Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
δεν μου αρκουν οι σερι νικες.
Θελω να τους ριξουμε ενα γαμησι να ξεπερασει την 35αρα.
Ειμαστε στα καλυτερα μας και ειναι στα χειροτερα τους. Οταν με το καλο παρουμε το γκεημ 2, στο γκεημ 3 πρεπει να τους κατουρησουμε :piss:
Κι εγώ αυτό θέλω. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή. Μετά το αποψινο. Αν κάνουν τη μαλακια και νομίσουν ότι μας έχουν και πάνε ξεψαρωτοι την φάγανε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Κι εγώ αυτό θέλω. Τώρα είναι θα καλύτερη στιγμή. Μετά το αποψινο. Αν κάνουν τη μαλακια και νομίσουν ότι μας έχουν και πάνε ξεψαρωτοι την φάγανε.
καλα εκει μεσα αμα περασεις το +25 δεν θα τελειωσει το ματς, 1000%
γκεημ 3 πρεπει να γινει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
ρε μλκς βαζελοχανουμιζεται με την ψυχη στυο στομα κερδισαμε και ονειρευεστε 30αρες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
ρε μλκς βαζελοχανουμιζεται με την ψυχη στυο στομα κερδισαμε και ονειρευεστε 30αρες.
Δεν θα κερδίζεις πάντα με γαμησι, αδερφέ. Θα έρθει στιγμή που θα το πάρεις με αίμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Έχουν φάει και 42άρα κάποτε
νταξει αυτο ειναι πολυ παλιο.
Δεν θα κραζω τους βαζελους που θυμουνται ευρωπαικες πορειες ενω δεν ειχαν γεννηθει καν για να παινευομαι για αντιστοιχα μπασκετικα γαμησια του τοτε. Θελω ενα φρεσκο, ενα 90-50 μεσα στο σεφ :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
με 14-0 τι να συζητησουμε ρε βαρε; στα ποσα θα σταματησουμε συζηταμε.
Μεχρι να σπασουν το σερι τι αλλο να λεμε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Απ' την μια θέλω να τους κερδίζουμε με 20-30 πόντους, απ' την άλλη ξεροχυνω όταν το πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες για νίκη και εν τέλει χάνουν με 2-3 πόντους :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
εχω μια μικρη προτιμηση στις νικες με 2-3 ποντους για να ακουω το κλαμα των βαζελων, να ψαχνουν ενα ενα τα φαουλ και να λενε οτι τους σφαξανε....μετα απο 25 χρονια, οι βαζελοι ανακαλυπτουν την διαιτησια στο μπασκετ...μεχρι προπερσυ, στο μπασκετ κερδιζε ο καλυτερος, δεν υπηρχε παραγκα του ποδοσφαιρου και το μπασκετ ειναι δικαιο αθλημα....:2funny:

παντως αυτο που τους κανει ο σαδιστης μπαρτζωκας ειναι το καλυτερο : στο ενα ματς τους ξεκωλιαζει και στο αλλο τους γαμαει στον ποντο...εναλλαξ και τουμπαλιν...μεχρι να βγαλουν αιμορροιδες και στα αυτιά....:zfuck:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
νταξει αυτο ειναι πολυ παλιο.
Δεν θα κραζω τους βαζελους που θυμουνται ευρωπαικες πορειες ενω δεν ειχαν γεννηθει καν για να παινευομαι για αντιστοιχα μπασκετικα γαμησια του τοτε. Θελω ενα φρεσκο, ενα 90-50 μεσα στο σεφ :rockon:
Παραμένει η μεγαλύτερη νίκη μας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
εχω μια μικρη προτιμηση στις νικες με 2-3 ποντους για να ακουω το κλαμα των βαζελων, να ψαχνουν ενα ενα τα φαουλ και να λενε οτι τους σφαξανε....μετα απο 25 χρονια, οι βαζελοι ανακαλυπτουν την διαιτησια στο μπασκετ...μεχρι προπερσυ, στο μπασκετ κερδιζε ο καλυτερος, δεν υπηρχε παραγκα του ποδοσφαιρου και το μπασκετ ειναι δικαιο αθλημα....:2funny:

