Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.007
Πόντοι
10.446
Ασφαλως και παιζει για την παρτη της αλλα βολευουν Ολυμπιακος και Λαμια ο ένας τον αλλον την επομενη αγωνιστικη.

Με Λαμια παιζει και ο Παοκ τελευταια αγωνιστικη στην Λαμια.

Ενα Χ της Λαμιας θελω με την Κουλα και τον εναν βαθμο πισω απο τον CAS. Ζηταω πολλα; Α, και το απολυτο στις τρεις αγωνιστικες που μενουν.
Σε ενα μηνα απο σημερα κ πριν ξεκινησουν τα πλεη οφ θα ειμαστε πρωτοι....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.752
Πόντοι
10.411
JEsvqgf.gif

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736
εδώ έρχεται η προσωπικότητα του προπονητή φίλε μου.....εσείς θα ασχολείστε με το χορτάρι , τα άλλα είναι αλλουνού δουλειά...κ να το επιβάλει στους παίκτες....
θυμάμαι με Ντούσαν το 2004 όταν μπήκαμε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έτρωγε τέτοιο κυνήγι, που δεν έτρωγε η ομάδα του Μπλαχίν....
επιστημονικό σφάξιμο....
ο Μπάγεβιτς δεν γκρίνιαξε ποτέ....το πήγε μέχρι τέλους συγκεντρωμένος κ πήραμε ένα από τα πιο μαγκιόρικα πρωταθλήματα ever ...
θα μου πεις είχαμε παιχταράδες, δε λέω, αλλά ήμασταν όλη τη χρονιπά μέσα στη γκρίνια.....
κ φυσικά ο Ντου΄σαν έφυγε και ήρθε ο μεθύστακας ο Σολιντ για να κάνουμε 2 νίκες σε 12 ματς στο CL και να μαζεύουμε τεσσάρες από Βαλένθια κ Λυων μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό είναι διαφορετική ιστορία....
θεωρώ ότι ο Μεντιλιμπαρ είναι σοβαρός άνθρωπος και με το σωστό υλικό θα μας φέρει πρώτους σύντομα...
με τον π΄ροεδρο δεν ξέρω τι γίνεται .....
Εννοείται ότι θες έναν προπονητή που θα είναι σεβαστός στους παίκτες ,να κόβει το μάτι του και αυτός εδώ ,κόβει το ματάκι του ,διαβάζει τον αντίπαλο την ώρα του αγώνα και μπήκε σε αγώνες φωτιά με το καλημέρα . Αυτό που είδα όμως ήταν το πάθος των παικτών .,πολύ θετικό στοιχείο . Ας ελπίσουμε σε καλύτερες ημέρες ,,,,

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.797
Πόντοι
736
κι όμως....τον πήγαινε τσιρλιπιπί τον ολυμπιακό η διαιτησία τότε....και σε απίθανες έδρες...
Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.025
Πόντοι
5.006
Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?
1988 ήταν αυτο μείναμε μεσα κάγκελο μονοτερμα Μανωλα πάνω στη γραμμή και πολλά άλλα.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.007
Πόντοι
10.446
ασε ρε κ ήμουνα στο κόρνερ στην 11 όταν έκανε την κεφαλιά ο Ντεταρι και το εβγαλαν στη γραμμή οι κωλόφαρδοι...τους παίζαμε μονότερμα, κ πώς χασαμε κανείς δεν κατάλαβε...το 1989....

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
ζεμπου που εισαι???
ξαναεμφανιστηκε ο σαουρον των βαζελογαυρων!!!!!
:confused::confused::confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
Χάντμπολ Τάκη θα πάρουμε ευρωπαϊκό για δύσκολο?και πρωτάθλημα εννοειται

δεν ξερω απο χαντμπολ τυπε..τι μαλακια αθλημα ειναι τουτο....:confused:
αλλα για να το πηρε μεχρι και η αεκ, σιγα την διοργανωση ναπουμε...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.025
Πόντοι
5.006

O :wanker:Ολυμπιακός προανήγγειλε την επέκταση του Πίτερς​

Νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να δημοσιεύει δύο βίντεο.​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom