ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
Μια χαρα εισαι.
Μια χαρα εισαι.
Έλα βρε μλκ παγκο ήθελε και αυτος ο μλκς τελευταία το είχε γαμησει και αυτος ξεκόλλα,εξυπνακιαΡε μαλακες στα αρχιδια μου τι λετε εγω τη γνωμη μου παντα θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.
Αυτο με τον Φορτουνη που λες ειναι ενας ακομα λογος που ειναι ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που σημερα δεν τον χρησιμοποιησε καθολου αφου στο επομενο ετσι και αλλιως θα τον ξεκουραζε....
Οτι να ναι ειστε μαλακες βελαχτε απλα Ολυμπιακος και μην ζοριζετε τα μυαλα σας να πουμε....
Έχεις πρόσκληση στα επίσημα... απόψε.Ρε μαλακες στα αρχιδια μου τι λετε εγω τη γνωμη μου παντα θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.
Αυτο με τον Φορτουνη που λες ειναι ενας ακομα λογος που ειναι ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που σημερα δεν τον χρησιμοποιησε καθολου αφου στο επομενο ετσι και αλλιως θα τον ξεκουραζε....
Οτι να ναι ειστε μαλακες βελαχτε απλα Ολυμπιακος και μην ζοριζετε τα μυαλα σας να πουμε....
Ελα αληθεια ηθελε παγκο;Ποιος να το εγραψε αυτο;Α ναι....εγω το ειχα γραψει!!!Το θεμα ειναι οτι αφου στραβωσε το παιχνιδι ενα 20λεπτο μπορουσες να τον βαλεις ή τουλαχιστον να μην εβγαζες απο την 11αδα και τον Ορτα και τον Ροντινει ταυτογχρονα.Έλα βρε μλκ παγκο ήθελε και αυτος ο μλκς τελευταία το είχε γαμησει και αυτος ξεκόλλα,εξυπνακια
Το θέμα είναι έχει κάνει 6 νίκες και 2 Ευρώπη και εδω ο καθένας με το κοντό του κσι το μακρύ του προπονηταραδες όλοι.Ελα αληθεια ηθελε παγκο;Ποιος να το εγραψε αυτο;Α ναι....εγω το ειχα γραψει!!!Το θεμα ειναι οτι αφου στραβωσε το παιχνιδι ενα 20λεπτο μπορουσες να τον βαλεις ή τουλαχιστον να μην εβγαζες απο την 11αδα και τον Ορτα και τον Ροντινει ταυτογχρονα.
Με τον Βολο παιζεις εντος εδρας ειναι λογικο....σε εκτος εδρας παιχνιδι ομως δεν κανεις τον μαγκα.Με τον Αστερα γυρισε το παιχνιδι με το πεναλτι και σημερα με το αυτογκολ αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα.Θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες κ με τον Βόλο. Ο Βόλος ήδη έχει 4,5 παίκτες που δηλώθηκαν για εκτίσουν ποινή κίτρινων + τους σημερινούς που δέχτηκαν κίτρινη (αν θα προσθέσει ακόμη κάποιον ).
Παπαλα για φετος μανσημερα το φοβομουν το παιχνιδι,λογω που ελειπαν πολυ παιχτες.η ομαδα αρχιζει&δειχνει χαρακτηρα.κριμα για το μαρτινς που χτυπησε.λιγικα υποτροπη.
Όλο και με κάποιον τρόπο γυρίζουν. Το θέμα είναι να γυρίσειΜε τον Βολο παιζεις εντος εδρας ειναι λογικο....σε εκτος εδρας παιχνιδι ομως δεν κανεις τον μαγκα.Με τον Αστερα γυρισε το παιχνιδι με το πεναλτι και σημερα με το αυτογκολ αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα.
Τι τσιμπησες μην ξεχνιόμαστε?Όλο και με κάποιον τρόπο γυρίζουν. Το θέμα είναι να γυρίσει
Βέβαια για κάποιους το προηγούμενο το γυρίσαμε με κάλπικο πέναλτι. Να δούμε απόψε πόσο πουστικα το γυρίσαμε.
Θα εσκαγα αν δεν το έλεγα.
Έβαλε τα κλάματα και γαμοσταυριζε την τύχη του το παιδί ρε συ.σημερα το φοβομουν το παιχνιδι,λογω που ελειπαν πολυ παιχτες.η ομαδα αρχιζει&δειχνει χαρακτηρα.κριμα για το μαρτινς που χτυπησε.λιγικα υποτροπη.
Μια θλαση του Ζελσον....Τι τσιμπησες μην ξεχνιόμαστε?
Και εγω οταν ακουσα οτι τον πηραμε κανονικη μεταγραφη το ιδιο εκανα....Έβαλε τα κλάματα και γαμοσταυριζε την τύχη του το παιδί ρε συ.
Κάτι πατατάκια μαζι με το ποτηράκι ον δε ροκς.Τι τσιμπησες μην ξεχνιόμαστε?
Όπως κ να'χει τα παιχνίδια γυρίστηκαν όμως . Με τον καρνάβαλο θα γύριζαν ??? Του ποτέ ...δεν βλέπεις ότι στους άλλους ξεκινάνε με +1 γκολ ,είτε από βαρ ,είτε από πέναλτι . Δεν ζητάμε να μας ευνοήσουν ,ζητάμε 50/50 την διαιτησία . Τίποτα λιγότερο ,τίποτα περισσότερο .Με τον Βολο παιζεις εντος εδρας ειναι λογικο....σε εκτος εδρας παιχνιδι ομως δεν κανεις τον μαγκα.Με τον Αστερα γυρισε το παιχνιδι με το πεναλτι και σημερα με το αυτογκολ αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα.
το ειδα ρε γαμωτο&αυτο ειναι αζχημο&για τη ψυχολογια.λογικα μηπως χασει τα πλει οφ.Έβαλε τα κλάματα και γαμοσταυριζε την τύχη του το παιδί ρε συ.
ω να σου γαμησω.....βλεπει καποιος αεκ ?