Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.882
- Πόντοι
- 6.256
Zebu μολις το καρφωσε ο Ελ Καβλι.....Βάλε μπύρα καλαμακι
Zebu μολις το καρφωσε ο Ελ Καβλι.....Βάλε μπύρα καλαμακι
Προς το παρων ο δικος σου κωλος ειναι γεματος απο τις πουτσες των παιχτων του θρυλου. Γανγκ μπανγκ σε παιρνουνε ρε μαυρε.Μωρη σουρα μας εχεις ανακατεψει τα συκωτια με τις φαντασιωσεις σου με τα χυσιματα...α να χαθεις Λουκρητια!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλτη στο κωλο σου τυπε και πιες μια μπυρα να ερθεις στα ισα σου....
Zebu φαντασιωνεται γανκ μπανγκ απο Χοντρο....Ρε μαλακες κλαιω
Να δω εσυ πως θα την βγαλεις με τον αλλον μεχρι την Κυριακη.Εσυ θα τη βγαλεις χωρις χαρτζηλικι μεχρι τη Κυριακη απο Χοντρο;Πινεις και το κωλο σου καθε μερα....
Υποψιν. Το μεθυσι απο χαρα δεν σου κανει κακο. Αντιθετα απο λυπη μπορει να σε ριξει και στην καταθλιψη.Zebu φαντασιωνεται γανκ μπανγκ απο Χοντρο....
επομενο θεμα να καταχεσουμε ολοι τα πλακακια στις τουαλετες της τζαμπασοφιας εκει γυρω στον μαιο....κατι καλο θα δουμε φετος τελικα.....
επομενο θεμα ειναι τωρα να φτιαξουμε και κορμο που να χτυπησει πιο σοβαρα πραγματα....δυσκολο το στοιχημα αυτο
Εσυ να κοψεις τις μαλακιες οτι βγαλαμε εξω καποιο θεριο ανημερο που μου την βαφτισες ανερχομενη δυναμη. Ουτε θεριο, ουτε ευκολη αντιπαλος ηταν αλλα θα ητανε ντροπη για τον Ολυμπιακο να μην ξεπαστρεψει ανετα ή οχι αυτην την ομαδα.μπραβο στον ζεμπου που ξαναγυρισε στον ισιο δρομο...ειχε παρασυρθει παλιοτερα απο τους γνωστους δημαγωγους βαζελογαυρους του σαιτ, αλλα ευτυχως ειδε το φως το αληθινο και κοινωνησε την θεια κοινωνια του γαυρισμου...
σε καλοσωριζουμε πισω στις ταξεις μας, αδερφε ζεμπου...
ξανακυλησε....Εσυ να κοψεις τις μαλακιες οτι βγαλαμε εξω καποιο θεριο ανημερο που μου την βαφτισες ανερχομενη δυναμη. Ουτε θεριο, ουτε ευκολη αντιπαλος ηταν αλλα θα ητανε ντροπη για τον Ολυμπιακο να μην ξεπαστρεψει ανετα ή οχι αυτην την ομαδα.
επομενο θεμα να καταχεσουμε ολοι τα πλακακια στις τουαλετες της τζαμπασοφιας εκει γυρω στον μαιο....
Στο εσιαξα τρελοζαβε.Ο πρώτος μεγσλυτερος μαλακας, και χαζος ταυτοχρονα ειμαι εγω,γραψτο
υπονοεις οτι θα φτασει και η μπουγατσα τελικο???Ο πρώτος ευρωπαικος τελικός που θα γίνει κεκλεισμένων,γραψτο
Κορμος στοιχιζει οσα εγραψα πριν. 30+ μυρια για αρχη. Οσο μπορεις κατεβαζεις την συνολικη τιμη αν μπει σε διαπραγματεύσεις. Και βλεπουμε τι αλλο θα χρειαστει.κατι καλο θα δουμε φετος τελικα.....
επομενο θεμα ειναι τωρα να φτιαξουμε και κορμο που να χτυπησει πιο σοβαρα πραγματα....δυσκολο το στοιχημα αυτο
Φορτουνης κ Ρετσος μετριοι.. . Οι υπολοιποι πολυ καλοι... Ολοι τους... Μην σου πω μεχρι κι ο Ιμπορα οσο επαιξε.....Τον αγώνα δεν τον είδα ,δούλευα δυστυχώς . Χάρηκα που είχε συνέχεια το σερί καλών αποτελεσμάτων . Παίξανε καλά? Θέλω Μακάμπι , χρωστάμε κάτι σε αυτήν την χώρα ....
Και ξέχασες κάτι . Εμείς βρέξει χιονίσει ΕΔΩ είμαστε και δεν το παίζουμε σαλιγκάρια .Ποτέ δεν λαγουμιάσουμε ,,,Κορμος στοιχιζει οσα εγραψα πριν. 30+ μυρια για αρχη. Οσο μπορεις κατεβαζεις την συνολικη τιμη αν μπει σε διαπραγματεύσεις. Και βλεπουμε τι αλλο θα χρειαστει.
Αδερφε! Ελπιζω να καταλαβαν ολοι οι αλλοθρησκοι. Οτι οποιος ΠΟΥΣΤΗΣ θελήσει να ριξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μπορει να τον λυγισει αλλα οχι να τον σπασει. Και μόλις καταφέρει να τον λυγισει καλα θα κανει να ψαξει να κρυφτει πριν προλαβει Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
υπονοεις οτι θα φτασει και η μπουγατσα τελικο???