Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
αν περασουμε την ανερχομενη ουγγρικη δυναμη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου,
αν περασουμε την ανερχομενη ουγγρικη δυναμη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου,
Κλειδωμένο τώρα....
Από αυτούς που έχουν έρθει αυτός είναι κανονικός προπονητής.Τι παίχτηκε εδω πέρα,είναι τόσο καλος προπονητής αυτός ή κορόϊδευαν οι παίκτες τόσο καιρό;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε
Καμμία στραβή δεν θα έρθει ,θα τους γ@ μευσουμε όλους.!!!παιδια η μεταμορφωση του ολυμπιακου,κατεμε οφειλεται στο οτι ο ανθδωπος εβαλε τους παιχτες στη σωστη θεση&τους ανεβασε ψυχολογικα.δεν ξεχασαν αποτομα τη μπαλλα.βεβαια θα ερθουν&οι στραβες,αλλα βλεποντας&κανοντας!!
Αυτόν πρέπει να τον αφήσουμε μόνιμα στη Β' ομάδα.Ο Καμαρά να πάει να γαμηθεί.
Έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα.
Ναι στανταρ.Αυτόν πρέπει να τον αφήσουμε μόνιμα στη Β' ομάδα.
Όσο θυμάμαι τον καρνάβαλο που παρέταξε την ομάδα στο κύπελλο με τον ΠΑΟ εντός ,με τρία αμυντικά χαφ ,μου ανεβαίνει η πίεση στο κεφάλι , τους έκανε δώρο την πρόκριση ....
Τυπε δεν ειμαι τετοιος τυπος που να προμοταρει καυγαδες αλλα οπαδος ομαδας Ρομπεν των Δασων και Ριο Αβε κατι ελεγε για σενα χθες....Καλύτερα. Θα καιγόταν η ομάδα αν είχαμε μαζεμενα ντερμπι , ευρώπη και διπλα ματς με ΠΑΟΚ. Τώρα πάμε για ένα χαλαρο 3/3 στο πρωταθλημα και μια καλη κληρωση. Να βρει και λιγο χρονο ο Βασκος να δουλεψει.
Τυπε δεν ειμαι τετοιος τυπος που να προμοταρει καυγαδες αλλα οπαδος ομαδας Ρομπεν των Δασων και Ριο Αβε κατι ελεγε για σενα χθες....