παντως αυτο που τους κανει ο σαδιστης μπαρτζωκας ειναι το καλυτερο : στο ενα ματς τους ξεκωλιαζει και στο αλλο τους γαμαει στον ποντο...εναλλαξ και τουμπαλιν...μεχρι να βγαλουν αιμορροιδες και στα αυτιά....:zfuck:
Μέχρι να κλάνουν από τα ρουθούνια, Τάκη.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.085
Πόντοι
10.446
Μαζι με τον Μπάγεβιτς είναι ο δεύτερος μεγάλος απατεώνας που περασε από τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Και μόνο που κατέστρεψε τον Ανδρούτσο, έχω σκάσει. Και κανένας μαλακας στον Ολυμπιακό δεν λέει στον εκάστοτε νέο προπονητή είναι 8αρι που να με πάρει.

Δεν θέλεις δύο στόπερ άλλα τέσσερα. Ολόκληρη τετράδα θέλεις. Ρετσος, Σισέ, Μπα και οι τρεις λος πούλος με μεταγραφές μπας και βγάλουμε και κανένα φράγκο. Τον Ντοη καλά θα κάνει να τον βάλει στη θέση έξι γιατί για στόπερ μέσα στην περιοχή αν ζυγωσει επιθετικό, του έκανε 7 στις 10 πέναλτι.

Κεντρικά χαφ τι εννοείς; 6αρια; Ένα εξαρι θέλεις.

Δύο winger σωστά. Αλλά wingers με αρχιδια όμως.

Και δεξί Μπακ θέλεις γιατί ο Ροντινει μόνος του δεν βγάζει

Επιθετικό έναν θέλεις. Ή κρατάς τον Γιουσέφ για δεύτερο ή τον Χασαν. Έχει δικαίωμα να τον ανανεώσει για έναν χρόνο. Αλλά ο πρώτος σου πρέπει να είναι στιγμές γαμιας!
Σημειωση. Για τον Ελ Αραμπι ότι τελείωσε, κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν είναι ο μόνος που τον πήρε η μπάλα φέτος και δεν έκανε και αυτός καλή προετοιμασία....

Ο Μπακαμπου και να φύγει δεν με νοιάζει. Στα χανουμια μην πάει μόνο.
σαμασεκου φευγει...εμβιλα γερναει...κασαμι δεν...μπουχαλακης ετσι κι ετσι....άρα θελεις ενα εξαρι και ενα οκταρι...θα σκασει ο κορεατης αλλιως...
ο ελ αραμπι πιανει 33-34 ..ποσο ειναι ?...να δινεις πανω απο εναμιση μυριο για παγκιτη ? δυσκολο....ο Χασαν θελει να παζει οπότε δυσκολος κι αυτός...
στοπερ θα εχει βασικους 2 νεους παικτες κ παγκο έναν απο σισε ή μπα..ο άλλος θα φυγει και ισως παπασταθο...για εναν χρονο ακομα..γιατι δεν μπορει να φυγουν κι ολοι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
σαμασεκου φευγει...εμβιλα γερναει...κασαμι δεν...μπουχαλακης ετσι κι ετσι....άρα θελεις ενα εξαρι και ενα οκταρι...θα σκασει ο κορεατης αλλιως...
ο ελ αραμπι πιανει 33-34 ..ποσο ειναι ?...να δινεις πανω απο εναμιση μυριο για παγκιτη ? δυσκολο....ο Χασαν θελει να παζει οπότε δυσκολος κι αυτός...
στοπερ θα εχει βασικους 2 νεους παικτες κ παγκο έναν απο σισε ή μπα..ο άλλος θα φυγει και ισως παπασταθο...για εναν χρονο ακομα..γιατι δεν μπορει να φυγουν κι ολοι...
Ο Ελ Αραμπι παει 37 φετος. Αν δεν ανανεωσεις τον Μπακαμπου πας για επιθετικο στα κυβικα του Γιουσεφ, Μπακαμπου. Θα τον βρει; Το οτι ειναι πολλα τα 2,5 οχι απλα πανω απο εναμιση, ειναι που παιρνει ο Ελ Αραμπι. Αλλα βρες επιθετικο που να σκιζει βαρδουλα οπως αυτοι οι δυο και βρες του ομαδα στην αραπιά να παει να παιξει.

