Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.294
- Πόντοι
- 6.256
Πρεπει να βγει αυτο το στυλαρι ο Ιμπορα και να μπει ο Αλεξανδροπουλος και καπου στο 60 να περασει και τον Ελ Καμπι στη θεση του Ελ Αραμπι....
ο καρβαλιο ειναι ανυπαρκτος σημερα...Δεν σε μάλωσα.
Ναι μονο σημερα ειναι....δεν μας χεζεις και εσυ ρε αρκιντι να πουμε!ο καρβαλιο ειναι ανυπαρκτος σημερα...
Εγώ παρακαλάω να βρει ο Μέντεζ ομάδα να τον δώσουμε και να βγάλουμε λεφτά. Όσα φέρειο καρβαλιο ειναι ανυπαρκτος σημερα...
Ρε μλκ δε πας για βουταΠρεπει να βγει αυτο το στυλαρι ο Ιμπορα και να μπει ο Αλεξανδροπουλος και καπου στο 60 να περασει και τον Ελ Καμπι στη θεση του Ελ Αραμπι....
το σημερα το εβαλα για να μην φανει οτι γκρινιαξα σαν εσενα κωλογερε που ολα σου φταινεΝαι μονο σημερα ειναι....δεν μας χεζεις και εσυ ρε αρκιντι να πουμε!
Στα αρχιδια μας και πανω τουρλα με τον Παπαρη....κερδισε ο ξεκωλι-αρης!!!!
μπραβο του!!!!!!
αυτοι ειναι τερμα ανωμαλοι κ 3-0 να κερδισει εξω ειναι ικανοι να αποκλειστουνε μεσαΚαι ο ΠΑΟΚ αν πάρει το Χ τουλαχιστον απόψε, στην Τούμπα περνάει.
Εσυ παλιομουνιτσα εισαι 100 φορες χειροτερη γκρινιαρα αλλα εισαι σιγανο ποταμακι.....το σημερα το εβαλα για να μην φανει οτι γκρινιαξα σαν εσενα κωλογερε που ολα σου φταινε
μην βριζεις παραμονες 15αυγουστουΕσυ παλιομουνιτσα εισαι 100 φορες χειροτερη γκρινιαρα αλλα εισαι σιγανο ποταμακι.....
Ειμαι Βουδιστης....μην βριζεις παραμονες 15αυγουστου
και δεν εχετε 15υγουστο εκει?Ειμαι Βουδιστης....
Οχι εμεις εχουμε 30 Φεβρουαριου....και δεν εχετε 15υγουστο εκει?
πανηγυρια κανετε?Οχι εμεις εχουμε 30 Φεβρουαριου....