Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ΚΕΝΤΡΟ αρκει να μην κοιμαται ο Καισαρας που απ`οτι ξερω πηδαει μια κομμωτρια απο Γλυφαδα(γι`αυτο ειναι ρακος?)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
παρε να βολευτεις μεχρι το πρωι..
9_6177.jpg

7_1437.jpg

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
μολις τσιμπησες αλλη μια μυνησουλα..πες κι' αλλα..ολα τα καταγραφει ο παπαριωνας..1460 χρονια φυλακη θα βγαλεις λαμογιο..σαν τους νταλτον μια κατασταση..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το μουνι που πηδαει εδω και κατι μηνες ειναι teeny και τον γνωρισε οταν επισκεπτονταν το μαγαζι για ξυρισμα στο κεφαλι,τελικα να παιζει καλα αυτο το παλικαρι οταν ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ το προηγουμενο βραδυ και ή οταν δεν γαμάει?
Επισης φετος κατεβαινοντας κεντρο για δουλειες με το που ξεπαρκαρα ηρθε ενα μεγαλο τζιπ με φιμε τζαμια και παρκαρε εκει που μολις ημουν.
Κοιταω να δω ποιος μαγκας ηταν,ποιον βλεπω?
Ο Καισαρας με μουρικο ντυσιμο πηγαινε στο απεναντι εστιατοριο(απογευματακι εγινε)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το μουνι που πηδαει εδω και κατι μηνες ειναι teeny και τον γνωρισε οταν επισκεπτονταν το μαγαζι για ξυρισμα στο κεφαλι,τελικα να παιζει καλα αυτο το παλικαρι οταν ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ το προηγουμενο βραδυ και ή οταν δεν γαμάει?
Επισης φετος κατεβαινοντας κεντρο για δουλεις με το που ξεπαρκαρα ηρθε ενα μεγαλο τζιπ με φιμε τζαμια και παρκαρε εκει που μολις ημουν.
Ο Καισαρας με μουρικο ντυσιμο πηγαινε στο απεναντι εστιατοριο(απογευματακι εγινε)
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:εγω ειμαι μαλακας που τα ξυριζω μονος μου???????????

Επισκέπτης
Επισης φετος κατεβαινοντας κεντρο για δουλεις με το που ξεπαρκαρα ηρθε ενα μεγαλο τζιπ με φιμε τζαμια και παρκαρε εκει που μολις ημουν.
πεστα στον τριμαλακα που τον εχει κανει θεο..πολυ καλος αλλα οταν θελει ο πουστης..τι να τον κανω???

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα παιδιά.
Κρίμα για χθες,έπρεπε να το καθαρίσετε το ματσάκι.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,στην Ρωσσία να το γυρίσετε.Ηλπιζα ότι θα το καταφερνε ο Δράκος,αλλά τελικά τον έφαγε η Αρκούδα.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το δικο μου ενστικτο λεει διπλο της Τσεσκα στο Φαλιρο και ξανα διπλο του Ολυ στη Μοσχα!
ελπιζω να κανεις λαθος. Ετσι θα τελειωσει μια ωρα γρηγοροτερα

τελικα ελπιζω να ειναι σωστο το ενστικτο σου και να περασετε. Καλα θα ηταν να τελειωνε αλλα τεσπα εχει αλλα 40 λεπτα

Επισκέπτης
τελικα ελπιζω να ειναι σωστο το ενστικτο σου και να περασετε. Καλα θα ηταν να τελειωνε αλλα τεσπα εχει αλλα 40 λεπτα
ο βοιδοπουτσας ειναι με τους ρωσους..δεν εχεις δει την υπογραφη του???40 λεπτα οντως εχει,αλλα θα μας σφαξουν & στην μοσχα..πολυ δυσκολα πλεον..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μας πήραν τα σώβρακα εχθές οι διαιτητές...όλα ανάποδα τα σφυρίζανε. Αλλά για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, όπως είχα γράψει στο πρώτο παιχνίδι όλα τα σούτ μας μπαίνανε μέσα.
Αντιστοίχως εχθές όλα τα δικά τους μπαίνανε μέσα αδιάβαστα...τι στο διάολο...προπόνηση τους έκανε ο Χόλντεν το προηγούμενο βράδυ;;; (στα .... τρίποντα εννοω...μην πάει ο νους σας στο πονηρό...)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πλέον είναι πολύ δύσκολο. Αλλά έχω πει πολλές φορές ....ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη θα είναι του χρόνου, όχι φέτος. Και πραγματικά πιστεύω πως με Αγγελόπουλους και Γιαννάκη θα είναι καλά τα πράγματα του χρόνου.
Και κάτι τελευταίο...πώς σας φάνηκε που μπήκε ο Βγενόπουλος να βάλει 1,5 μύριο για τον μπασκετικό ΠΑΟ για να καλύψει....τρέχονται ελλείματα;;; Ρε σεις, μήπως πάνε να την κάνουμε με μποινγκ-μπόινγκ τα Γιαννακοπουλάκια;;;

Επισκέπτης
Πλέον είναι πολύ δύσκολο. Αλλά έχω πει πολλές φορές ....ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη θα είναι του χρόνου, όχι φέτος. Και πραγματικά πιστεύω πως με Αγγελόπουλους και Γιαννάκη θα είναι καλά τα πράγματα του χρόνου.
Και κάτι τελευταίο...πώς σας φάνηκε που μπήκε ο Βγενόπουλος να βάλει 1,5 μύριο για τον μπασκετικό ΠΑΟ για να καλύψει....τρέχονται ελλείματα;;; Ρε σεις, μήπως πάνε να την κάνουμε με μποινγκ-μπόινγκ τα Γιαννακοπουλάκια;;;
την αλλη τεταρτη ειναι ο επαναληπτικος..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εξακολουθω να βλεπω δευτερο διπλο του Ολυμπιακου στη Μοσχα  :S

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα πρακτορια του κροκισταν...ρε για το ζουλιο λετε?εν τω μεταξυ ειναι παντρεμενος κιολας...τον εχω πετυχει γλυφαδα με συζυγο...τον εχω πετυχει και στις γιορτες δεν θυμαμαι αν ηταν χριστουγεννα η πρωτοχρονια(νομιζω) σε ξενοδοχειο μιλαμε ντιρλα...εχει βγει και παραεξω αυτο γιατι ειχε πολυ κοσμο...ειχε πιει ολο το τενεσυ ο μπαγασας...οσο για το μπασκετ..να πω οτι το υποψιαζομουν...μας ηξερε τωρα ο μεσινα κετεβηκαν ετοιμοι οι αλλοι και ολα μεσα τους πηγαιναν...πρεπει να φερουμε το θοδωρο το καλοκαιρι παλι πισω..θα φυγει ο μεσινα απο ρωσια απ οτι εχει πει και μαλλον και οζησης.αλλα αν δεν τον παρει μαζι του (που θα τον θελει μιας και πακετο πηγαν πανω)θα ταν καλο διδυμο κοντων..το καλοκαιρι θα στρωσει η ομαδα οπως και να χει.θα χει και αλλαγες στο ροστερ και δυστυχως χθες μας ελειψαν οι ποντοι του τζακσον απο β περιοδο και μετα ειδικα..παντως οτι και να γινει η χρονια ειναι επιτυχημενη και στα πλευ οφ θα ναι και ο μπουλντοζας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom