Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
τελος παντων ουτως η αλλως τωρα το ειδα αλλα ειναι μια καλη λυση
λειτουργει παντα αυτο το σαιτ?ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα
Ναι!!! Και βάζει ένα σωρό αγώνες!!! Πχ τώρα έχει όλους τους αγώνες του κυπέλλου uefa!!! Πας και μετά πατάς πάνω πάνω εκεί που λέει live sports. Μετά διαλέγεις τον αγώνα της αρεσκείας σου. Αν εκτός από media player έχεις και το πρόγραμμα sopcast () τότε είσαι άρχοντας!!! Και γρήγορη ταχύτητα στο ίντερνετ!!! Πάνω από 1 mbps!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι!!! Και βάζει ένα σωρό αγώνες!!! Πχ τώρα έχει όλους τους αγώνες του κυπέλλου uefa!!! Πας και μετά πατάς πάνω πάνω εκεί που λέει live sports. Μετά διαλέγεις τον αγώνα της αρεσκείας σου. Αν εκτός από media player έχεις και το πρόγραμμα sopcast () τότε είσαι άρχοντας!!! Και γρήγορη ταχύτητα στο ίντερνετ!!! Πάνω από 1 mbps!!!
οκ ευχαριστω απο τις πιο χρησιμες πληροφοριες που εχω παρει εδω μεσα :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αρούρια....μου βγαίνει κάπως για βουντού την κυριακή στο τηγάνι....ακουω προσφορές να κάτσω ήσυχος......αξιόλογες ρεεεεεεε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αρούρια....μου βγαίνει κάπως για βουντού την κυριακή στο τηγάνι....ακουω προσφορές να κάτσω ήσυχος......αξιόλογες ρεεεεεεε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η προσφορα ειναι η εξης
οταν ο μακης του σαιτ σε βαλει φυλακη μαζι με ολους τους γαυρους,θα σου παρουμε αφρολουτρο αντι για σαπουνι :2funny: :2funny: :2funny:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Οι καραγκιοζηδες οι διαιτητες δωσανε στο τελος οταν ειχε κριθει το παιχνιδι 2-3 φαουλ υπερ του θρυλου για να χρυσωσουν το χαπι απο τα καραγκιοζιλικια που εκαναν ολη την ωρα υπερ της Τσσκα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η προσφορα ειναι η εξης
οταν ο μακης του σαιτ σε βαλει φυλακη μαζι με ολους τους γαυρους,θα σου παρουμε αφρολουτρο αντι για σαπουνι :2funny: :2funny: :2funny:
καλή για αρχή....περιμένω και τιποτις άλλο...εκτός απο τ αρχίδια σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
3_4604.jpg

Επισκέπτης
Οι καραγκιοζηδες οι διαιτητες δωσανε στο τελος οταν ειχε κριθει το παιχνιδι 2-3 φαουλ υπερ του θρυλου για να χρυσωσουν το χαπι απο τα καραγκιοζιλικια που εκαναν ολη την ωρα υπερ της Τσσκα
τα ειπαμε & το πρωι αυτα φιλε..σπρωχνουν καργα τους ρωσους..βασιλακοπουλος λεμε..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιέςςςςςςςςςςςςς..........4-0 ο γαύρος..κατακυρώθηκε...........

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Stories

Νέο!