Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (7 μέλη και 10 επισκέπτες)

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
341
Πόντοι
21
  • Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.762
Πόντοι
28.246
@Hellraiser4Ever

Διαβασε sportday ρε μαλακα! Του δίνανε 8 εκατομμυρια του Βαγγελα απο την Φλαμενγκο για τον Σκαρπα και αυτος τους τα ετριψε στα μουτρα για να τον φερει σε εμας ρε! :2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.436
Πόντοι
46.423
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία η Αλ Γουέχντα δεν είναι η μόνη που θέλει τον Κώστα Φορτούνη, αφού ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.762
Πόντοι
28.246
Ξεροεχυσα....:wanker:

Με 6-7 εκατομμυρια ξεροχυνες για πώληση Φορτουνη; Εγω να σου πω την αληθεια με τετοιο ποσο ποταμια θα εχυνα! Οχι οτι θα υπαρξει τετοια προταση, απλα λεμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.297
Πόντοι
6.256
Με 6-7 εκατομμυρια ξεροχυνες για πώληση Φορτουνη; Εγω να σου πω την αληθεια με τετοιο ποσο ποταμια θα εχυνα! Οχι οτι θα υπαρξει τετοια προταση, απλα λεμε.
Επειδη αβυσσος η μαλακια που δερνει τον γαυρο να πω για τον Φορτουνη τον αγαπημενο στοχο κριτικης και απαξιωσης οτι ολα αυτα τα χρονια που παιζει στον Ολυμπιακο εχει αυτα τα στατιστικα....

Σε 295 συμμετοχες απο το 2014 και ενω εχει χασει 2 χρονιες με χιαστους εχει πετυχει 84 γκολ και εχει δωσει 87 ασσιστ....αμα μου βρεις εναν παιχτη ειτε Ελληνα ειτε ξενο που θα μπορει να βγαλει αυτα τα νουμερα τοτε να τον δωσουμε να ξεροχυσετε ολοι και να ησυχηχασει και αυτος ο κακομοιρης απο τη γκρινια σας.

Αλλα επειδη κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο πουτσο πιθανοτητα να βρουμε καλυτερα απλα να σταματησετε τη γκρινια...

Υ.Γ
Ο τωρινος προπονητης του παντως που εχει δουλεψει Πριμερα τον λατρευει και ξεκιναει την 11αδα απο αυτον....μυρωδιας θα ειναι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.715
Πόντοι
3.556
Επειδη αβυσσος η μαλακια που δερνει τον γαυρο να πω για τον Φορτουνη τον αγαπημενο στοχο κριτικης και απαξιωσης οτι ολα αυτα τα χρονια που παιζει στον Ολυμπιακο εχει αυτα τα στατιστικα....

Σε 295 συμμετοχες απο το 2014 και ενω εχει χασει 2 χρονιες με χιαστους εχει πετυχει 84 γκολ και εχει δωσει 87 ασσιστ....αμα μου βρεις εναν παιχτη ειτε Ελληνα ειτε ξενο που θα μπορει να βγαλει αυτα τα νουμερα τοτε να τον δωσουμε να ξεροχυσετε ολοι και να ησυχηχασει και αυτος ο κακομοιρης απο τη γκρινια σας.

Αλλα επειδη κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο πουτσο πιθανοτητα να βρουμε καλυτερα απλα να σταματησετε τη γκρινια...

Υ.Γ
Ο τωρινος προπονητης του παντως που εχει δουλεψει Πριμερα τον λατρευει και ξεκιναει την 11αδα απο αυτον....μυρωδιας θα ειναι.
ο Φορτουνης αν δεν είχε χιαστούς και είχε σώμα αθλητή δεν θα έπαιζε ποτε Ολυμπιακό.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.762
Πόντοι
28.246

Υ.Γ
Δεν γκρινιαξα για τον Φορτουνη. Αντιθετα τον υποστηριζω. Αλλα με τετοια προταση δεν θα με χαλαγε κιολας. Απο την αποψη οτι π,τι ητανε κανει το εκανε εφερε και λεφτα βαλε αλλον στην θεση του που ερχεται σπο το Ρεντη. Πχ, τον Σουρλη που λεγαμε τις προαλες. Αλλα που μυαλο να δουλευτει ο παιχτης απο εμας αντιθετα τον δωσαμε δανεικο και δη για δυο χρονια.
Οταν εισαι ο πρωτος αρχηγος, ειτε εχεις το περιβραχιόνιο είτε οχι αναπόφευκτα εισαι και ο πρωτος που θα του την πεσει ο κοσμος. Ακολουθεί Μασουρας και Μπουχαλακης παρεα. Που τους εχεις παει γαμιοντας.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.782
Πόντοι
5.006

Υ.Γ
Σκάει βόμβα μεγατόνων ετοιμάσου για υποδοχή.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.762
Πόντοι
28.246

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.297
Πόντοι
6.256
Ρε γαμησε τις εφημερίες τραβα αεροδρομιο! Ολοκληρη βομβα σκαει.
Τον σακατη συνταξιουχο λετε τον Αζαρ που εχει να παιξει 2 χρονια μπαλα και σηκωνεται απο το κρεβατι και τραυματιζεται;:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.762
Πόντοι
28.246
Τον σακατη συνταξιουχο λετε τον Αζαρ που εχει να παιξει 2 χρονια μπαλα και σηκωνεται απο το κρεβατι και τραυματιζεται;:confused:
Τι πως που; Που ποτε γράφτηκε για Αζαρ να παρακαλεσω γονατιστος για χιαστους!

Αυτος θα μας γαμησει την ομαδα! Ειναι χειρότερους ζαμανφουτιστας και απο τον Μαρσελο!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
1692043518666.png

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ :rockon: