Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Τουλάχιστον θα αγωνιστεί ο Fall ας είναι και με 2 προπονήσειςΓιατι ο Μιλουτινοφ τι θα κανει;
Τουλάχιστον θα αγωνιστεί ο Fall ας είναι και με 2 προπονήσειςΓιατι ο Μιλουτινοφ τι θα κανει;
Απο τον μαλακα τον Σιγκμα πιο καλος θα ειναι....ο Φαλ διακοσμητικος θα ειναι αυριο κανα 5λεπτο και αμα.Πάντως η αναγκαστική λύση Παπάνικολάου στο 4 δε μου αρέσει καθόλου, ειδικά για τον αυριανό αγώνα
Ο Sikma θα ήταν απλά μια καλή λύση για το rebound. Ο Fall δυστυχώς θα χρειαστεί να παίξει περισσότερο και λέω δυστυχώς γιατί είναι ανέτοιμος. Η Barcelona έχει ποιοτικούς ψηλούς, θα χρειαστεί πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Για να δούμε τον Brazdeikis που μπορεί να αμυνθεί θεωρητικά και στο 4αρι (όταν δε παίζει ο Vesely στο 4). Θα πρέπει να συνεχίσει και τη καλή αμυντική του δουλειά ο Peters (μιας και δείχνει να το έχει πάρει ζεστά ακόμα και στην άμυνα)Απο τον μαλακα τον Σιγκμα πιο καλος θα ειναι....ο Φαλ διακοσμητικος θα ειναι αυριο κανα 5λεπτο και αμα.
Και εγω αναρωτιομουν ολη μερα γιατι με τρωνε τα αρχιδια μου....τωρα εμαθα.
το γυρισαμε και το χασαμε στο τελευταιο 5λεπτο με ατελειωτα λαθη και λαθος επιλογες επιθεσης.Όταν τρώς 14 πόντους σερί χωρίς απάντηση στο τέλος και οι άλλοι να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι,αυτά παθαίνεις.
Τεσπά,νωρίς είναι ακόμα,δεν χάθηκε και τπτ
Καλησπέρα φίλε Βαρε , στηρίζωτο γυρισαμε και το χασαμε στο τελευταιο 5λεπτο με ατελειωτα λαθη και λαθος επιλογες επιθεσης.
Αρχη ειναι ακομα αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...Όταν τρώς 14 πόντους σερί χωρίς απάντηση στο τέλος και οι άλλοι να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι,αυτά παθαίνεις.
Τεσπά,νωρίς είναι ακόμα,δεν χάθηκε και τπτ
Πάει πέρασε.Δεν μου αρέσει που τραυματίζονται οι παίκτες συχνάτο γυρισαμε και το χασαμε στο τελευταιο 5λεπτο με ατελειωτα λαθη και λαθος επιλογες επιθεσης.
Ρε μαλακες με μιση ομαδα παιζαμε χθες και οι αλλοι ξεκωλιαστηκαν στα τριποντα....αρχισατε τη μουνοκλαψα για μια ηττα.
Μπηκε ο Αντζελας μεσα μου....τι τσιμπησες σημερα;
Μπηκε ο Αντζελας μεσα μου....τι τσιμπησες σημερα;
Ρε μαλακες με μιση ομαδα παιζαμε χθες και οι αλλοι ξεκωλιαστηκαν στα τριποντα....αρχισατε τη μουνοκλαψα για μια ηττα.