geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 6.515
Γιατί όχι και ξένους θεατές να τελειώνουμε μια και καλη.... και ξένους δικαστές θέλουμε
Γιατί όχι και ξένους θεατές να τελειώνουμε μια και καλη.... και ξένους δικαστές θέλουμε
Εσένα δεν θα σε πάμε με νεκροφόρα παρανυφακι... Απλά θα κατουρησουμε το κουφάρι σου και θα το αφήσουμε να το φάνε τα ορνεα.Ουστ ρε σκατοψυχε και 'σύ κα το άλλο μουνοπανο που "γελάει". Μπινεδες.
Μωρε μαλακα εσκασε η φωτοβολιδα πανω του σε αυτη τη περιπτωση και του εκανε εγκαυμα....τι σχεση εχει με αυτο που εγινε χθες που εσκασε μια κροτιδα στα 10 μετρα μακρυα απο ενα γκρουπ παιχτων και ο μονος που "τραυματιστηκε" ηταν ο Χουανκαρ!!!Πάντως έως εκείνη τη στιγμή ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς καλύτερος.
Κοίτα την φωτό....
Στο ζέσταμα....
Φινμπόγκασον....
Για αυτό που βλέπεις το πήρατε με 0-3 χωρις αγώνα.
Ποιος έφταιγε?Ο μαλάκας που την πέταξε.
Εντάξει μπορείτε να το βουλώσετε τώρα.
Τι έκαναν χθες πάλι οι κωλομπαραδες ..
Υπαρχει και μια σειρα με φωτογραφους ακριβως διπλα στην κροτιδα οι οποιοι ουτε κουνηθηκαν...Στο μεταξύ δείχνει το βιντεο είναι άλλοι πιο κοντά στη κροτίδα που έπεσε,και πέφτει ο αλλος που ειναι πιο μακριά
Ωραία πραματαΤι έκαναν χθες πάλι οι κωλομπαραδες ..
Ναι του κόψανε το πόδι και τώρα είναι σε καροτσάκι....Μωρε μαλακα εσκασε η φωτοβολιδα πανω του σε αυτη τη περιπτωση και του εκανε εγκαυμα....τι σχεση εχει με αυτο που εγινε χθες που εσκασε μια κροτιδα στα 10 μετρα μακρυα απο ενα γκρουπ παιχτων και ο μονος που "τραυματιστηκε" ηταν ο Χουανκαρ!!!
Εγω παρολαυτα θελω να τιμωρηθουμε και να κατοχυρωθει υπερ του ΠΑΟ το παιχνιδι μπας και σταματησει αυτη η αλητεια με τις φωτοβολιδες και τις κροτιδες αλλα αντε γαμηθειτε μου το παιζετε τεθλιμενες χηρες οταν ποσες χρονιες σερι που πηγαιναμε Λεωφορο πιο πιθανο ηταν να μην ξεκινησει το παιχνιδι απο τους αλητες σας...
Γύρισαν απο την Γάζα αυτοι ρε μαλάκα.Υπαρχει και μια σειρα με φωτογραφους ακριβως διπλα στην κροτιδα οι οποιοι ουτε κουνηθηκαν...
Τουλάχιστον εσύ έχεις πρόεδρο με @@.Νταξει στα παπαρια μου τι θα γίνει με τον αγώνα έχω ρίξει τρελό γέλιο από χθες πραγματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει απόπατο από αυτούς που το διοικούν από όλους βέβαια
Για τον αθηναιο λες?Εμείς έχουμε έναν μπούστη, σαυρόμορφο,ερπετοειδή,μουνόπανο άνοιωθο.
Ρε μαλάκα...Για τον αθηναιο λες?
αυτο ακριβως τιποτα αλλοΟ Παναθηναικος ελεγε χθες το μονο που θελουμε ειναι να εφαρμοστει ο κανονισμος.
Περσι με τα δοκαρια στον Ατρομητο το ξεχασε αυτο για τον κανονισμο και συνταχθηκε με τον Ολυμπιακο.
Ο Ολυμπιακος περσι προειδοποιουσε πριν ερθει στη Φιλαδελφεια οτι ακομα και χαρτοπετσετα να πεσει μεσα θα αποχωρησει. Τωρα μετραει ποσα μετρα μακρια επεσε η κροτιδα και δεν εβγαλε ουτε λεξη για το γεγονος οτι καποιος παπαρας εριξε κροτιδα.
Περσι καποια ορκ δικας μας εριξαν κροτιδα κοντα στον Μπρινιολι και η ΑΕΚ δεν εβγαλε μια ανακοινωση καταδικης για την κροτιδα σε παιχτη.
Τα παραδειγματα ατελειωτα.
Αν και οι 3 μεγαλοι δεν αλλαξουν τον τροπο που βλεπουν το ποδοσφαιρο δεν θα εχει πατο το βαρελι.