ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.090
- Πόντοι
- 5.006
ΜλκΕδω ειναι....που να ειναι ο σουρας.
ΜλκΕδω ειναι....που να ειναι ο σουρας.
μουνοπανα με τον γκριζο λυκο!!!!!
Άλλος κωλομπαρας κωλοτουμπας μάξιμουνοπανα με τον γκριζο λυκο!!!!!
Ναι ρε καμμια δεκαρια θα ειμαστε απο εδω μεσα....θελεις τιποτα;Θα βρίσκεται κανείς Βουδαπέστη σήμερα ...;;
Ναι ,,,ένα τενεκέ ουγγρικό ελαιόλαδοΝαι ρε καμμια δεκαρια θα ειμαστε απο εδω μεσα....θελεις τιποτα;
Δεν εχουν οι Ουγγροι ελαιολαδο ρε απατεωνα....Ναι ,,,ένα τενεκέ ουγγρικό ελαιόλαδο
Ασχετο ξεκινησες τη σπορα οπως σε διεταξε ο αυτιστικος ποζερας;Ναι ,,,ένα τενεκέ ουγγρικό ελαιόλαδο
Ναι ρε καμμια δεκαρια θα ειμαστε απο εδω μεσα....θελεις τιποτα;
Να δωκω απο σημερα προγνωστικα;Hell Bet ρε μουναρες!!!
Απεργω ....μόνο αν δεν μπει κανένα τρακτέρ στο χωράφι μπορεί να πονέσει το κεφάλαιο κ τα τσιράκια των ΒρυξελλώνΔεν εχουν οι Ουγγροι ελαιολαδο ρε απατεωνα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ασχετο ξεκινησες τη σπορα οπως σε διεταξε ο αυτιστικος ποζερας;
Σιγα το κατορθωμα...εδω τα γιαουρτια που φτιαχνονται Ελλαδα ειναι φθηνοτερα σε ολη την Ευρωπη απο την Ελλαδα.Απεργω ....μόνο αν δεν μπει κανένα τρακτέρ στο χωράφι μπορεί να πονέσει το κεφάλαιο κ τα τσιράκια των Βρυξελλών
Οι οιγγροι έχουν πιο φτηνά ελαιολαδια βρε από εμάς ..........
Αν προκριθουμε αυριο, αδερφε, θα σε καλεσω σπιτι. Θα εχω φτιαξει σουπα γκουλας.
ηταν γουρικο την κυριακη και το ξαναβαζω
Αν προκριθουμε αυριο, αδερφε, θα σε καλεσω σπιτι. Θα εχω φτιαξει σουπα γκουλας.
Τα αρχιδια μου θα παρουμε αυριο....θα μαςνε γαμησουν τα φασισταρια της Ουγγαριας.Αν προκριθουμε αυριο, αδερφε, θα σε καλεσω σπιτι. Θα εχω φτιαξει ΣΟΥΡΑ ΜΠΥΡΑΣ.
Τελικα ακυρο @troubakhs θα την φτιαξω και παλι, αλλα θα λουσω τον Χελ με αυτην.Τα αρχιδια μου θα παρουμε αυριο....θα μαςνε γαμησουν τα φασισταρια της Ουγγαριας.
Θα πάμε αριστο με τον αδελφό θα σου πούμε ποτεΤελικα ακυρο @troubakhs θα την φτιαξω και παλι, αλλα θα λουσω τον Χελ με αυτην.
Οπως θα ειναι με την κατσαρολα θα του φερω τουμπα στο κεφαλι.
Τα αρχιδια μου θα παρουμε αυριο....θα μαςνε γαμησουν τα φασισταρια της Ουγγαριας.
Απο εξορκισμους εχεις τιποτα;Ξεμάτιασμα: Ξεμάτιασμα από την Μικρά Ασία
Προτού πούμε την ευχή πρέπει να μετρήσουμε από το 1 έως το 9.
«Μάτια που τον/την ματιάσανε,
τρία είναι καλά να τον γιατρέψουν, πατήρ υιός και άγιο πνεύμα,
και του/της (λέμε το όνομα του ανθρώπου χρειάζεται ξεμάτιασμα) το κακό,
στην γη να σκορπιστεί και την υγειά του να’ χει!»
Το νησιώτικο ξεμάτιασμα
Πριν ξεκινήσουμε αναφέρουμε το όνομα του ανθρώπου που ξεματιάζουμε και λέμε την παρακάτω ευχή 3 φορές, ενώ τον σταυρώνουμε.
«Σταυρός στον ουρανό,
Σταυρός στη γη, κι αν είναι μάτι να φύγει.
Ανάτριχα ήρθε, ανάτριχα να φύγει.»
Εκκλησιαστικές ευχές
Υπάρχουν όμως και οι εκκλησιαστικές ευχές όπως αυτή του Ιωάννη του Χρυσόστομου
«Ο ιατρός και θεραπευτής των ψυχών ημών, η ασφάλεια των εις Σε ελπιζόντων. Σου δεόμεθα και σε παρακαλούμεν, φυγάδευσον και απέλασον πάσαν διαβολικήν ενέργεια, πάσαν σατανικήν έφοδον και πάσα επιβουλήν. Περιέργειαν δε πονηράν και βλάβην και οφθαλμών βασκανίαν… από του δούλου σου ή υπό ωραιότητος ή ανδρείας ή ευτυχίας ή ζήλου ή φθόνου ή βασκανίας, συνέβη και κατάπεμψον άγγελον ειρηνικόν, κραταιόν ψυχής και σώματος φύλακα, όστις επιτιμήσει και απελάσει πάσαν πονηράν βουλήν, πάσαν φαρμακείαν και βασκανίαν των φθοροποιών και φθονερών.»