Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ταιριάζει στην περίπτωση αυτή και το ρητό των αρχαίων μας προγόνων...
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.....

Καλήμερα σε όλους τους επιστήμονες, πράκτορες, εγκάθετους και λοιπούς υπάλληλους της Κροκους Α.Ε.
καλημερα συντεκνε..ασε που ταιριαζει & το "ο θεος να σε φυλαει απο γρια πουτανα & νεο εμπορο".. :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλημερα συντεκνε..ασε που ταιριαζει & το "ο θεος να σε φυλαει απο γρια πουτανα & νεο εμπορο".. :2funny: :2funny: :2funny:
Θα πας μεθαύριο γήπεδο να σου στείλω μια κούτα γλυκά να την "μοιράσεις" στα παιδιά??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχαριστώ και για το χθεσινό mail...  ;)
Προώθησε σε παρακαλώ στην κοπελιά τα στοιχεία μου.  :grin: :grin:
Το νου σου μόνο μην μας κάνει καμιά μήνυση κι αυτή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θα πας μεθαύριο γήπεδο να σου στείλω μια κούτα γλυκά να την "μοιράσεις" στα παιδιά??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχαριστώ και για το χθεσινό mail...  ;)
Προώθησε σε παρακαλώ στην κοπελιά τα στοιχεία μου.  :grin: :grin:
Το νου σου μόνο μην μας κάνει καμιά μήνυση κι αυτή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπααα..που να παω μωρε???ο ενας με στηνει,ο αλλος του δινω δωρεαν εισητηριο & με κλανει..γαματα..θα κατσω σπιτι μου να κλαψω..στειλε χαρτομαντηλα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μπα... Μάλλον επρεπε να τα βάλω κεφαλαία και όσα ήταν τα πρωταθληματα του ολυμπιακού. Ναι, ναι αυτο ήταν το λαθος

είδες που έκανες λάθος.

αλλά δεν ξέρεις και εσύ πόσα είναι. με παράγκα?? χωρίς?? πέτσινα?? ψεύτικα???

ΓΑΜΑΤΑ με μεγάλα γράμματα.

Επισκέπτης
μπα... Μάλλον επρεπε να τα βάλω κεφαλαία και όσα ήταν τα πρωταθληματα του ολυμπιακού. Ναι, ναι αυτο ήταν το λαθος
εγω λεω να βαλεις 14 οσα & τα χρονια που εχει να παρει πρωταθλημα η αδεκαρα..βεβαια μπορεις να βαλεις & 29,οσοι οι ποντοι που του εριξε ο γιαννακης στο κεφαλι που παιζει μονο αμυνα..(σκεψου δηλαδη να παιζαμε & επιθεση..επισης μπορεις να του βαλεις τον αριθμο των πρωταθληματων-κυπελλων που εχει ο αρης στο μπασκετ αλλα μαλλον θα κουραστει να μετραει,οποτε ασε το παιδακι να τραγουδαει μονο του..

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
είδες που έκανες λάθος.

αλλά δεν ξέρεις και εσύ πόσα είναι. με παράγκα?? χωρίς?? πέτσινα?? ψεύτικα???

ΓΑΜΑΤΑ με μεγάλα γράμματα.
Δεν με απασχολει να σου πω την αληθεια!!! Εσεις βλεπω οτι καιγεστε περισσοτερο... Μάλλον οσα δε φτανει η αλεπου...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μπααα..που να παω μωρε???ο ενας με στηνει,ο αλλος του δινω δωρεαν εισητηριο & με κλανει..γαματα..θα κατσω σπιτι μου να κλαψω..στειλε χαρτομαντηλα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά, κάνε λίγη υπομονή ακόμα.
Το αφεντικό υποσχέθηκε ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι.....
Ακούτε πράκτορες και εγκάθετοι?? Το νου σας  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

[move]  :2funny: :uglystupid: :2funny: :rockon: :2funny: :boobies: :2funny: :booty: :2funny:[/move]

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω λεω να βαλεις 14 οσα & τα χρονια που εχει να παρει πρωταθλημα η αδεκαρα..βεβαια μπορεις να βαλεις & 29,οσοι οι ποντοι που του εριξε ο γιαννακης στο κεφαλι που παιζει μονο αμυνα..(σκεψου δηλαδη να παιζαμε & επιθεση..επισης μπορεις να του βαλεις τον αριθμο των πρωταθληματων-κυπελλων που εχει ο αρης στο μπασκετ αλλα μαλλον θα κουραστει να μετραει,οποτε ασε το παιδακι να τραγουδαει μονο του..

για πές μου ρε μεγάλε η <<α-δε-κα-ρα>> πόσες συλλαβές έχει??

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
καλε... 29 τους ριξατε? α πα πα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom