Ναι!!! Και βάζει ένα σωρό αγώνες!!! Πχ τώρα έχει όλους τους αγώνες του κυπέλλου uefa!!! Πας και μετά πατάς πάνω πάνω εκεί που λέει live sports. Μετά διαλέγεις τον αγώνα της αρεσκείας σου. Αν εκτός από media player έχεις και το πρόγραμμα sopcast () τότε είσαι άρχοντας!!! Και γρήγορη ταχύτητα στο ίντερνετ!!! Πάνω από 1 mbps!!!τελος παντων ουτως η αλλως τωρα το ειδα αλλα ειναι μια καλη λυση
λειτουργει παντα αυτο το σαιτ?ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ ευχαριστω απο τις πιο χρησιμες πληροφοριες που εχω παρει εδω μεσαΝαι!!! Και βάζει ένα σωρό αγώνες!!! Πχ τώρα έχει όλους τους αγώνες του κυπέλλου uefa!!! Πας και μετά πατάς πάνω πάνω εκεί που λέει live sports. Μετά διαλέγεις τον αγώνα της αρεσκείας σου. Αν εκτός από media player έχεις και το πρόγραμμα sopcast () τότε είσαι άρχοντας!!! Και γρήγορη ταχύτητα στο ίντερνετ!!! Πάνω από 1 mbps!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η προσφορα ειναι η εξηςαρούρια....μου βγαίνει κάπως για βουντού την κυριακή στο τηγάνι....ακουω προσφορές να κάτσω ήσυχος......αξιόλογες ρεεεεεεε....
οταν ο μακης του σαιτ σε βαλει φυλακη μαζι με ολους τους γαυρους,θα σου παρουμε αφρολουτρο αντι για σαπουνι
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλή για αρχή....περιμένω και τιποτις άλλο...εκτός απο τ αρχίδια σας....η προσφορα ειναι η εξης
οταν ο μακης του σαιτ σε βαλει φυλακη μαζι με ολους τους γαυρους,θα σου παρουμε αφρολουτρο αντι για σαπουνι
Επισκέπτης
αρούρια....μου βγαίνει κάπως για βουντού την κυριακή στο τηγάνι....ακουω προσφορές να κάτσω ήσυχος......αξιόλογες ρεεεεεεε....
Επισκέπτης
τα ειπαμε & το πρωι αυτα φιλε..σπρωχνουν καργα τους ρωσους..βασιλακοπουλος λεμε..Οι καραγκιοζηδες οι διαιτητες δωσανε στο τελος οταν ειχε κριθει το παιχνιδι 2-3 φαουλ υπερ του θρυλου για να χρυσωσουν το χαπι απο τα καραγκιοζιλικια που εκαναν ολη την ωρα υπερ της Τσσκα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι ρε παπαρα θα δωσουμε στον βαζελο το μουνι?
πας καλα?αν ειναι ετσι αρχιζω και εγω τα βουντου
Επισκέπτης
παρε ρε χλεμπουρα & εσυ..ναι ρε παπαρα θα δωσουμε στον βαζελο το μουνι?
πας καλα?αν ειναι ετσι αρχιζω και εγω τα βουντου
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε λιγο θα βριζει και ο γιαννακης με το γνωστο συνθημα που τοσο αγαπησε ο λαζοςτα ειπαμε & το πρωι αυτα φιλε..σπρωχνουν καργα τους ρωσους..βασιλακοπουλος λεμε..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
:Sπαρε ρε χλεμπουρα & εσυ..
Θαρρώ πως είσαι μιαολία και του λόγου σου.παρε ρε χλεμπουρα & εσυ..
Εμένα αρέσουν οι βυζάρες, στον Δωρητή οι κωλάρες
Επισκέπτης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66