Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Και η Λιλ ομαδαρα ειναι και η Φενερ πολυ δυνατη....μην λεμε οτι να ναι.Περαν απο Αγιαξ και Φιορεντινα δεν υπαρχει τιποτα.
Και η Λιλ ομαδαρα ειναι και η Φενερ πολυ δυνατη....μην λεμε οτι να ναι.Περαν απο Αγιαξ και Φιορεντινα δεν υπαρχει τιποτα.
Προημτελικά με Σερβετ.
Ημιτελικο με Στουρμ .
Τελικό με Μολντε.
Αστον Βιλα, φανελα 20 γραμμαρια, Αγιαξ εκατο κιλα.Δεν είναι έτσι.Το μεγαλύτερο φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης 1982 Aston Villa που είναι 4η τώρα στην Premier League και θα βγει CL.Επίσης Fenerbahce,Bruges,Lille
Εγω γιατρε οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, πιο δυσκολη απο ολες θεωρω την ΜακαμπιΚαι η Λιλ ομαδαρα ειναι και η Φενερ πολυ δυνατη....μην λεμε οτι να ναι.
Δεν παίζουν οι φανέλες μπάλα.Ο φετινός Άγιαξ δεν βλέπεται,ο χειρότερος όλων των εποχών,ούτε Ευρώπη θα βγει.Χτες πέρασε στην παράταση.Και η ομάδα σου έπρεπε να την είχε αποκλείσει και να έχει ελπίδες για τον τελικό στο σπίτι της.Αστον Βιλα, φανελα 20 γραμμαρια, Αγιαξ εκατο κιλα.
Ξεχνα το.
Να ζητησετε πληροφοριες απο τον Σολιντ (οσοι τον θυμουνται)
Θα δουμε. Γνωριζω οτι θεωρητικα η Βιλα ειναι το φαβορι για την κατακτηση αλλά δεν μου γεμιζει το ματιΔεν παίζουν οι φανέλες μπάλα.Ο φετινός Άγιαξ δεν βλέπεται,ο χειρότερος όλων των εποχών,ούτε Ευρώπη θα βγει.Χτες πέρασε στα πέναλτι.Και η ομάδα σου έπρεπε να την είχε αποκλείσει και να έχει ελπίδες για τον τελικό στο σπίτι της.
Ενταξει υπερβολικος....απο τις "ευκολες" που ηταν πιθανες σαφως ειναι η χειροτερη κληρωση.Αλλα οχι η πιο δυσκολη....παιζει και σε ουδετερη εδρα το εντος της.Εγω γιατρε οσο κι αν σου φαινεται περιεργο, πιο δυσκολη απο ολες θεωρω την Μακαμπι
ρε παιδια η βιλκα μσχρι περσι ηταν στη μεση γης βαθμολογιας&φετος που επαιξε ευρωπη,δεν εγινε αποτομα φαβορι!!καλη ομαδα φετος,αλλα υπαρχουν πιο βαριες φανελες!!Θα δουμε. Γνωριζω οτι θεωρητικα η Βιλα ειναι το φαβορι για την κατακτηση αλλά δεν μου γεμιζει το ματι
Ενα Μακάμπι (Χάιφα)-Ολυμπιακος πριν καμια εικοσαρια χρονια σε "ουδέτερο" (και μαλιστα στην....Κυπρο), μηπως θυμασαι ποσο ηρθε?Ενταξει υπερβολικος....απο τις "ευκολες" που ηταν πιθανες σαφως ειναι η χειροτερη κληρωση.Αλλα οχι η πιο δυσκολη....παιζει και σε ουδετερη εδρα το εντος της.
Εδώ κερδισαμε Γουέστ χαμ κάτοχο του τροπαιουρε παιδια η βιλκα μσχρι περσι ηταν στη μεση γης βαθμολογιας&φετος που επαιξε ευρωπη,δεν εγινε αποτομα φαβορι!!καλη ομαδα φετος,αλλα υπαρχουν πιο βαριες φανελες!!
Ωραια και πριν κατι χρονια ειχαμε χασει απο κατι ψαραδες της Σουηδιας τι να λεει αυτο;Ενα Μακάμπι (Χάιφα)-Ολυμπιακος πριν καμια εικοσαρια χρονια σε "ουδέτερο" (και μαλιστα στην....Κυπρο), μηπως θυμασαι ποσο ηρθε?
Ενταξει με τα δευτερα βεβαια παιζανε....Εδώ κερδισαμε Γουέστ χαμ κάτοχο του τροπαιου
@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
Όλα εξαρτώνται στην κυριολεξία από τον πρόεδρο . Ας αφήσει τον προπονητή να κάνει αυτά που ξέρει ( κάπου διάβασα ότι είναι προπονητής που δεν είχε ομάδες πρωταθλητισμού και κυρίως να σώζει ομάδες . Που όμως?Στο ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πλήρως ανταγωνιστικό πέραν της Μπάρτσας - Ρεαλ . Έχει αλλάξει την ψυχολογία των παικτών , διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου στον αγώνα ,το στήσιμο και οι αλλαγές του είναι εύστοχες . Οπότε μου κάνει προσωπικά .Με το υπάρχων υλικό ,εαν φύγει ο Κάρμο ,θέλω δύο στόπερ ,έναν νέο '' Φουστέρ ''και έναν επιθετικό που να πατάει περιοχή και να τον αισθάνονται οι αντίπαλοι ρε αδερφέ . Δεν ξέρω και ούτε μπορώ να υποθέσω για ποιόν λόγο ο πρόεδρος έχει κάνει πίσω όσο αφορά το παρασκήνιο ,αυτό που ξέρω όμως μετά βεβαιότητας είναι ότι τα πρωταθλήματα είναι δοσμένα από την 1η αγωνιστική . Μόνο μια ομάδα έως τώρα ,τα τελευταία 10 χρόνια ,δεν πήρε το πρωτάθλημα που της είχε δοθεί . Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει για ποιά ομάδα γράφω ,η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το χάσει .Η κλήρωση είναι βατή και ένας Ολυμπιακός με την τελευταία εικόνα και απόδοση ,περνάει .@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
ρε μουνοπανο γιατι μου την λες????!!!!Αυτά που κοροιδευε ο Τάκης δηλαδή...
Αλλά άμα το πάρει,θα μας πρήξει ότι πήρε ευρωπαικό
Προσθέτω και @raopau ...@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...
αυτο....σιγουρα υπαρχουν και παιχταραδες αλλα ειναι δυσκολο να μεινουν.....Αν τον κρατήσει μαν τον προπονητη να του δώσει λευκή επιταγή να διώξει τα Λιμα και προχωράμε.
@DayStalker , @Hellraiser4Ever , @Zebu , @ΑΝΤΖΕΛΟ, @White Othellos , @msakis , @Annapurna , για πέστε γνώμες για μέλλον ομάδας, προπονητή και πρόεδρο να δω κάτι...