rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
Λίγο άσχετο αλλά Έχει άραγε καμία σχέση το μπου με τον Μαρινάκη ?? Για ποιο λόγο άραγε σβήστηκε νήμα που άνοιξα για το τηλεσκουπιδι milky way ??
Λίγο άσχετο αλλά Έχει άραγε καμία σχέση το μπου με τον Μαρινάκη ?? Για ποιο λόγο άραγε σβήστηκε νήμα που άνοιξα για το τηλεσκουπιδι milky way ??
Καλα μιλαμε σου εχω φτυάρι και μαλιστα καλο για τον χοντρο.Ουτε μια ανακοινωση δεν εβγαλε το παχυδερμο....αφου κερδισε η ομαδα του Ρομπεν των δασων στη καραπουτσακλαρα του.
Δεν ασχολειται κανεις μαζι σου αμορφωτε κρυφοπουστα.....Κομματαρα
Ασχολούμαι εγώ όμως μαζί σου γκέι αγόρι,θέλω να σου ανοίξω την κωλαρα περισσότερο όπως στην άνοιξε ο ΠΑΟΚΔεν ασχολειται κανεις μαζι σου αμορφωτε κρυφοπουστα.....
Εσυ το μονο που μπορεις να ανοιξεις αμορφωτη κρυφοπουστα ειναι καμμια κονσερβα με τονο...πηγαινε να γλυψεις τα παπαρια του Baros τρελο αγορι.Ασχολούμαι εγώ όμως μαζί σου γκέι αγόρι,θέλω να σου ανοίξω την κωλαρα περισσότερο
Καλά κάτσε προς το παρών εδώ πάνω που είσαι συνήθως και μετά ονειρεψου ψωλιες στο στόμα σουΕσυ το μονο που μπορεις να ανοιξεις αμορφωτη κρυφοπουστα ειναι καμμια κονσερβα με τονο...πηγαινε να γλυψεις τα παπαρια του Baros τρελο αγορι.
Καλα ξεκινα προς το παρον ΑΜΟΡΦΩΤΕ και οχι ΠΑΡΩΝ με κανα λεξικο πρωτης δημοτικου και μετα ξεκινα να γραφεις....ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΑ!!!Καλά κάτσε προς το παρών εδώ πάνω που είσαι συνήθως και μετά ονειρεψου ψωλιες στο στόμα σου
Εσύ όμως έχεις ξεκινήσει της πιπες , έφαγες και απανωτές πουτσες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο καλά είσαι έγινε ο κωλος σου σουρωτηριΚαλα ξεκινα προς το παρον ΑΜΟΡΦΩΤΕ και οχι ΠΑΡΩΝ με κανα λεξικο πρωτης δημοτικου και μετα ξεκινα να γραφεις....ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΑ!!!
Ρε μλκ πνίγηκαΚαλα ξεκινα προς το παρον ΑΜΟΡΦΩΤΕ και οχι ΠΑΡΩΝ με κανα λεξικο πρωτης δημοτικου και μετα ξεκινα να γραφεις....ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΑ!!!
pew ta re τακη με τον κομπαρσο της πρασινης παραστασης.πεταξε ο φουκαρας μια κροτιδα στο κενό και επειδη ο αλλος παριστανε τον κουφό, θα το τρεχουν τωρα το παλικαρι....
παψε ρε αρχικαθυστερημενεπεταξε ο φουκαρας μια κροτιδα στο κενό και επειδη ο αλλος παριστανε τον κουφό, θα το τρεχουν τωρα το παλικαρι....
Το χειροτερο απο τα ιδιωτικα....μακραν.ΠΑΕ Ολυμπιακός: 'Η συνεργασία με το Metropolitan δεν θα συνεχιστεί'
Ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποίησε πως δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με το νοσοκομείο Metropolitan.www.sport24.gr
Η μπαλα παιρνει αναποφεκτα και τον Χρηστο Θεο. Αυτο με κοβει περισσοτερο. Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι αξιολογοι ορθοπεδικοί. Αλλα ο Θεος ητανε απο αυτους της κορυφης και χρονια στην ιατρικη ομαδα του Ολυμπιακου.Το χειροτερο απο τα ιδιωτικα....μακραν.