σαμασεκου φευγει...εμβιλα γερναει...κασαμι δεν...μπουχαλακης ετσι κι ετσι....άρα θελεις ενα εξαρι και ενα οκταρι...θα σκασει ο κορεατης αλλιως...
ο ελ αραμπι πιανει 33-34 ..ποσο ειναι ?...να δινεις πανω απο εναμιση μυριο για παγκιτη ? δυσκολο....ο Χασαν θελει να παζει οπότε δυσκολος κι αυτός...
στοπερ θα εχει βασικους 2 νεους παικτες κ παγκο έναν απο σισε ή μπα..ο άλλος θα φυγει και ισως παπασταθο...για εναν χρονο ακομα..γιατι δεν μπορει να φυγουν κι ολοι...
Ο Ελ Αραμπι παει 37 φετος. Αν δεν ανανεωσεις τον Μπακαμπου πας για επιθετικο στα κυβικα του Γιουσεφ, Μπακαμπου. Θα τον βρει; Το οτι ειναι πολλα τα 2,5 οχι απλα πανω απο εναμιση, ειναι που παιρνει ο Ελ Αραμπι. Αλλα βρες επιθετικο που να σκιζει βαρδουλα οπως αυτοι οι δυο και βρες του ομαδα στην αραπιά να παει να παιξει.
Εγω στο μυαλο μου εχω για εξαρια τον Ντοη, τον Μπουχαλακη και τον Εμβιλα να τους ξεκουράζει. Υπαρχει και δευτερο σεναριο (βλ. στο τελος)Τον Κορεατη τον υπολογιζω για 8αρι και τον Ανδρουτσο μαζι στην θεση 8. Αλλα ειπαμε... βαφτιστηκε δεξι μπακ αυτος.
Ο Χασαν δεν δημιουργησε ποτε προβλημα, παντα δευτερος επιθετικος ητανε στον Ολυμπιακο και συμπληρωματικος σκορερ, μιας και σου εβγαζε καθε χρονια 14-15 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις. Δεν νομιζω οτι θα κανει μανουρα αν τον κρατήσει για δευτερη επιλογη.
Ποιος Παπασταθοπουλος; Τελειωσε αυτος. Ο Ντοη κινδυνευεις να σου στειλει τον αντιπαλο στην ασπρη βουλα, ο Πασταθοπουλος να παιζει με τα χερια οταν του κολλαει επανω του ο επιθετικος γιατι με τα ποδια δεν το εχει πλεον. Παλι δεν γλυτωνεις τα φαουλ εκτος ή πεναλτι αν ειναι μεσα.
Ξανα λεω. Πουλημα οι δυο μαυροι, κανα 6αρι και οι δυο μαζι θα το πιασουν και με τα λεφτα αυτα παρε δυο στοπερ καλα. Τους αλλους αμα ψαξεις θα βρεις και πιο φτηνους.
Κυκλοφορει ελευθερο εξαρι στην αγορα και ας ειναι 35αρης και μαλιστα απο το πολυ πανω ράφι που αν καταφερει αντιπαλος να παρει την μπαλα απο τα ποδια του, αναβει κερι για να ευχαριστήσει τον υψιστο μετα.. Δεν ειναι καραγκιοζακος σαν τον Μαρσελο, ουτε κλαρινογαμπρος του ινσταγκραμ. Τα δινει κανα τριαρι παλι ο προεδρος να τον φερει; Και ας ειναι δυο χρονια κλειστο το συμβολαιο, δηλαδη εξι καθαρα για δυο χρονια. Σερχιο Μπουσκετς τον λενε. Και ετοιμασε πλακετα του Εμβιλα σε συτην την περιπτωση και βαλε τον Μπουχαλακη να ξεκουραζει.