Εγω στο μυαλο μου εχω για εξαρια τον Ντοη, τον Μπουχαλακη και τον Εμβιλα να τους ξεκουράζει. Υπαρχει και δευτερο σεναριο (βλ. στο τελος)Τον Κορεατη τον υπολογιζω για 8αρι και τον Ανδρουτσο μαζι στην θεση 8. Αλλα ειπαμε... βαφτιστηκε δεξι μπακ αυτος.

Ο Χασαν δεν δημιουργησε ποτε προβλημα, παντα δευτερος επιθετικος ητανε στον Ολυμπιακο και συμπληρωματικος σκορερ, μιας και σου εβγαζε καθε χρονια 14-15 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις. Δεν νομιζω οτι θα κανει μανουρα αν τον κρατήσει για δευτερη επιλογη.

Ποιος Παπασταθοπουλος; Τελειωσε αυτος. Ο Ντοη κινδυνευεις να σου στειλει τον αντιπαλο στην ασπρη βουλα, ο Πασταθοπουλος να παιζει με τα χερια οταν του κολλαει επανω του ο επιθετικος γιατι με τα ποδια δεν το εχει πλεον. Παλι δεν γλυτωνεις τα φαουλ εκτος ή πεναλτι αν ειναι μεσα.
Ξανα λεω. Πουλημα οι δυο μαυροι, κανα 6αρι και οι δυο μαζι θα το πιασουν και με τα λεφτα αυτα παρε δυο στοπερ καλα. Τους αλλους αμα ψαξεις θα βρεις και πιο φτηνους.

Κυκλοφορει ελευθερο εξαρι στην αγορα και ας ειναι 35αρης και μαλιστα απο το πολυ πανω ράφι που αν καταφερει αντιπαλος να παρει την μπαλα απο τα ποδια του, αναβει κερι για να ευχαριστήσει τον υψιστο μετα.. Δεν ειναι καραγκιοζακος σαν τον Μαρσελο, ουτε κλαρινογαμπρος του ινσταγκραμ. Τα δινει κανα τριαρι παλι ο προεδρος να τον φερει; Και ας ειναι δυο χρονια κλειστο το συμβολαιο, δηλαδη εξι καθαρα για δυο χρονια. Σερχιο Μπουσκετς τον λενε. Και ετοιμασε πλακετα του Εμβιλα σε συτην την περιπτωση και βαλε τον Μπουχαλακη να ξεκουραζει.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Σε ευρωπαικα νεα για την νεα χρονια, Ντνιπρο, Γκενκ, Σερβετ υποψηφιοι αντιπαλοι για Ολυμπιακο στα προκριματικα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
ο εμβιλά έφυγε

Τα διαβασα αλλα διαβασα και την δημοσιευση του στο ινσταγραμ...

Καλη συνεχεια να εχει, οπου κι αν παει.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Απ' την μια θέλω να τους κερδίζουμε με 20-30 πόντους, απ' την άλλη ξεροχυνω όταν το πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες για νίκη και εν τέλει χάνουν με 2-3 πόντους :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
...από την άλλη τύπε σκέψου ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που έχετε να παρουσιάσετε τα τελευταία 15 χρόνια :grin::grin::grin::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Τελευταια ρεπορταζ απο Νικολακοπουλο και Σταματελο, ακομα παλευουμε για προπονητη, θα την φανε και αυτην την εβδομαδα οπως το βλεπω μιας και μπλεξανε και τον Βαλβερδε μεσα. Ο Ιραολα θελει διακοπες να κανει και μετα να αποφασισει και η Μπιλμπαο το σκεφτεται να διωξει τον Ερνεστο μιας και δεν βγηκε ευρωπη φετος, παρολο που τον ανανεωσε στα μεσα της χρονιας και ο Ιραολα δεν θα ελεγε οχι να παει μιας και αυτον γλυκοκοιτσνε. Και απο παιχτες; Οσοι γυρισαν απο δανεισμους δεν θελει κανεναν ο Κορδον. :grin:

Αν οχι στι 19 του μηνα, στις 25 ξεκιναει προετοιμασια. :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.873
Πόντοι
46.423
Άρα να υποθέσω ότι θα περιμένουμε μέχρι να επιστρέψει ο Βαλβέρδε στην ομάδα μας.

:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom