alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Γατοπρακτορα Χιουμοριστα!Ευτυχώς τον διώξανε...μας τα είχε ζαλίσει!
Καλημερα Γατοπρακτορα Χιουμοριστα!Ευτυχώς τον διώξανε...μας τα είχε ζαλίσει!
Καλα αυτος σε λιγο θα κανει μυνηση και στον Λαζοπουλο.καλημερα υπαλληλε..εσυ μωρη κουφαλα την γλυτωσες γιατι εχεις μεσον το τσουλι της βαθης???
Καλημερα ρε Φιλαρακι!καλημερα αρχιπρακτορα..
Για εσένα μόνο θα είμαι μάρτυρας κατηγορίας!Έεεεεεεεεεεεεεελα, που είναι αυτό να πάω να το θαυμάσω
Εσυ θα μπεις ΠΡΩΤΟΣΘα μπείτε όλοι μέσα πρακτορίσκοι!Κλείσαμε και δικαστή...αυτόν που τα είχε παλιά με την τρανς !
Γράφε μαλακίες εσύ......να δω μετά ποιός θα σου κόβει την επιταγή κάθε μήνα :-* :-* :-*Θα μπείτε όλοι μέσα πρακτορίσκοι!Κλείσαμε και δικαστή...αυτόν που τα είχε παλιά με την τρανς !
Αστα αυτα εσυ και πες ποτε θα ξαναρχισει το LOST!!!!!!Για εσένα μόνο θα είμαι μάρτυρας κατηγορίας!
Για εσένα μόνο θα ετοιμάσω την μεγαλύτερη αποστολή Α΄ υλών στο παιχνίδι!Για εσένα μόνο θα είμαι μάρτυρας κατηγορίας!
Αστον αυτον τον εκμεταλευτη που εχει κανει το χωριο του Ντουμπαι απο της εισφορες που του στελνουν.Γράφε μαλακίες εσύ......να δω μετά ποιός θα σου κόβει την επιταγή κάθε μήνα :-* :-* :-*
αφου θα κατσει στο σκαμνι & ο μπουλακος που εχει ακρες με τον κουγια,δεν φοβομαστε τιποτε..Θα μπείτε όλοι μέσα πρακτορίσκοι!Κλείσαμε και δικαστή...αυτόν που τα είχε παλιά με την τρανς Τζένη Χειλουδάκη!
Αργεί πολύ ακόμα, 24 Απριλίου ξανά καινούργιο!Αστα αυτα εσυ και πες ποτε θα ξαναρχισει το LOST!!!!!!
Πρώτον απάντησε στον gatto και δεύτερον 4 μέρες έχεις να στείλεις!!!Αστον αυτον τον εκμεταλευτη που εχει κανει το χωριο του Ντουμπαι απο της εισφορες που του στελνουν.
Θυμάσαι που είχαμε πεί για μπυροπιτσόνια σε περίπτωση επεισοδίων???Αστον αυτον τον εκμεταλευτη που εχει κανει το χωριο του Ντουμπαι απο της εισφορες που του στελνουν.
Άστο καλύτερα,αν δει ο μπουλάκος τον Κούγια μπροστά του θα του ορμήξει!Χειρότερα θα μπλέξουμε...αφου θα κατσει στο σκαμνι & ο μπουλακος που εχει ακρες με τον κουγια,δεν φοβομαστε τιποτε..
καλημερα φιλε..οντως θελει υπομονη το ματσακι & οχι παπαριες απο την εξεδρα γιατι μας εχουν στην μπουκα..το πρωι ακουγα οτι με την ρεαλ ηταν μεσα ενας μεγαλοπαραγοντας που στραβωσε με τα καπνογονα που αναψαν οι δικοι μας..δυσκολο παιχνιδι & οι διαιτητες ΠΑΛΙ θα σφυριξουν υπερ της αρκουδας..ας ευχηθουμε οι δρακοι να τους καψουν την σουφρα χωρις σαλιο & προπαντως χωρις παρατραγουδα..Καλημερα σε ολους,η μεγαλη μερα για το μπασκετ του πολυαγαπημενου μας Θρυλου εφτασε.Με υπομονη για την μεγαλη νικη.
Πρωτον τι να απαντησω στον gatto? και δευτερον ειμαι ακομα στην αναπτυξη μολις φτασω την παραγωγη στο επιπεδο 10 τοτε θα σου στειλο.Πρώτον απάντησε στον gatto και δεύτερον 4 μέρες έχεις να στείλεις!!!
Ωραίο υπουργό ανάπτυξης διόρισα!
Λοιπον, αν κάποιος έχει υπουργείο ανάπτυξης...μπορώ να πάρψ τη διαύθυνση του κυλικείου του; χοντρά λεφτααααααααΠρωτον τι να απαντησω στον gatto? και δευτερον ειμαι ακομα στην αναπτυξη μολις φτασω την παραγωγη στο επιπεδο 10 τοτε θα σου στειλο.
εσενα σου εχει κλεισει την καντινα του κορυδαλλου ο παπαριωνας μετα απο την χτεσινη.σας κοντρα..ετοιμαζε τις βαλιτσουλες σου..Λοιπον, αν κάποιος έχει υπουργείο ανάπτυξης...μπορώ να πάρψ τη διαύθυνση του κυλικείου του; χοντρά λεφταααααααα