Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
θα φάνε ένα γαμήσι στο πιτσούνι που θα το θυμούνται...απο τώρα οργανώνεται η...υποδοχή....έχουν χάσει 3-0 απο τα αποδύτηρια....θα τους ξεκωλιάσουμε....

στον ποδό?...εγώ τίποτα..η μαρίνα του πήρε 5 τσιμπουκια απανωτά και τον πήγανε νοσοκομείο για οξυγόνα.....

ταρατσούλη...το έμαθα απο το κοκκαλόπαιδο...εντός των επομένων....15 ετών θα σου γίνει η πρόταση....περίμενε την... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα φατε χαλασμενη φασολαδα θα παρετε φορα και θα μας κλασετε τα αρχιδια.......

Επισκέπτης
ρε πλέζουρα....εξελίσεσαι σε καρφί ολκής ρε....πήγες και κάρφωσες κατευθείαν στα αρειανά ότι τους περιμένουμε...γιατί ρε?..αφου το έχουμε κρυφό.... :P :P :P :P .    και κάτι άλλο...μην προσπαθείς να τους ψήσεις να χτυπήσουν το παιγνίδι στην λεωφόρο με αυτ'ό τον τρόπο...γιατί στο πιτσούνι θα μαζευτούν απο όλες τις ομάδες οι περιστεριώτες....άντε μπαγάσα αρτέμη μάτσα... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τι να ψησω ρε???ποιον???ο warhol με τον γιατρο θα χτυπησουν το ματς στην λαγοφλωρο???το οτι θα μαζευτουν απ' ολες τις ομαδες το ξερω,αυτο που δεν ξερω ειναι ποιος θα ειναι με ποιους σκατοβαζελοι.. ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε εσύ...όσοι είναι περιστεριώτες άλλης ομάδας το πιτσούνι θα υποστηρίξουν...τι περιμενες....
κανε μου μυνηση μωρη βροχοπουλου..
στα...δικαστήριαααααα.......
To ήξερα οτι κάτι παίζει με τον talo το ήξερα! :happy:
ΦΤΟΥ....με πήρανε χαμπάριιιιι.......αντίο σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τι πόνος είναι αυτός?
Ρε τι κόμπλεξ είναι αυτό?
Φίλε δεν είναι πόνος είναι η πραγματικότητα απλά εσυ νομίζεις ότι η ομάδα σου έχει κάποια υπόσταση. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι ανύπαρκτος παντού ή μήπως το γήπεδό σας θα γίνει κάπου αλλού και όχι στη χωματερή. Και τι σκατά θα βάλετε μέσα στο μουσείο σας; τα πούρα του Ψωμιάδη;
H τεσσάρα που μας ρίξαμε (γιατί εμείς χάσαμε) θα σας συντροφεύει για άλλα 14 χρόνια νηστείας.
Όσο για το Ρίμπο έσεις διαδίδατε ότι τον πήρατε γαι την Ευρώπη γιαυτό κρατήστε τον και του χρόνου.

PS. Κι εγώ γράφω στον δικό μου χώρο εσύ πονάς και μπαίνεις να διαβάζεις.

Φιλάκια και το βράδυ μέτρα προβατάκια γιατί κυπελλάκια δε σε βλέπω....

Επισκέπτης
Φίλε δεν είναι πόνος είναι η πραγματικότητα απλά εσυ νομίζεις ότι η ομάδα σου έχει κάποια υπόσταση. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι ανύπαρκτος παντού ή μήπως το γήπεδό σας θα γίνει κάπου αλλού και όχι στη χωματερή. Και τι σκατά θα βάλετε μέσα στο μουσείο σας; τα πούρα του Ψωμιάδη;
H τεσσάρα που μας ρίξαμε (γιατί εμείς χάσαμε) θα σας συντροφεύει για άλλα 14 χρόνια νηστείας.
Όσο για το Ρίμπο έσεις διαδίδατε ότι τον πήρατε γαι την Ευρώπη γιαυτό κρατήστε τον και του χρόνου.

PS. Κι εγώ γράφω στον δικό μου χώρο εσύ πονάς και μπαίνεις να διαβάζεις.

Φιλάκια και το βράδυ μέτρα προβατάκια γιατί κυπελλάκια δε σε βλέπω....
που να τα βρει τα προβατακια ρε φιλε με τοσες σουβλες που βαζουμε καθε μαιο εδω & 10 χρονια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε εσύ...όσοι είναι περιστεριώτες άλλης ομάδας το πιτσούνι θα υποστηρίξουν...τι περιμενες....στα...δικαστήριαααααα.......ΦΤΟΥ....με πήρανε χαμπάριιιιι.......αντίο σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
¨κατσε ρε αλλοθρησκε & γαμαμε την ρωσιδα χωρις σαλιο..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όποιος θέλει να βλέπει τον αγώνα live να κάνει κλικ εδώ Πολύ καλή ποιότητα ακόμα και με 1 mbps!!! Και για τους άσχετους να τους πω να πατήσουν το play δίπλα από τον media player!!! :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ξεκινησαμε καταπληκτικα με ολα τα σουτ να γραφουν απο παντου,αλλα βελτιωσανε πολυ την αμυνα τους και τωρα βλεπουμε το καλαθι σαν τρυπα απο ρολλο κουζινας.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
38-47 με τριποντο smodis!38-49 στα καπακια siskauskas!

Επισκέπτης
Όποιος θέλει να βλέπει τον αγώνα live να κάνει κλικ εδώ Πολύ καλή ποιότητα ακόμα και με 1 mbps!!! Και για τους άσχετους να τους πω να πατήσουν το play δίπλα από τον media player!!! :2funny: :2funny:
κι' αμα σου βγαζει Windows Media Player cannot play the file because there are no streaming protocols selected. Select one or more protocols, and then try again τι κανεις???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
40-52 τριποντο ξανα ο siskauskas και φαουλ για ΤΣΣΚΑ! :tickedoff: :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
40-55 ξανα τριποντο απο τον siskauskas! :headbang:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερετε γιατι το μεντια πλειερ μου βγαζει χρωματα οτι να ναι? :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
2 βολες για Kintel woods......42-55

Stories