Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.168
- Πόντοι
- 6.256
Σας γαμαει ο Μπραζντεικις...
το γυρισαμε και το χασαμε στο τελευταιο 5λεπτο με ατελειωτα λαθη και λαθος επιλογες επιθεσης.Όταν τρώς 14 πόντους σερί χωρίς απάντηση στο τέλος και οι άλλοι να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι,αυτά παθαίνεις.
Τεσπά,νωρίς είναι ακόμα,δεν χάθηκε και τπτ
Καλησπέρα φίλε Βαρε , στηρίζωτο γυρισαμε και το χασαμε στο τελευταιο 5λεπτο με ατελειωτα λαθη και λαθος επιλογες επιθεσης.
Αρχη ειναι ακομα αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...Όταν τρώς 14 πόντους σερί χωρίς απάντηση στο τέλος και οι άλλοι να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι,αυτά παθαίνεις.
Τεσπά,νωρίς είναι ακόμα,δεν χάθηκε και τπτ
Πάει πέρασε.Δεν μου αρέσει που τραυματίζονται οι παίκτες συχνάτο γυρισαμε και το χασαμε στο τελευταιο 5λεπτο με ατελειωτα λαθη και λαθος επιλογες επιθεσης.
Ρε μαλακες με μιση ομαδα παιζαμε χθες και οι αλλοι ξεκωλιαστηκαν στα τριποντα....αρχισατε τη μουνοκλαψα για μια ηττα.
Μπηκε ο Αντζελας μεσα μου....τι τσιμπησες σημερα;
Μπηκε ο Αντζελας μεσα μου....τι τσιμπησες σημερα;
Ρε μαλακες με μιση ομαδα παιζαμε χθες και οι αλλοι ξεκωλιαστηκαν στα τριποντα....αρχισατε τη μουνοκλαψα για μια ηττα.
Και αν δεν γινει αυτο στα αρχιδια μας τα δυο ρε μουνοπανα παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακο!!!
Θυρα 7ααααααααααα με τσαμπουκααααααααα και εσεις με καμερεςςςςςςςςςςςς και ποσοσταααααααα πρεζα παντουυυυυυυυυυυυ κτλ
αδερφε ο γρουσουζης σημερα ειπα να κανουμε λιγο υπομονη και οτι ειναι νωρις ακομα...
Ετσι πολύ νωρίς ακόμα έχει δρόμο πολυαδερφε ο γρουσουζης σημερα ειπα να κανουμε λιγο υπομονη και οτι ειναι νωρις ακομα...