Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μόνο που αργήσατε λίγο φίλε Assfiller.
Μόλις φυτρώσει το μπουμπουκάκι.....χρατς και το κόψες, γιατί μετά....
Ελα ρε φιλε creatn...ποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά...ολοι μας έχουμε κάτσει μετά απο ματσακι και έχουμε ρίξει - φάει καζούρα (συνειδητή πράξη)...γιατι στη τελική αν ειανι να βλεπεις το ματσακι σόλο δεν εχει ουσία...η καζουριστα ειναι το θέμα....και τα ψιλο-μπινελίκια της καζούρας...μεσα στο θέμα ειναι ...αλλα όλοι καταλαβαίνουμε (ή πρέπει) το όριο..

Θα το πω διαφορετικά...εδω δεν είμαστε σύνδεσμος...είμαστε το καφενεδακι της γωνιάς με τον Γεωργιου :grin: παρεα και θα πουμε και μια μαλακιά παραπάνω...οταν ομως αρχιζουν οι χοντρομαλακιες...ειναι εκει που φευγει το πραγμα...

Για αυτο έξυπνες ατακες-απαντήσεις ,επιχειρήματα,ιστορικά ντοκουμέντα ..αντε για να μαθαίνουμε και οι άσχετοι.. και να ρίχνουμε και κανένα γέλιο..:grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εμένα βρε Ass (βαριέμαι να το γράφω και ολόκληρο  :grin: :grin: :grin:) μου το γράφεις αυτό?
Πειράζω και τα ακούω. Τι πιο ωραίο απο αυτό??

Οχι όμως ένας ακατανόμαστος να με κατηγορεί οτι βρίζω με τις μαλακίες που έγραψε.
Όλοι έχουμε τα όρια μας και μόλις είδατε που τελειώνουν τα δικά μου.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η νέα σχολή εξήγησης αυτής της μετριότατης εικόνας ακούει στο όνομα "αιματολογικές εξετάσεις".
Σύμφωνα με φήμες όταν ανέλαβε ο Σεγκούρα κι έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες, τα αποτελέσματα ήταν άθλια.
Ο Τζόλε είπε πως κανονικά θα έπρεπε να βρισκόταν σε κώμα!!!

Εγώ ούτως ή άλλως συμφωνούσα με την απομάκρυνση Λεμονή αλλά μάλλον οι παίκτες δεν μπορούν πλέον όχι λόγω ψυχολογίας αλλά λόγω φυσικής κατάστασης. Ο Λεμονής μου είχε βοηθό κάποιον Καβαλιέρη κι ένα ιατρικό team που εκ του αποτελέσματος ήταν Γ.Τ.Π.

Μήπως ιατρική πρέπει να είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού?

Υ.Γ. Πάντως βγάζω σπυριά (κι ίσως γίνομαι εμπαθής) με τον Σέζαρ, τον Πατσα  και τον Τόρο. Να ξεκουμπιστούν άμεσα!!!

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο εμενα συμφωνω με τον φιλο ειναι απαραδεκτο ο πολυπρωταθλητης Ελλαδος να εχει παιχτες καμμενους στα ορια του κωματος οπως ειπωθηκε.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μου επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
Πριν λίγο ο Σπορ FM ανακοίνωσε που θα γίνει το γήπεδο της βασίλισσας. Στον ιστορικό της χώρο στη χωματερή των Άνω Λιοσίων! Θα υπάρχει και χώρος 10.000 τετραγωνικών μέτρων για την τροπαιοθήκη ειδικά διαμορφωμένος για τα διάφορα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ, πόλο, κατσικοδρομίες κλπ.
Τα έργα θα ξεκινήσουν το 20009!
Επίσης από την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι θα τυπωθούν 50000 μπλούζες με το 4-0 γα να πληρωθεί ο Ριβάλντο και έτσι να επαναλάβει τη φετινή προσφορά του Ντάμπλ και πρόκριση στους ομίλους του CL.

Μη σταματάς Δικέφαλε!

