Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
Θεωρώ πως καμιά εκ των προαναφερθέντων με την μέχρι σήμερα εικόνα που παρουσιάζουν στα πρωταθλήματά τους ΔΕΝ μπορεί να αφήσει έξω έναν σοβαρό Ολυμπιακό.
Με μοναδική εξαίρεση ενδεχομένως την Άστον Βίλα αν και είναι μία του βάθους μία του ύψους φέτο με αρκετά σκαμπανεβάσματα.
Στο τουρνουά οι πιο ζόρικες που έχουν απομείνει,είναι οι Άγιαξ,Άστον Βίλα,Φιορεντίνα και Λιλ
Ότι και να λέμε,είναι ομάδες που αγωνίζονται σε ανώτερο επίπεδο από εμάς
Θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσουμε και εμείς και εσείς

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
Αν τον κρατήσει μαν τον προπονητη να του δώσει λευκή επιταγή να διώξει τα Λιμα και προχωράμε.
Ο Βάσκος ζήτησε ο ίδιος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι,σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται.
Το γιατί δεν ξέρω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006

Οριστικά στην Τόπολα και χωρίς κόσμο το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός!​

Στο γήπεδο της Τόπολα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στους «16» του Conderence League, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.​

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Ο Βάσκος ζήτησε ο ίδιος συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι,σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται.
Το γιατί δεν ξέρω
γιατι επειδη φαινετε οτι ειναι σοβαρος ειχε δει οτι ειμασταν υπερμπουρδελο....
η αλλη αποψη ειναι οτι ξερει τι ειναι και θελει να τα παρει του χοντρου....
μακαρι να ειναι το 2

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
μακαρι να ειναι το 2
Ετσι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506

Οριστικά στην Τόπολα και χωρίς κόσμο το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός!​

Στο γήπεδο της Τόπολα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στους «16» του Conderence League, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.​

αδερφε στην τομπολα λες να εχει καλα πιτογυρα? :alivedick:
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
μακαρι να ειναι το 2
Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η αλήθεια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
μακαρι να ειναι το 2

Κάπου ανάμεσα βρίσκεται η αλήθεια
Υπαρχει και τριτη εκδοχη.

Ερχομαι τωρα μεχρι τωρα και μεχρι τελος της χρονιας και μετα θα το σκεφτω γιατι δεν εχω τις καβλες του χοντρου να μου φερνει ο,τι παιχτες θελει αυτος και στο τελος να με κρινει με δικες του επιλογες και πριν την πρωτη παρελαση να με ξαποστειλει.

και τωρα με επιλογές αλλων κρινεται αλλα θελει να φτιαξει και αυτος την δικια του ομαδα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Υπαρχει και τριτη εκδοχη.

Ερχομαι τωρα μεχρι τωρα και μεχρι τελος της χρονιας και μετα θα το σκεφτω γιατι δεν εχω τις καβλες του χοντρου να μου φερνει ο,τι παιχτες θελει αυτος και στο τελος να με κρινει με δικες του επιλογες και πριν την πρωτη παρελαση να με ξαποστειλει.

και τωρα με επιλογές αλλων κρινεται αλλα θελει να φτιαξει και αυτος την δικια του ομαδα.
μου αρεσει η 3....επειδη φαινετε ικανος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
μου αρεσει η 3....επειδη φαινετε ικανος
Ξεχνας κατι σημαντικο. Πριν ερθει μιλησε με τον Ερνεστο. Φιλος με εμας ο Ερνεστο αλλα φιλος και δικος του. Και να είσαι σιγουρος οτι του ειπε το εξης. ΕΚΕΙ, στον Πειραια, δεν παιζουν ουτε για να σωσουν κατηγορια, ουτε για να βγουν Ευρωπη. Εκει θελουν πρωταθλημα και αν μεινουν δυο τρεις αγωνιστικες εστω δευτεροι, υπαρχει προβλημα! Υπαρχει πιεση. Θα κατσει ο αλλος στα 63 του να του ζαλιζουμε τα αρχιδια για τετοια θεματα;

Αν πετυχει εστω να σε βγαλει Ευρώπη και σε περασει με την Μακαμπι τωρα, θα βρει ομαδα στην La Liga απο την πεντε θεση και κατω να παιξει και θα παρει και περισσοτερη πιστωση χρονου.

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Το γιατί δεν ξέρω
γιατι ειναι σκληρος καργιολης....δεν θελει συμβολαιο, ειπε "ή θα με διωξει με τις κλωτσιες ή θα ερθει μονος του να μου δωσει συμβολαιο 2 μυρια".....
θα σεβεστε!!!!!
fixedratio_20230526122643_tommy_hilfiger_andriko_tzin_mpoufan_sep_indigo_mw0mw32110_1a9.jpeg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ΕΤΣΙ....ντενιμ τζιν πουκαμισο δεν φορανε οι αδερφες :headbaning1:
:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.941
Πόντοι
3.446
Ξεχνας κατι σημαντικο. Πριν ερθει μιλησε με τον Ερνεστο. Φιλος με εμας ο Ερνεστο αλλα φιλος και δικος του. Και να είσαι σιγουρος οτι του ειπε το εξης. ΕΚΕΙ, στον Πειραια, δεν παιζουν ουτε για να σωσουν κατηγορια, ουτε για να βγουν Ευρωπη. Εκει θελουν πρωταθλημα και αν μεινουν δυο τρεις αωνιστικες εστω δευτεροι, υπαρχει προβλημα! Υπαρχει πιεση. Θα κατσει ο αλλος στα 63 του να του ζαλιζουμε τα αρχιδια για τετοια θεματα;

Αν πετυχει εστω να σε βγαλει Ευρώπη και σε περασει με την Μακαμπι τωρα, θα βρει ομαδα στην La Liga απο την πεντε θεση και κατω να παιξει και θα παρει και περισσοτερη πιστωση χρονου.
Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στη πόλη.Αυτο θα σκεφτει ο Μεντιλιμπαρ.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.340
Πόντοι
2.836
Παναθηναϊκός είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται. Οι χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού βγαίνουν όπως και ο προπονητής του. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Πλέον και στο πρωτάθλημα για μένα είναι κανονικός διεκδικητής.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
καλους παιχτες ειχε και πριν....σιγουρα πηρε και 2 τεραστιους για ελλαδα.....
αλλα ενας κλεφτοκοτας με γουνινο μπουφαν πηγαινε και εβαζε σε μια ομαδα 3 δεξια μπακ στα δεξια,3 αριστερα μπακ στα αριστερα και 3 αμυντικους χαφ....
ολα λαθος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Παναθηναϊκός είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται. Οι χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού βγαίνουν όπως και ο προπονητής του. Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Πλέον και στο πρωτάθλημα για μένα είναι κανονικός διεκδικητής.
αν και βαζελος, μιλησες ορθα τέκνο μου...
έλα να σε εξομολογησω για τις αμαρτιες σου...
images

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
μην εισαι χυδαιος ρε Τακη....νημα λογου εχουμε

Aragorn135

Ανώτατος