ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 5.006
Θα ψάξω αδελφέ θα σου πωαδερφε στην τομπολα λες να εχει καλα πιτογυρα?
![]()
Θα ψάξω αδελφέ θα σου πωαδερφε στην τομπολα λες να εχει καλα πιτογυρα?
![]()
γιατι επειδη φαινετε οτι ειναι σοβαρος ειχε δει οτι ειμασταν υπερμπουρδελο....
η αλλη αποψη ειναι οτι ξερει τι ειναι και θελει να τα παρει του χοντρου....
μακαρι να ειναι το 2
Υπαρχει και τριτη εκδοχη.Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η αλήθεια
μου αρεσει η 3....επειδη φαινετε ικανοςΥπαρχει και τριτη εκδοχη.
Ερχομαι τωρα μεχρι τωρα και μεχρι τελος της χρονιας και μετα θα το σκεφτω γιατι δεν εχω τις καβλες του χοντρου να μου φερνει ο,τι παιχτες θελει αυτος και στο τελος να με κρινει με δικες του επιλογες και πριν την πρωτη παρελαση να με ξαποστειλει.
και τωρα με επιλογές αλλων κρινεται αλλα θελει να φτιαξει και αυτος την δικια του ομαδα.
Ξεχνας κατι σημαντικο. Πριν ερθει μιλησε με τον Ερνεστο. Φιλος με εμας ο Ερνεστο αλλα φιλος και δικος του. Και να είσαι σιγουρος οτι του ειπε το εξης. ΕΚΕΙ, στον Πειραια, δεν παιζουν ουτε για να σωσουν κατηγορια, ουτε για να βγουν Ευρωπη. Εκει θελουν πρωταθλημα και αν μεινουν δυο τρεις αγωνιστικες εστω δευτεροι, υπαρχει προβλημα! Υπαρχει πιεση. Θα κατσει ο αλλος στα 63 του να του ζαλιζουμε τα αρχιδια για τετοια θεματα;μου αρεσει η 3....επειδη φαινετε ικανος
γιατι ειναι σκληρος καργιολης....δεν θελει συμβολαιο, ειπε "ή θα με διωξει με τις κλωτσιες ή θα ερθει μονος του να μου δωσει συμβολαιο 2 μυρια".....Ο Βάσκος ζήτησε ο ίδιος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι,σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται.
Το γιατί δεν ξέρω
Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στη πόλη.Αυτο θα σκεφτει ο Μεντιλιμπαρ.Ξεχνας κατι σημαντικο. Πριν ερθει μιλησε με τον Ερνεστο. Φιλος με εμας ο Ερνεστο αλλα φιλος και δικος του. Και να είσαι σιγουρος οτι του ειπε το εξης. ΕΚΕΙ, στον Πειραια, δεν παιζουν ουτε για να σωσουν κατηγορια, ουτε για να βγουν Ευρωπη. Εκει θελουν πρωταθλημα και αν μεινουν δυο τρεις αωνιστικες εστω δευτεροι, υπαρχει προβλημα! Υπαρχει πιεση. Θα κατσει ο αλλος στα 63 του να του ζαλιζουμε τα αρχιδια για τετοια θεματα;
Αν πετυχει εστω να σε βγαλει Ευρώπη και σε περασει με την Μακαμπι τωρα, θα βρει ομαδα στην La Liga απο την πεντε θεση και κατω να παιξει και θα παρει και περισσοτερη πιστωση χρονου.
ουτε δευτερος......Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στη πόλη.Αυτο θα σκεφτει ο Μεντιλιμπαρ.
αν και βαζελος, μιλησες ορθα τέκνο μου...Παναθηναϊκός είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται. Οι χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού βγαίνουν όπως και ο προπονητής του. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Πλέον και στο πρωτάθλημα για μένα είναι κανονικός διεκδικητής.
από τις 7 το πρωί έπινε μπύρες....μεγάλη μορφήΜεγάλη αδυναμία ο Τροντ και το μπλοκάκι του. Αφησε εποχή.
