shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Μα δεν γράφουν κατιΚάνε υπομονή αδερφέ όπως και εγώ και μην πιστεύεις αυτά που γράφουν
Μα δεν γράφουν κατιΚάνε υπομονή αδερφέ όπως και εγώ και μην πιστεύεις αυτά που γράφουν
Ειναι κακο και πουστικο το παρελθον γι αυτο δεν εχω υπομονη.Κάνε υπομονή αδερφέ όπως και εγώ και μην πιστεύεις αυτά που γράφουν
Έχουμε τεχνικό διευθυντή που ξέρει τι κάνειΕιναι κακο και πουστικο το παρελθον γι αυτο δεν εχω υπομονη.
Και κακο και πουστικο το παρελθον.
Τα ονόματα εννοώΜα δεν γράφουν κατι
Σε κανα 2 εβδομαδες θα ξεκινησουμε προετοιμασια παντως.... Κι ακομη δεν εχουμε κλεισει προπονητη δεν εχουν γινει μεταγραφες δεν εχουν φυγει παικτες....ελπιζω να μην τον πιουμε παλι.....Ειναι κακο και πουστικο το παρελθον γι αυτο δεν εχω υπομονη.
Και κακο και πουστικο το παρελθον.
Μαλλον στην διοικηση, γενικα, ειδαν οτι θα παίξουμε στις 10 Αυγουστου πρωτο επισημο αγωνα και σου λενε, εχει ο θεος...Σε κανα 2 εβδομαδες θα ξεκινησουμε προετοιμασια παντως.... Κι ακομη δεν εχουμε κλεισει προπονητη δεν εχουν γινει μεταγραφες δεν εχουν φυγει παικτες....ελπιζω να μην τον πιουμε παλι.....
ποιος είναι αυτός?Tι έγινε ρε παιδιά?
Αυτός που φάγανε σήμερα στον Κορυδαλλόποιος είναι αυτός?
δεν προσέχει τις παρέες του ο ευάγγελος, τι δουλειά έχει με ποινικούςΑυτός που φάγανε σήμερα στον Κορυδαλλό
Και είχε φάει ποινή για τον Φιλόπουλο
Τι να γίνει μαν?Tι έγινε ρε παιδιά?
Δε θέλουμε εμείς τυπε φέτοςΕμείς πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε προπονητή και έφτιαχνε τα σχέδια για την ομάδα ..... εσείς φέτος?
Έχετε συνηθίσει να έχετε 3-4 προπονητές κάθε χρόνο ... γιατί να βιάζεστεΔε θέλουμε εμείς τυπε φέτος
Ναι τυπε ετσι κεφαρουμεΈχετε συνηθίσει να έχετε 3-4 προπονητές κάθε χρόνο ... γιατί να βιάζεστε