Επισκέπτης
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ο αριων με bmx αλλα τον εχει στο φτερο.
μολις εφαγες & αλλη μυνηση..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ο αριων με bmx αλλα τον εχει στο φτερο.
άμπρα κατάμπρα...ουγκακαμπουμπου τσι....που τα είδες; τα βουντού ρε...τι μακαρι ρε που κανεις βουντου???
38-42 το ημιχρονο..
η διαιτητες ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ παλι..
θριλερ..
μωρη χαμουρα αμα ξαναδεις την μαρινα σφυρα μου κλεφτικα..άμπρα κατάμπρα...ουγκακαμπουμπου τσι....που τα είδες; τα βουντού ρε...
γιαατί//υπήρχε περίπτωση να την δω...ο πόδο την έχει πάει στην ..αλάσκα μπας και του την φάμε....ψαρεύουν μπακαλιάρους παρέα....μωρη χαμουρα αμα ξαναδεις την μαρινα σφυρα μου κλεφτικα..
πόσο είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσπάστε τα όλα...σπάστε τα όλα....
γαβ-γαβ..πόσο είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Θα ξαναδούμε τις Ρωσσιδούλες cheerleadersπόσο είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και γαμώ τα βουντού κάνω.....μέχρι τον βάζελο πρωταθλητη... μάγκες για εσάς ειδικη προσφορα στις τιμές.....1000 γιουρόπουλα το ...τέταρτο...γαβ-γαβ..
με τον κηφηνα που ηθελε να δει το πουτανακι να γλυφει το παγωτο & 'σενα με τις cheerleaders σου αντε να προκριθουμε συντεκνε..Θα ξαναδούμε τις Ρωσσιδούλες cheerleaders
Ναι έτσι πάει πάντα στο Internet!!! Ακόμα και το ράδιο!!!vidivici απο οτι ειδα στο λινκ που εδωσες πηγαινε ενα λεπτο πισω
ετσι ειναι παντα?
κι' εγω σκαι ακουγα..τι να πω???μια απο τα ιδια τα κορακια..καλα οποιος ειδε το μπασκετ μπορει να μας πει αν οντως ηταν τοσο για τον πουτσο οι κορακες?
το ακουω απο τον σκαι και μεχρι και οι σπικερ εχουν τρελαθει
ασε κατι γαμοσταυριδια που ακουγοντε απο γυρω
vidivici απο οτι ειδα στο λινκ που εδωσες πηγαινε ενα λεπτο πισω
ετσι ειναι παντα?
Ρε συ Τάλε, τώρα που το σκέφτομαι.....και γαμώ τα βουντού κάνω.....[size=16pt]μέχρι τον βάζελο πρωταθλητη[/size]... μάγκες για εσάς ειδικη προσφορα στις τιμές.....1000 γιουρόπουλα το ...τέταρτο...
τελος παντων ουτως η αλλως τωρα το ειδα αλλα ειναι μια καλη λυσηΝαι έτσι πάει πάντα στο Internet!!! Ακόμα και το ράδιο!!!
ναι προτιμησα σκαι για πιο αντικειμενικα και τρελαθηκακι' εγω σκαι ακουγα..τι να πω???μια απο τα ιδια τα κορακια..
Δες τι γίνεται στο ¨Τι τρέχει με τις Ελληνίδες¨ και θα καταλάβειςμε τον κηφηνα που ηθελε να δει το πουτανακι να γλυφει το παγωτο & 'σενα με τις cheerleaders σου αντε να προκριθουμε συντεκνε..