Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
La1.jpg
Volker Heissmann Reaction GIF by Bayerischer Rundfunk

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Ρε μαλακες στα αρχιδια μου τι λετε εγω τη γνωμη μου παντα θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.

Αυτο με τον Φορτουνη που λες ειναι ενας ακομα λογος που ειναι ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που σημερα δεν τον χρησιμοποιησε καθολου αφου στο επομενο ετσι και αλλιως θα τον ξεκουραζε....

Οτι να ναι ειστε μαλακες βελαχτε απλα Ολυμπιακος και μην ζοριζετε τα μυαλα σας να πουμε....
Έλα βρε μλκ παγκο ήθελε και αυτος ο μλκς τελευταία το είχε γαμησει και αυτος ξεκόλλα,εξυπνακια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Ρε μαλακες στα αρχιδια μου τι λετε εγω τη γνωμη μου παντα θα τη λεω και σε οποιον αρεσει.

Αυτο με τον Φορτουνη που λες ειναι ενας ακομα λογος που ειναι ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που σημερα δεν τον χρησιμοποιησε καθολου αφου στο επομενο ετσι και αλλιως θα τον ξεκουραζε....

Οτι να ναι ειστε μαλακες βελαχτε απλα Ολυμπιακος και μην ζοριζετε τα μυαλα σας να πουμε....
Έχεις πρόσκληση στα επίσημα... απόψε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Έλα βρε μλκ παγκο ήθελε και αυτος ο μλκς τελευταία το είχε γαμησει και αυτος ξεκόλλα,εξυπνακια
Ελα αληθεια ηθελε παγκο;Ποιος να το εγραψε αυτο;Α ναι....εγω το ειχα γραψει!!!Το θεμα ειναι οτι αφου στραβωσε το παιχνιδι ενα 20λεπτο μπορουσες να τον βαλεις ή τουλαχιστον να μην εβγαζες απο την 11αδα και τον Ορτα και τον Ροντινει ταυτογχρονα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Ελα αληθεια ηθελε παγκο;Ποιος να το εγραψε αυτο;Α ναι....εγω το ειχα γραψει!!!Το θεμα ειναι οτι αφου στραβωσε το παιχνιδι ενα 20λεπτο μπορουσες να τον βαλεις ή τουλαχιστον να μην εβγαζες απο την 11αδα και τον Ορτα και τον Ροντινει ταυτογχρονα.
Το θέμα είναι έχει κάνει 6 νίκες και 2 Ευρώπη και εδω ο καθένας με το κοντό του κσι το μακρύ του προπονηταραδες όλοι.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.946
Πόντοι
1.336
Θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες κ με τον Βόλο. Ο Βόλος ήδη έχει 4,5 παίκτες που δηλώθηκαν για να εκτίσουν ποινή κίτρινων + τους σημερινούς που δέχτηκαν κίτρινη (αν θα προσθέσει ακόμη κάποιον ).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες κ με τον Βόλο. Ο Βόλος ήδη έχει 4,5 παίκτες που δηλώθηκαν για εκτίσουν ποινή κίτρινων + τους σημερινούς που δέχτηκαν κίτρινη (αν θα προσθέσει ακόμη κάποιον ).
Με τον Βολο παιζεις εντος εδρας ειναι λογικο....σε εκτος εδρας παιχνιδι ομως δεν κανεις τον μαγκα.Με τον Αστερα γυρισε το παιχνιδι με το πεναλτι και σημερα με το αυτογκολ αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα.

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
σημερα το φοβομουν το παιχνιδι,λογω που ελειπαν πολυ παιχτες.η ομαδα αρχιζει&δειχνει χαρακτηρα.κριμα για το μαρτινς που χτυπησε.λιγικα υποτροπη.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
σημερα το φοβομουν το παιχνιδι,λογω που ελειπαν πολυ παιχτες.η ομαδα αρχιζει&δειχνει χαρακτηρα.κριμα για το μαρτινς που χτυπησε.λιγικα υποτροπη.
Παπαλα για φετος μαν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Με τον Βολο παιζεις εντος εδρας ειναι λογικο....σε εκτος εδρας παιχνιδι ομως δεν κανεις τον μαγκα.Με τον Αστερα γυρισε το παιχνιδι με το πεναλτι και σημερα με το αυτογκολ αλλιως τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα.
Όλο και με κάποιον τρόπο γυρίζουν. Το θέμα είναι να γυρίσει

Βέβαια για κάποιους το προηγούμενο το γυρίσαμε με κάλπικο πέναλτι. Να δούμε απόψε πόσο πουστικα το γυρίσαμε.

Θα εσκαγα αν δεν το έλεγα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Όλο και με κάποιον τρόπο γυρίζουν. Το θέμα είναι να γυρίσει

Βέβαια για κάποιους το προηγούμενο το γυρίσαμε με κάλπικο πέναλτι. Να δούμε απόψε πόσο πουστικα το γυρίσαμε.

Θα εσκαγα αν δεν το έλεγα.
Τι τσιμπησες μην ξεχνιόμαστε?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Έβαλε τα κλάματα και γαμοσταυριζε την τύχη του το παιδί ρε συ.

• Like
Αντιδράσεις: Paldim

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Τι τσιμπησες μην ξεχνιόμαστε?
Μια θλαση του Ζελσον....:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έβαλε τα κλάματα και γαμοσταυριζε την τύχη του το παιδί ρε συ.
Και εγω οταν ακουσα οτι τον πηραμε κανονικη μεταγραφη το ιδιο εκανα....:confused:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.946
Πόντοι
1.336
Όπως κ να'χει τα παιχνίδια γυρίστηκαν όμως . Με τον καρνάβαλο θα γύριζαν ??? Του ποτέ ...δεν βλέπεις ότι στους άλλους ξεκινάνε με +1 γκολ ,είτε από βαρ ,είτε από πέναλτι . Δεν ζητάμε να μας ευνοήσουν ,ζητάμε 50/50 την διαιτησία . Τίποτα λιγότερο ,τίποτα περισσότερο .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Με την Μπάγερν Μονάχου θα παίξουμε στους 8 της Youth League τα λεβεντοπαιδα του Συλαιδοπουλου. Αν περάσουμε στους 4 θα είμαστε γηπεδούχοι.

Ο Επαναληπτικός με την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα γίνει, τελικά, στην Σερβία στο γήπεδο της Τοπολα με κόσμο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ω να σου γαμησω.....βλεπει καποιος αεκ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom