troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.950
- Πόντοι
- 5.506
ο καμπραλ ειναι δικος μας αδερφε?Ήρθε και ο σιφουνας καμπραλ καυλωμενος από το κοπα αφρικα
ο καμπραλ ειναι δικος μας αδερφε?Ήρθε και ο σιφουνας καμπραλ καυλωμενος από το κοπα αφρικα
Της υπομονηςΟ ένας δεν σας αρέσει ο άλλος σας βρωμάει ο τρίτος σας ξυνίζει εε τι άλλο θέλεις να σου απαντήσω.
Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από την μία στιγμή στην άλλη.
Οι παίκτες που έχουμε είναι αρκετά καλοί.
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ισοδύναμο απλώς ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός.
Από την στιγμή όμως που ο Φορτούνης και ο Ποντένσε δεν τραβάνε είμαστε ακίνδυνοι.
Μόνο ο Μασούρας (που πολλοί εδώ μέσα τον έκραζαν) προσπαθεί.
Πιστεύω ότι ο Κάρμο με τον Βέζο θα δέσουν την άμυνα μας.
Υπομονή.
Δεν υπάρχει άλλη λύση.
ο καμπραλ ειναι δικος μας αδερφε?
Μέσα ήμουν σχεδόν sold outΜε Παναχαϊκη ντέρμπι ουραγών 70.000 κόσμο στο οακα
Με φυσουν σημαινει λευκη πετσετα.Με τόσους καινούριους παίκτες μέσα στην σεζόν,δύσκολα.
Αν δεν περάσουν τους Ούγγρους,βλέπω και εγώ τον Φυσσούν στον πάγκο από φέτος
Θα ήθελα τον Ζοσέ βέβαια,αλλά δεν κάποια πράγματα δεν είναι εφικτό να συμβούν
Πεσέιρο εννοείΜε φυσουν σημαινει λευκη πετσετα.
Με Ζοσε το δουλεμα συνεχιζεται.
Τον λες και Τεσειρο.Πεσέιρο εννοεί
ΈτσιΤον λες και Τεσειρο.
Ολα τα ματς ηταν σχεδον sold out τοτε....στο συγκεκριμενο πρεπει να κοψαμε 67.000 εισιτηρια....Μέσα ήμουν σχεδόν sold out
Μας εχει γραψει στα αρχιδια του ο προεδρος εδω κ 2 χρονια.... Δεν πα να λεμε εμεις... Αυτος τη δουλεια του... Το προβλημα ειναι οτι πολυ φοβαμαι, ουτε κι ο ιδιος δεν εχει καταλαβει τι σκατα θελει....Με τόσους καινούριους παίκτες μέσα στην σεζόν,δύσκολα.
Αν δεν περάσουν τους Ούγγρους,βλέπω και εγώ τον Φυσσούν στον πάγκο από φέτος
Θα ήθελα τον Ζοσέ βέβαια,αλλά δεν κάποια πράγματα δεν είναι εφικτό να συμβούν
Δεν το "βλέπει" ο νικολακοπουλος τυπεΝομίζω ότι ο επόμενος προπονητής του γαύρου σε σύντομο διάστημα θα είναι ο Γιοβάνοβιτς
Δούλεμα θα είναι το να συντηρηθεί από τις κωλοφυλλάδες μας πως υπάρχει η δυνατότητα να έρθει προπονητής τέτοιου βεληνεκούς εδώ για να πουλήσουν τα σκατόφυλλά τους στους σανοφάγους τρομάρα τους.Με φυσουν σημαινει λευκη πετσετα.
Με Ζοσε το δουλεμα συνεχιζεται.
Φέτος δεν θέλει τίποταΜας εχει γραψει στα αρχιδια του ο προεδρος εδω κ 2 χρονια.... Δεν πα να λεμε εμεις... Αυτος τη δουλεια του... Το προβλημα ειναι οτι πολυ φοβαμαι, ουτε κι ο ιδιος δεν εχει καταλαβει τι σκατα θελει....
Χωρισμένοι εδώ και κάποια χρόνιαΕγω παλι θα ηθελα τη Σκλεναρικοβα....να κανει τα κονε ο Καρεμπες.
Αν φερει τον Μουρινιο συνεχιζει αυτο που εγραψε ο Τακης. Οτι εγω κανω τα παντα για να συνελθει ο Ολυμπιακος αλλα μου βαζουν τρικλοποδιες.Δούλεμα θα είναι το να συντηρηθεί από τις κωλοφυλλάδες μας πως υπάρχει η δυνατότητα να έρθει προπονητής τέτοιου βεληνεκούς εδώ για να πουλήσουν τα σκατόφυλλά τους στους σανοφάγους τρομάρα τους.
Μόνο ένας τέτοιος μπορεί να κάνει δουλειά και μην βγάζει άχνα κανείς μπροστά του.
Από την στιγμή όμως που αυτό είναι αδύνατο,δεν έχει και νόημα να το συζητάμε φίλε
Φυσσούν προ των πυλών
Πιθανότερο είναι ο Μουρινιο να αγοράσει τον ΟλυμπιακόΑν φερει τον Μουρινιο συνεχιζει αυτο που εγραψε ο Τακης. Οτι εγω κανω τα παντα για να συνελθει ο Ολυμπιακος αλλα μου βαζουν τρικλοποδιες.