Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.676
- Πόντοι
- 28.246
Έτοιμος και ο άλλος παιχταρας!Εσκασε ο παικταρας!!!!
Παλικάρια διαλεχτά, που λέει και ο ύμνος
Έτοιμος και ο άλλος παιχταρας!Εσκασε ο παικταρας!!!!
για την καντινα στα επίσημα ειναι αυτος ;;Έτοιμος και ο άλλος παιχταρας!
Παλικάρια διαλεχτά, που λέει και ο ύμνος
Για εκει ειναι ο Ιμπορα που εχει και καλυτερο παρουσιαστικο. Ειναι πιο ομορφοπαιδο.για την καντινα στα επίσημα ειναι αυτος ;;
Όλες οι βαμμένες κωλοφυλλάδςες είναι GTP εντελώςΚαι τα μουνόπανα συνεχίζουν το σανό. Εδώ φτύνει αίμα να πάρει τον Αντρέ αυτοί για Ραφα Μιρ γράφουν που είναι τρεις φορές ακριβότερος.
Μπες στο ινστα στον λογαριασμο του redline μολις εβαλε τον Ιμπορα και εφαγε κρσξιμο και εκει που το συνηθιζε να βαζει φωτό για κανα δυο μερες δεν εβαλε ουτε τον Κινι γιατι σου λεει πάλι χεσιμο θα πέσει.Όλες οι βαμμένες κωλοφυλλάδςες είναι GTP εντελώς
Η μια συναγωνίζεται την άλλη πόσο θα πορώσει τους χαζούς που τις αγοράζουν με τις μαλακίες/ψέμματά τους
Εμετός όλες τους
Το έχουν ξανακάνειΜπες στο ινστα στον λογαριασμο του redline μολις εβαλε τον Ιμπορα και εφαγε κρσξιμο και εκει που το συνηθιζε να βαζει φωτό για κανα δυο μερες δεν εβαλε ουτε τον Κινι γιατι σου λεει πάλι χεσιμο θα πέσει.
Εσκασε ο παικταρας!!!!
Παρεμπιπτόντως για τον Παλομινο που γραφουν. 33 μεν κι αυτος αλλα στην θεση στοπερ θέλεις έναν μπαρουτοκαπνισμενο. Εναν πρεπει να τον εχεις. Δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα δεν θα ελεγα και οχι και να τον κρινουμε στο χορταρι. Θα προτιμουσα βεβαια 30αρη στα 31 ωστε να υπαρχει και η προοπτικη αν βγει να τον εχω για περισσότερα χρονια αλλα ας ειναι, αν ερθει.Το έχουν ξανακάνει
Δεν πτοούνται
Θες εμπειρία στην άμυνα αλλά και γρηγοράδα δίπλα σε αυτήνΠαρεμπιπτόντως για τον Παλομινο που γραφουν. 33 μεν κι αυτος αλλα στην θεση στοπερ θέλεις έναν μπαρουτοκαπνισμενο. Εναν πρεπει να τον εχεις. Δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα δεν θα ελεγα και οχι και να τον κρινουμε στο χορταρι. Θα προτιμουσα βεβαια 30αρη στα 31 ωστε να υπαρχει και η προοπτικη αν βγει να τον εχω για περισσότερα χρονια αλλα ας ειναι, αν ερθει.
Εχει τον Μπα και τον Ρετσο.Θες εμπειρία στην άμυνα αλλά και γρηγοράδα δίπλα σε αυτήν
Ο Μπα είναι ταγάρι άστα να πάνε,αλλά κάποιες φορές ενεργεί σωστάΕχει τον Μπα και τον Ρετσο.
Τον μοστραρει ως τον παιχτη που εκανε 22 εκατομμυρια μεταγραφη. Τι ειπες πριν για σανοπωληδες απο ολες τις ομαδες; Οπως γραφουν και για τους δικους μας στοχους ετσι γραφανε και για τον Πισσαρο προχτες οτι ειναι παιχτης που εκανε 40 εκατομμυρια μεταγραφες. Προσεχεις πως πουλανε το σανό;Ο Μπα είναι ταγάρι άστα να πάνε,αλλά κάποιες φορές ενεργεί σωστά
Για τον άλλο κλάφτα Χαράλαμπε,δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό που δεν τον άφησαν ελεύθερο.Καλύτερα να κρατούσαν τον Σισέ (που λέει ο λόγος)
Τι μου θυμιζει το "μπα"...Εχει τον Μπα και τον Ρετσο.
Οπου να ναι θα πεις και τον Γιουσεφ, Γιουσεφακο μου που εισαι.. Για τον Ελ Αραμπι λεω. Θα κανεις πολλα χρονια και αν ξανα βρεις τετοιον.μελμπεργκ λεω και κλαιω...
Όλες οι βαμμένες κωλοφυλλάδςες είναι GTP εντελώς
Η μια συναγωνίζεται την άλλη πόσο θα πορώσει τους χαζούς που τις αγοράζουν με τις μαλακίες/ψέμματά τους
Εμετός όλες τους