Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Πως ειναι πληρεις αφου θελετε τον Μιχαηλτσιουκ;Εκτος αν τον θεωρεις σιγουρο οτι εχει ηδη κλεισει....εγω παντως δεν θα ημουν τοσο σιγουρος στη θεση σου.
Έχει κλείσει από ότι φαίνεται.

Επίσης δεν τον θέλει ο Αταμάν τον Τζειμς...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
21
Ελ Γκάζι και Ιντρίσι λέει, Ολλανδο-ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ αριστεροί εξτρέμ κι οι 2.
Μπας κι έχει κλείσει ο χοντρός τον προπονητή της εθνικής τους που τους πήγε ημιτελικά μουντιάλ και μας το φέρνει σιγά σιγά;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006

Βόμβα» με Σκάρπα ο Ολυμπιακός!​

Την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τον Γκουστάβο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.:wanker::alivedick:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Παρακαλετό μουνί , ξινό γαμήσι. Καλός παίκτης αλλά είναι δεδομένο οτι δε θέλει να παιξει στην Ελλάδα , έχει κάνει και δηλώσεις , με το ζόρι θα ρθει αν έρθει. Εγώ δε θα τον έφερνα. Οχι αλλους Ζαχοβιτς.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Παρακαλετό μουνί , ξινό γαμήσι. Καλός παίκτης αλλά είναι δεδομένο οτι δε θέλει να παιξει στην Ελλάδα , έχει κάνει και δηλώσεις , με το ζόρι θα ρθει αν έρθει. Εγώ δε θα τον έφερνα. Οχι αλλους Ζαχοβιτς.
Να τον κανεις τι ρε φιλε ακομα και αν γουσταρει!!!Εχεις Φορτουνη και Μπιελ σε αυτη τη θεση....παλι τα σκουπιδια της Νοτιγχαμ θα φορτωθουμε μπας και τον πουλησει ο Χοντρος;Α ρε βρωμοπαχυδερμο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και η απαντηση ερχεται αμεσως....

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Να τον κανεις τι ρε φιλε ακομα και αν γουσταρει!!!Εχεις Φορτουνη και Μπιελ σε αυτη τη θεση....παλι τα σκουπιδια της Νοτιγχαμ θα φορτωθουμε μπας και τον πουλησει ο Χοντρος;Α ρε βρωμοπαχυδερμο!

Και Μπιελ με ταμπελιτσα πωλησης ειναι. Εχει αναλαβει να τον σπρωξει Ισπανια ο Κορδον . Αν αποτυχει παλι θα τον σπρωξουμε Τουρκια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246

Για Φορτουνη το ένα εκατομμύριο++ που γράφει το άρθρο δεν είναι λεφτά αυτά για να φύγει

Για Μπίελ πάει να ξεφορτωθεί είτε ως δανεικό είτε με πώληση.

Αλλά και οι Μαλαπερδες που μας έβαλε ο αδερφος Άντζελο και τα πανηγύρια για Σκαρπα πολύ πάει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Για Φορτουνη το ένα εκατομμύριο++ που γράφει το άρθρο δεν είναι λεφτά αυτά για να φύγει

Για Μπίελ πάει να ξεφορτωθεί είτε ως δανεικό είτε με πώληση.

Αλλά και οι Μαλαπερδες που μας έβαλε ο αδερφος Άντζελο και τα πανηγύρια για Σκαρπα πολύ πάει.
Ποιοτικός πολύ καλός παιχτης δε ξεχασε τη μπαλλα που ξέρει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
  • Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Ποιοτικός πολύ καλός παιχτης δε ξεχασε τη μπαλλα που ξέρει.
Δεν εχει να κανει με το ποσο μπαλα ξερει. Και ο Μαρσελο ηξερε και ξερει μπαλα οσο δεκα Σπαρπα. Αλλα το θεμα ειναι τι ουσια εχει.
Βεβαια... για να πω την αμαρτια μου, δεν με χαλαει ο συγκεκριμενος. Θα βοηθησει πιστευω, ειδικα στο δημιουργικο κομματι. Οχι ομως και βομβα! Ανεξαρτήτου προσφοράς βομβα ητανε ο Μαρσελο και ο Χαμες.

Το ζητημα ειναι πόσο θελει να παιξει για τον Ολυμπιακο! Γιατι περυσι ελεγε με θέλανε εκει αλλα εγω δεν ηθελα να παω σε αυτους.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Δεν εχει να κανει με το ποσο μπαλα ξερει. Και ο Μαρσελο ηξερε και ξερει μπαλα οσο δεκα Σπαρπα. Αλλα το θεμα ειναι τι ουσια εχει.
Βεβαια... για να πω την αμαρτια μου, δεν με χαλαει ο συγκεκριμενος. Θα βοηθησει πιστευω, ειδικα στο δημιουργικο κομματι. Οχι ομως και βομβα! Ανεξαρτήτου προσφοράς βομβα ητανε ο Μαρσελο και ο Χαμες.

Το ζητημα ειναι πόσο θελει να παιξει για τον Ολυμπιακο! Γιατι περυσι ελεγε με θέλανε εκει αλλα εγω δεν ηθελα να παω σε αυτους.
Καλά ασε τι λένε τα παπαγαλακια

ο μαλακας ο μπιελας ξερει μπαλα αλλα εχει κατατησει μεθυστακας ο πουστης.
Ναι ο πουστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom