psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ΚΕΝΤΡΟ αρκει να μην κοιμαται ο Καισαρας που απ`οτι ξερω πηδαει μια κομμωτρια απο Γλυφαδα(γι`αυτο ειναι ρακος?)
λες να ειναι αυτη?ΚΕΝΤΡΟ αρκει να μην κοιμαται ο Καισαρας που απ`οτι ξερω πηδαει μια κομμωτρια απο Γλυφαδα(γι`αυτο ειναι ρακος?)
παρε να βολευτεις μεχρι το πρωι..
[size=20pt]κεντρο[/size]
μπααααααααα..αυτη ειναι το τσουλι της βαθης..
το τσουλι ειναι εδω καθ'οτι και γελοιο ατομομπααααααααα..αυτη ειναι το τσουλι της βαθης..
μολις τσιμπησες αλλη μια μυνησουλα..πες κι' αλλα..ολα τα καταγραφει ο παπαριωνας..1460 χρονια φυλακη θα βγαλεις λαμογιο..σαν τους νταλτον μια κατασταση..
το μουνι που πηδαει εδω και κατι μηνες ειναι teeny και τον γνωρισε οταν επισκεπτονταν το μαγαζι για ξυρισμα στο κεφαλι,τελικα να παιζει καλα αυτο το παλικαρι οταν ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ το προηγουμενο βραδυ και ή οταν δεν γαμάει?
εγω ειμαι μαλακας που τα ξυριζω μονος μου???????????το μουνι που πηδαει εδω και κατι μηνες ειναι teeny και τον γνωρισε οταν επισκεπτονταν το μαγαζι για ξυρισμα στο κεφαλι,τελικα να παιζει καλα αυτο το παλικαρι οταν ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ το προηγουμενο βραδυ και ή οταν δεν γαμάει?
Επισης φετος κατεβαινοντας κεντρο για δουλεις με το που ξεπαρκαρα ηρθε ενα μεγαλο τζιπ με φιμε τζαμια και παρκαρε εκει που μολις ημουν.
Κοιταω να δω ποιος μαγκας ηταν,ποιον βλεπω?
Ο Καισαρας με μουρικο ντυσιμο πηγαινε στο απεναντι εστιατοριο(απογευματακι εγινε)
πεστα στον τριμαλακα που τον εχει κανει θεο..πολυ καλος αλλα οταν θελει ο πουστης..τι να τον κανω???το μουνι που πηδαει εδω και κατι μηνες ειναι teeny και τον γνωρισε οταν επισκεπτονταν το μαγαζι για ξυρισμα στο κεφαλι,τελικα να παιζει καλα αυτο το παλικαρι οταν ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ το προηγουμενο βραδυ και ή οταν δεν γαμάει?
Επισης φετος κατεβαινοντας κεντρο για δουλεις με το που ξεπαρκαρα ηρθε ενα μεγαλο τζιπ με φιμε τζαμια και παρκαρε εκει που μολις ημουν.
Κοιταω να δω ποιος μαγκας ηταν,ποιον βλεπω?
Ο Καισαρας με μουρικο ντυσιμο πηγαινε στο απεναντι εστιατοριο(απογευματακι εγινε)
Τον βλεπετε να ανανεωνει το καλοκαιρι ή δυσκολα?πεστα στον τριμαλακα που τον εχει κανει θεο..πολυ καλος αλλα οταν θελει ο πουστης..τι να τον κανω???
εμενα ρωτας???το μουνακι που γαμαει ρωτα..Τον βλεπετε να ανανεωνει το καλοκαιρι ή δυσκολα?
Το δικο μου ενστικτο λεει διπλο της Τσεσκα στο Φαλιρο και ξανα διπλο του Ολυ στη Μοσχα!
ελπιζω να κανεις λαθος. Ετσι θα τελειωσει μια ωρα γρηγοροτερα
ο βοιδοπουτσας ειναι με τους ρωσους..δεν εχεις δει την υπογραφη του???40 λεπτα οντως εχει,αλλα θα μας σφαξουν & στην μοσχα..πολυ δυσκολα πλεον..τελικα ελπιζω να ειναι σωστο το ενστικτο σου και να περασετε. Καλα θα ηταν να τελειωνε αλλα τεσπα εχει αλλα 40 λεπτα
την αλλη τεταρτη ειναι ο επαναληπτικος..Πλέον είναι πολύ δύσκολο. Αλλά έχω πει πολλές φορές ....ο Ολυμπιακός του Γιαννάκη θα είναι του χρόνου, όχι φέτος. Και πραγματικά πιστεύω πως με Αγγελόπουλους και Γιαννάκη θα είναι καλά τα πράγματα του χρόνου.
Και κάτι τελευταίο...πώς σας φάνηκε που μπήκε ο Βγενόπουλος να βάλει 1,5 μύριο για τον μπασκετικό ΠΑΟ για να καλύψει....τρέχονται ελλείματα;;; Ρε σεις, μήπως πάνε να την κάνουμε με μποινγκ-μπόινγκ τα Γιαννακοπουλάκια;;;