορτουνης θα λείπει και με τον Βόλο. Εκεί δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία.