Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.288
- Πόντοι
- 6.256
Κινι και Ιμπορα δεν είναι καν ποδοσφαιριστές...Φρειρε πολύ καλός.
Είχε περισσέψει κάμποσο σανό από το μπαγιάτικο και έπρεπε να σπωχτει.Όποιος καταφέρει να μου εξηγήσει γιατί μας πρήξανε τα ούμπαλα όλο το καλοκαίρι με τη μεγάλη εσωτερική εμταγραφή του Καρβάλιο κερδίζει λουκούμι!
Ο γκρινιάρης της γειτονιάς
Ο Κίνι δείχνει αξιόπιστος (απλά). Ο Ιμπόρα δεν μου έχει γεμίσει το μάτι μέχρι στιγμής και αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσε να μείνει εκεί ο Εμβιλά που είναι και 2 χρόνια μικρότερος στην τελική.Κινι και Ιμπορα δεν είναι καν ποδοσφαιριστές...Φρειρε πολύ καλός.
Τι να γεμισει το ματι ρε τυπε;Ο ανθρωπος ειναι τοσο σαπιος που κανει τον Μπουχαλακη να μοιαζει το καλυτερο αμυντικο χαφ του κοσμου.....Ο Κίνι δείχνει αξιόπιστος (απλά). Ο Ιμπόρα δεν μου έχει γεμίσει το μάτι μέχρι στιγμής και αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσε να μείνει εκεί ο Εμβιλά που είναι και 2 χρόνια μικρότερος στην τελική.
Να περάσει είναι το θέμα να μπει σε ομίλους κι αυτός.ευτυχως εβαλε γκολ κ ο ξεκωλι-αρης να παρει κανα ποντο η ελλαδιτσα!
Άρχισες παλι εσύ γκριναΚινι και Ιμπορα δεν είναι καν ποδοσφαιριστές...Φρειρε πολύ καλός.
Παιζουμε αυτη τη στιγμη με 3 συνταξιουχους....τουλαχιστον ο Ελ Αραμπι ειναι φιλοτιμος και προσπαθει αλλα δεν μπορει πλεον το παλικαρι.Οι αλλοι 2 ειναι τερμα για το πουτσο.....Ο Ιμπόρα είναι σκέτη απογοήτευση.
Ωραίος γενικά αλλά περίμενα να έχει βελτιώσει τις τελικές του επιλογέςΕυτυχώς που υπάρχει και ο Καμαρά στο κέντρο.
ama κερδισει σημερα εχει πιθανοτητες...Να περάσει είναι το θέμα να μπει σε ομίλους κι αυτός.
Δεν έχει σπίθα η ομάδα ρε συ. Τι να σου κάνει και ο Γιουσέφ μόνος του; 36 είναι πλέον.ο αραμπι ειναι παιχτουρα και μπορει να το καλησει ανα πασα στιγμη αλλα εχει σβησει....περιμενω να δω τον αλ καυλι που πειραμε
δεν γκρινιαξα....Δεν έχει σπίθα η ομάδα ρε συ. Τι να σου κάνει και ο Γιουσέφ μόνος του; 36 είναι πλέον.
Και ο ΠΑΟΚ αν πάρει το Χ τουλαχιστον απόψε, στην Τούμπα περνάει.ama κερδισει σημερα εχει πιθανοτητες...
Δεν σε μάλωσα.δεν γκρινιαξα....