Δηλαδη Ποντενσε και Αλεξανδροπουλο μαζι με Ορτα, που ας πουμε ειναι οι πιο βατες μεταγραφικες κινησεις και οι τρεις, δεν τους θελεις; Τα λεφτα και των τριων βρισκονται.Ο Καρμο πρέπει να μείνει έστω κ δανεικός.....
ο Βεζο, Βοζα, Βοεβοδα πώς διάολο λέγεται αν είναι καλός να μείνει κι αυτός...θέλουμε άλλο ένα στόπερ κ η τετράδα είναι καλά πίσω....
Ιμπόρα Καμαρα Καρβάλιο να χαιρετήσουν στο κέντρο κ να πάρουμε 1 ακόμα συν τον Χορτα γιατί είναι δανεικός.....
μπροστά ο Ναβαρο τον πούλο, λογικά κι ο Γιοβετιτς με τον Ελ Αραμπι ( ο ε΄νας τουλάχιστον ) θα φύγει....κ θα έρθει ένας καλός...
στο πλάι καλοί είμαστε αν βγουν αυτοί που πήραμε....
οπότε πάμε μια Χόρτα και 3 μεταγραφές ακόμα...δεν είναι πολλά τα λεφτά...
να τα δώσει ο χοντρός και να μείνει ο βάσκος ......
είμαι αισιόδοξος....
πλάκα πλάκα ο Τσικίνιο χέσε χόρτα είναι καλό κέντρο ....δεν τους το είχα ....
υποθέτω θέλουμε 8 μύρια για αυτούς αλλά θα τα βρούμε στα 6 πιστεύω...κανα 4αρι ο Ορτα πάμε στα 10....Δηλαδη Ποντενσε και Αλεξανδροπουλο μαζι με Ορτα, που ας πουμε ειναι οι πιο βατες μεταγραφικες κινησεις και οι τρεις, δεν τους θελεις; Τα λεφτα και των τριων βρισκονται.
Πουλας Ρετσο και Ντοη, χωρις βεβαια να ειναι ευκολο να τους πουλησεις πιανεις κανα οχταρι εκατομμυρια στην χειρότερη, και απο τους δυο, βαζεις και τα λεφτα των διαρκειας για την νεα χρονια και εγινε.
Ο Καρμο με την βοηθεια της Αγγλιδας μονο και ως δανεικος για ακομα εναν χρονο.
Να τώρα, αυτά...Το μέλλον της ομάδας είναι οι ατελείωτες κούπες. Γιατί απλά είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ειμαστε καταδικασμένοι να γαμάμε.
Ποντενσε 5 εκ.υποθέτω θέλουμε 8 μύρια για αυτούς αλλά θα τα βρούμε στα 6 πιστεύω...κανα 4αρι ο Ορτα πάμε στα 10....
και θες 3 παίκτες ακόμη .......εδώ τώρα αρχίζουν τα μαθηματικά....
αλλά αν θέλει να κάνει υπέρβαση να μπει στο Cl του χρόνου πρέπει να σπρώξει χρήμα....
δεν γίνεται η δουλειά μόνο με δανεικούς....
και να πάρει 2 πάικτες με 5 και έναν δανεικο 24 μύρια σύνολο....Ποντενσε 5 εκ.
Αλεξανδροπουλο 4 εκ. (Εδω μπορει να παιχτει και τεμπυλα απο τον χοντρο να λαρει η Σπορτινγκ και τα τεσσερα αλλα να φαινεται οτι πηρε 2,5 και καλα)
Ορτα 4,5
Το συνολο βγαινει 13,5.
Κατσε να δουμε αν θα μεινει ο Μεντιλιμπαρ και τι θα ζητησει πρωτα.και να πάρει 2 πάικτες με 5 και έναν δανεικο 24 μύρια σύνολο....
οπότε πρέπει να αρχίσει και το ξεφόρτωμα....
ακούγονται πολλά 24 μύρια κ είναι εδώ που τα λέμε, αλλά μπορεί ο χοντρός να το κανει ..
το θέμα είναι τι σκατά θέλει...