Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.101
- Πόντοι
- 10.411
Ακούω ονόματαΕμενα παλι μου φαινεται οτι σιγα σιγα πρεπει να ψαχνουμε για προπονητη.....
Ακούω ονόματαΕμενα παλι μου φαινεται οτι σιγα σιγα πρεπει να ψαχνουμε για προπονητη.....
Φετος κανενας....απο του χρονου βλεπουμε.Ακούω ονόματα
Τι να τους κανουμε τους παιχτες ρε φιλε;Εχεις εναν προπονητη που βλεπει την ομαδα του να τρωει σερι 31-6 και αντι να παρει ταιμ αουτ καθεται και χτυπιεται σαν αυτιστικος....τι να συζητησεις μετα;Αν μπορέσει ο Κάναν και το γυρίσει,χαλάλι του
Αλλά αν δεν πάρουμε παίκτες,θα έχουμε περισσότερα προβλήματα
Θεωρείς ότι δεν χρειάζομαστε?Έχουν κλατάρει,δεν το βλέπεις?Άσε τον κόουτς,αυτά τα κάνει τόσα χρόνια,τώρα θα αλλάξει?Τι να τους κανουμε τους παιχτες ρε φιλε;Εχεις εναν προπονητη που βλεπει την ομαδα του να τρωει σερι 31-6 και αντι να παρει ταιμ αουτ καθεται και χτυπιεται σαν αυτιστικος....τι να συζητησεις μετα;
Η χρονια ειναι χαμενη εξαιτιας του μαλακα του Μπαρστοκα....δεν φτιαχνεται αυτο το χαλι με τους 200 μετριους ξενους.Θεωρείς ότι δεν χρειάζομαστε?Άσε τον κόουτς,αυτά τα κάνει τόσα χρόνια,τώρα θα αλλάξει?
Αν δεν πάρουν παίκτες,θα είναι υπεύθυνος αποκλειστικά ο ίδιος
Αφού δεν την είπες και Ταουγκρές(πάλαι ποτέ) πάλι καλά...Παρτε ενα αρχιδι αυτον της Ταου!!!Μολις πηγε η διαφορα στον ποντο πηρε ταιμ αουτ!!!Αντε γαμησου ρε αρκιντι ασε να χανεις καμμια 10αρια ποντους και μετα παρε!!!Μαλακας ειναι ο δικος μας που τα κανει αυτα;
θα το γυρισουμε και θα φας τα ουλα σου ρε τιποτενιεΠαρτε ενα αρχιδι αυτον της Ταου!!!Μολις πηγε η διαφορα στον ποντο πηρε ταιμ αουτ!!!Αντε γαμησου ρε αρκιντι ασε να χανεις καμμια 10αρια ποντους και μετα παρε!!!Μαλακας ειναι ο δικος μας που τα κανει αυτα;
Με το που ποσταρε Αντζελας Γκερεκος φαγαμε τριποντο....γνωμη σου!θα το γυρισουμε και θα φας τα ουλα σου ρε τιποτενιε
Μόλις κερδίσουμε να δεις πως θα σε γαμησωΜε το που ποσταρε Αντζελας Γκερεκος φαγαμε τριποντο....γνωμη σου!
ΝΑΙ!!!!Μόλις κερδίσουμε να δεις πως θα σε γαμησω
Να εχετε πλυνει καλα τα κωλοτρυπιδια σας σαλουφες οταν ερθετε....ΝΑΙ!!!!
θα ερθω και εγω