Ρε τι πόνος είναι αυτός?
Ρε τι κόμπλεξ είναι αυτό?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ δεν είμαι κλώνος κανενός.... Είμαι οππορτουνίστας καριέρας...........
Οι μοντς ξέρουν καλά, με αγαπάνε, μου κάνουν όλα τα χατήρια και επειδή έχω ασυλία ακόμα και για τα μπινελίκια που θα σου ρίξω, δεν το κάνω για να μη σπαταλήσω σίελο.
Και μ αρέσει η πράσινη βουλίτσα που σου κολλήσανε........
Είναι πολύ τριφυλλάτη........... :birdman: :birdman:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγώ δεν είμαι κλώνος κανενός.... Είμαι οππορτουνίστας καριέρας...........
Οι μοντς ξέρουν καλά, με αγαπάνε, μου κάνουν όλα τα χατήρια και επειδή έχω ασυλία ακόμα και για τα μπινελίκια που θα σου ρίξω, δεν το κάνω για να μη σπαταλήσω σίελο.
Και μ αρέσει η πράσινη βουλίτσα που σου κολλήσανε........
Είναι πολύ τριφυλλάτη........... :birdman: :birdman:
Σε βρισκω σωστο και προνοητικο ως προς την σπαταλη σιελου γιατι ερχονται και εποχες ληψυδριας και δεν ειμαστε για κουβαρνταλικια.
Μην φτυνετε στον βροντο το σαλιο ειναι πολυτιμο. :grin:

Επισκέπτης
Σε βρισκω σωστο και προνοητικο ως προς την σπαταλη σιελου γιατι ερχονται και εποχες ληψυδριας και δεν ειμαστε για κουβαρνταλικια.
Μην φτυνετε στον βροντο το σαλιο ειναι πολυτιμο. :grin:
Ρε εσύ αντιμετωπίζουμε κρίση, ελα απο το chat τα υπουργεία μου μέσα!!! :tickedoff:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Το θεσσαλονικιώτικο κατεστημένο έδρασε ξανά - χειρούργησαν χωρίς αναισθητικό τον Ατρόμητο.
Μπάσταρδοι
sick.gif

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα αυτό ήταν πέναλτυ..εγώ είμαι ο βρασίδος.....τα γαμημένα κορα΄κια εν δράσει...ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ....θα τους σκίσουμε τον πάτο στο πιτσούνι... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλημέρα αρχιπράκτορα και λοιποί επιστήμονες.

Πήγες χθές να θαυμάσεις την ομάδα??

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα ρουφιανοι του κροκους :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε τι ειναι αυτοι οι δικοι μας?με πηρε ο υπνος χθες κανα δεκαλεπτο φαγαμε δυο γκολ και βριζαμε παλι...καλα το διδυμο σεζαρ ντομι μιλαμε πεταει...συννενοηση ντακοτα..

Επισκέπτης
ρε τι ειναι αυτοι οι δικοι μας?με πηρε ο υπνος χθες κανα δεκαλεπτο φαγαμε δυο γκολ και βριζαμε παλι...καλα το διδυμο σεζαρ ντομι μιλαμε πεταει...συννενοηση ντακοτα..
στον δωρητη πεστα που μου εχει πρηξει τα παπαρια με τον σεζαρ..ο ντομι ας πουμε οτι δικαιολογειται λογω ελλειψης παιχνιδιων..ο αλλος???αυτος που θα φαει κλωτσιες παντως ειναι ο σεγουρα..την 11αδα που κατεβασε εχτες ουτε καν ο μεγιστος προπονηταρας vasos δεν θα την σκεφτοταν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα αλήτες, φασισταριά, λαμόγια, άξεστοι, μίζεροι, απλήρωτοι, εγκάθετοι, τιποτένιοι, κακόφημοι, χοντρόπετσοι, ανίκανοι, αναλφάβητοι υπαλληλίσκοι του νεοκροκιστάν.

Αυτός ο πούστης ο Νούνιεζ μπορεί να μην έχει καταλάβει ακόμα κατά που πέφτει η Ελλάδα, αλλά και μαστουρωμένο να τον βάλεις δίπλα στο κόρνερ θα την βάλει στον μπακλαβά ο παλιόπουστας. Το τέταρτο στο κύπελλο ακόμα σβουράει έτσι όπως το έχωσε αλλά Ζιζού......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
στον δωρητη πεστα που μου εχει πρηξει τα παπαρια με τον σεζαρ..ο ντομι ας πουμε οτι δικαιολογειται λογω ελλειψης παιχνιδιων..ο αλλος???αυτος που θα φαει κλωτσιες παντως ειναι ο σεγουρα..την 11αδα που κατεβασε εχτες ουτε καν ο μεγιστος προπονηταρας vasos δεν θα την σκεφτοταν..
καλα ο σεγκουρα λεει εμεινε ικανοποιημενος κιολας...ελπιζω να μην βαλει μπελουτσι βασικο με καλαμαρια...η ας βαλει νουνιεζ διπλα στον νταρκο η μενδρινο...καλα ο μενδρινος πλακα πλακα εχει 3 παστελια στο κυπελλο...καλη λυση ειναι αλλα μας εχουν φαει οι λατιν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom