Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν είναι έτσι.Το μεγαλύτερο φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης 1982 Aston Villa που είναι 4η τώρα στην Premier League και θα βγει CL.Επίσης Fenerbahce,Bruges,Lille
Αστον Βιλα, φανελα 20 γραμμαρια, Αγιαξ εκατο κιλα.
Ξεχνα το.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.291
Πόντοι
3.786
Αστον Βιλα, φανελα 20 γραμμαρια, Αγιαξ εκατο κιλα.
Ξεχνα το.
Δεν παίζουν οι φανέλες μπάλα.Ο φετινός Άγιαξ δεν βλέπεται,ο χειρότερος όλων των εποχών,ούτε Ευρώπη θα βγει.Χτες πέρασε στην παράταση.Και η ομάδα σου έπρεπε να την είχε αποκλείσει και να έχει ελπίδες για τον τελικό στο σπίτι της.

20 γραμμάρια η πρωταθλήτρια Ευρώπης 1982;

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν παίζουν οι φανέλες μπάλα.Ο φετινός Άγιαξ δεν βλέπεται,ο χειρότερος όλων των εποχών,ούτε Ευρώπη θα βγει.Χτες πέρασε στα πέναλτι.Και η ομάδα σου έπρεπε να την είχε αποκλείσει και να έχει ελπίδες για τον τελικό στο σπίτι της.
Θα δουμε. Γνωριζω οτι θεωρητικα η Βιλα ειναι το φαβορι για την κατακτηση αλλά δεν μου γεμιζει το ματι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Εγω γιατρε οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, πιο δυσκολη απο ολες θεωρω την Μακαμπι
Ενταξει υπερβολικος....απο τις "ευκολες" που ηταν πιθανες σαφως ειναι η χειροτερη κληρωση.Αλλα οχι η πιο δυσκολη....παιζει και σε ουδετερη εδρα το εντος της.

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Θα δουμε. Γνωριζω οτι θεωρητικα η Βιλα ειναι το φαβορι για την κατακτηση αλλά δεν μου γεμιζει το ματι
ρε παιδια η βιλκα μσχρι περσι ηταν στη μεση γης βαθμολογιας&φετος που επαιξε ευρωπη,δεν εγινε αποτομα φαβορι!!καλη ομαδα φετος,αλλα υπαρχουν πιο βαριες φανελες!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ενταξει υπερβολικος....απο τις "ευκολες" που ηταν πιθανες σαφως ειναι η χειροτερη κληρωση.Αλλα οχι η πιο δυσκολη....παιζει και σε ουδετερη εδρα το εντος της.
Ενα Μακάμπι (Χάιφα)-Ολυμπιακος πριν καμια εικοσαρια χρονια σε "ουδέτερο" (και μαλιστα στην....Κυπρο), μηπως θυμασαι ποσο ηρθε?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
ρε παιδια η βιλκα μσχρι περσι ηταν στη μεση γης βαθμολογιας&φετος που επαιξε ευρωπη,δεν εγινε αποτομα φαβορι!!καλη ομαδα φετος,αλλα υπαρχουν πιο βαριες φανελες!!
Εδώ κερδισαμε Γουέστ χαμ κάτοχο του τροπαιου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Ενα Μακάμπι (Χάιφα)-Ολυμπιακος πριν καμια εικοσαρια χρονια σε "ουδέτερο" (και μαλιστα στην....Κυπρο), μηπως θυμασαι ποσο ηρθε?
Ωραια και πριν κατι χρονια ειχαμε χασει απο κατι ψαραδες της Σουηδιας τι να λεει αυτο;

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.852
Πόντοι
1.336
@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...

@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
Όλα εξαρτώνται στην κυριολεξία από τον πρόεδρο . Ας αφήσει τον προπονητή να κάνει αυτά που ξέρει ( κάπου διάβασα ότι είναι προπονητής που δεν είχε ομάδες πρωταθλητισμού και κυρίως να σώζει ομάδες . Που όμως?Στο ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πλήρως ανταγωνιστικό πέραν της Μπάρτσας - Ρεαλ . Έχει αλλάξει την ψυχολογία των παικτών , διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου στον αγώνα ,το στήσιμο και οι αλλαγές του είναι εύστοχες . Οπότε μου κάνει προσωπικά .Με το υπάρχων υλικό ,εαν φύγει ο Κάρμο ,θέλω δύο στόπερ ,έναν νέο '' Φουστέρ ''και έναν επιθετικό που να πατάει περιοχή και να τον αισθάνονται οι αντίπαλοι ρε αδερφέ . Δεν ξέρω και ούτε μπορώ να υποθέσω για ποιόν λόγο ο πρόεδρος έχει κάνει πίσω όσο αφορά το παρασκήνιο ,αυτό που ξέρω όμως μετά βεβαιότητας είναι ότι τα πρωταθλήματα είναι δοσμένα από την 1η αγωνιστική . Μόνο μια ομάδα έως τώρα ,τα τελευταία 10 χρόνια ,δεν πήρε το πρωτάθλημα που της είχε δοθεί . Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει για ποιά ομάδα γράφω ,η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το χάσει .Η κλήρωση είναι βατή και ένας Ολυμπιακός με την τελευταία εικόνα και απόδοση ,περνάει .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Αυτά που κοροιδευε ο Τάκης δηλαδή... :tooth:

Αλλά άμα το πάρει,θα μας πρήξει ότι πήρε ευρωπαικό
ρε μουνοπανο γιατι μου την λες????!!!!
αφου ετσι ειναι το μιλκο καπ...αν εισαι λιγο τυχερος μπορει να πας τελικο παιζοντας με μολντε και στρουμ γκρατς...
αλλα ειχα πει το εξης : το μιλκο καπ δεν το παιζεις, το μιλκο καπ το κερδιζεις!!!!!
αυτο θα κανει ο μεγαλος θρυλος....σε ενα καταμεστο τελικο απεναντι στην αστον βιλα...
:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Αν τον κρατήσει μαν τον προπονητη να του δώσει λευκή επιταγή να διώξει τα Λιμα και προχωράμε.
αυτο....σιγουρα υπαρχουν και παιχταραδες αλλα ειναι δυσκολο να μεινουν.....
τον Στρατεγκο λοιπον και θα κανουμε και λιγη υπομονη ακομα αν χρειαστει......

ΑΚΥΡΟ!!!!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ....
ΤΣΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.....
ΒΑΓΓΕΛΑ ΞΗΛΩΣΟΥ

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.574
Πόντοι
2.306

Το μέλλον της ομάδας είναι οι ατελείωτες κούπες. Γιατί απλά είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ειμαστε καταδικασμένοι να γαμάμε.
Το μέλλον του βάσκου Τεννέ είναι να κάνει καμιά νίκη στα πλειοφ , να πάρει έστω άλλη μια πρόκριση στην Ευρώπη , να ανανεώσει και να απολυθεί του χρόνου τον Οκτώβρη.
Η προεδράρα θα μας φτιαξει πάλι το καλοκαίρι. Θα φύγουν όλοι και θα φέρει 30 νέους δανεικούς παιχταράδες. Τους οποίους θα ξαναδιώξει τον Ιανουάριο και θα φέρει άλλους. κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom