troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.883
- Πόντοι
- 5.506
σιμουλεισον ειναι αδερφε....το μονο που σκεφτομαστε τωρα αν ειναι "καταρα να βγεις πρωτος¨ ....Ποια Μπολόνια μορε
εγω τα φοβαμαι αυτα
σιμουλεισον ειναι αδερφε....το μονο που σκεφτομαστε τωρα αν ειναι "καταρα να βγεις πρωτος¨ ....Ποια Μπολόνια μορε
Ναι αδελφε θα γαμηθουν όλοισιμουλεισον ειναι αδερφε....το μονο που σκεφτομαστε τωρα αν ειναι "καταρα να βγεις πρωτος¨ ....
εγω τα φοβαμαι αυτα
η ατυχια πυ εχουμε καποια στιγμη θα σπασει και δεν παιζει ρολο αν ειμαστε πρωοι η ογδοοι.σιμουλεισον ειναι αδερφε....το μονο που σκεφτομαστε τωρα αν ειναι "καταρα να βγεις πρωτος¨ ....
εγω τα φοβαμαι αυτα
Άνοιξε φίνος?sasa poytsa toy δεν ιδρωνει στην αμυνα.
ρε μλκ τσατιζομαι δεν γινεται.Άνοιξε φίνος?
Κλειστά?ρε μλκ τσατιζομαι δεν γινεται.
Γιατί είναι μαλακας κομπλεξικος, μουνόπανα. Τον Μένσα καθόλου. Εμ και έχουν τα προβλήματα τους εμ και τους φανεί περισσότερο.τον ξεχασε τον ντορσευ.
τον εβαλε ο μενσα ουτε για τσιρλιντερς δεν κανει.Γιατί είναι μαλακας κομπλεξικος, μουνόπανα. Τον Μένσα καθόλου. Εμ και έχουν τα προβλήματα τους εμ και τους φανεί περισσότερο.
Αν δεν τους βάλεις απόψε ποτέ θα τους βάλεις;
Νομιζω ειναι ενταξει,δεν ειναι κατι σοβαρο.Δεν γίνονται αυτά
Δεν..
![]()
Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαμς-Γκος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.www.sport24.gr
ελευταίο παιχνίδι: «Εμείς δεν θα αλλάξουμε και νομίζω πως δεν θα αλλάξει πολύ και η ΑΕΚ. Έχουμε παρατηρήσει πως είναι μια ομάδα που έχει ένα στιλ παιχνιδιού ακολουθεί πάντα και νομίζω πως δεν θα το αλλάξει ούτε αυτή τη φορά. Με αυτή την έννοια, ο προπονητής τους είναι πολύ θαρραλέος και δείχνει πως δεν εξαρτάται ποτέ από τον αντίπαλο. Κάποιες προσαρμογές πάντα μπορούν να γίνουν, αλλά νομίζω πως η ιδέα θα είναι η ίδια. Επίσης, όταν κάποιος αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του για πρώτη φορά, πιο επικίνδυνο είναι για τον ίδιο παρά για τον αντίπαλο».
άρα πιστεύει ότι θα παίξει παρόμοια με την Τέταρτη τότε τι τύχη έχει η ΑΕΚ ;
δεν ειναι ευκολο να γινει αυτο...οταν μια ομαδα εχει μαθει σε ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου, δεν αλλαξει ευκολα απο παιχνιδι σε παιχνιδι...τα ιδια παθαιναμε και εμεις επι σόλιντ πχ, που στην ελλαδα ριχναμε 4αρες και στην ευρωπη τρωγαμε 4αρες...ή ο πουστηςβαζελος παλια που στην ευρωπη κερδιζε μισο μηδεν και μετα εκανε μπουλκουμέ 0-0 με την παναχαικη...
εγω πιστευω αλμειδα θα δωσει βαρος στην κλωτσοπατιναδα....θα πάει η καρατιά σύννεφο, ωστε να μαζευτουν λιγο οι δικοι μας, μπας και το κλεψει το ματς ο λορεντζο λάμας....
![]()
Θα μείνει ένα μήνα εκτός δηλαδή;Δεν γίνονται αυτά
Δεν..
![]()
Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαμς-Γκος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.www.sport24.gr
Γιατί να χαρείς ρε φίλε?Έχει ακούσει πολλά καντήλια εδώ μέσα(και από μένα)αλλά τον τελευταίο μήνα τα έχει δώσει όλα και στον άσσο έχουμε πρόβλημα με τους τραυματισμούς.Θα μείνει ένα μήνα εκτός δηλαδή;
Πες μου ναι, να χαρώ λίγο.