xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Καταθληκτικό όλο αυτό με το προπονητή την άλλη μέρα είδα ένα ταμπλόιντ να λέει ότι ο Μουρίνιο είναι στην λίστα...
Και μένα στην λίστα μου είναι η Σοφίαννα Αβραμακη αλλά ....
Στο μπασκετ εχουμε κλεισει απο τωρα Μιλουτινοφ πριν τελειωσει η χρονια και εχουμε κανει τα κουμαντα μας αμα φυγει ο Βεζενκοφ για τους πιθανους αντικαταστατες.....στη μπαλα ο Χοντρος ενα μηνα μετα το τελος του πρωταθληματος δεν μπορει να φερει στην Ελλαδα προπονητη απο τη σαρα και τη μαρα της Πριμερα και οι πρωτοι στοχοι θα ειναι ενας που ηταν στην Αφρικη και ενας που δεν εκανε τον προπονητη εδω και μια δεκαετια.Καταθληκτικό όλο αυτό με το προπονητή την άλλη μέρα είδα ένα ταμπλόιντ να λέει ότι ο Μουρίνιο είναι στην λίστα...
Και μένα στην λίστα μου είναι η Σοφίαννα Αβραμακη αλλά ....
Ρε μλκΣτο μπασκετ εχουμε κλεισει απο τωρα Μιλουτινοφ πριν τελειωσει η χρονια και εχουμε κανει τα κουμαντα μας αμα φυγει ο Βεζενκοφ για τους πιθανους αντικαταστατες.....στη μπαλα ο Χοντρος ενα μηνα μετα το τελος του πρωταθληματος δεν μπορει να φερει στην Ελλαδα προπονητη απο τη σαρα και τη μαρα της Πριμερα και οι πρωτοι στοχοι θα ειναι ενας που ηταν στην Αφρικη και ενας που δεν εκανε τον προπονητη εδω και μια δεκαετια.
Αυτο ειναι το καταθλιπτικο φιλε.....
Περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο Βαλβέρδε, για να τον ανακοινώσουμε.πανε να μας φορτωσουν κανενα σαπακι.
Ωραια, καλα κρασια τον Αυγουστο....Περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο Βαλβέρδε, για να τον ανακοινώσουμε.
Ειρθα εδώ για μπαχαλο....επειδή σας βλέπω και ψάχνετε....να σας δώσουμε για δύο μήνες τον Αλμέιδα.....η μπορεί να πάρετε τον Μπάγεβιτς πάλι!!!!!! Φιλιά πολλάΩραια, καλα κρασια τον Αυγουστο....
Το δίλημμα ήταν αν θέλει να έχει για συμπαίκτη τον Έλληνα Ρονάλντο (Μασούρα) ή τον Πορτογάλο. Προτίμησε τον δεύτερο, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Πάει κι ο μακαμπού..
δε νομίζω να τον νοιάζει αυτό, αλλά τα φράγκα, 3.5 το χρόνο θα παίρνει. οι γαμημένοι οι καμηλιέρηδες με τα πετροδόλαρα έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο.Το δίλημμα ήταν αν θέλει να έχει για συμπαίκτη τον Έλληνα Ρονάλντο (Μασούρα) ή τον Πορτογάλο. Προτίμησε τον δεύτερο, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Δεν μουρμουραμε για τον Μπακαμπου. Το οτι το μαλακιζει με προπονητη και η υποψια οτι πανε να μας μοστραρουν κανενα σαπακι μιας και δεν ερχοτανε αλλος, και καλα τωρα δεν ερχοτανε, μουρμουραμε.Σταματήστε τις μουρμούρες μερικοί....
για λίγο ρε παιδιά ...κι ο Μπακαμπου δλδ 2 εκ το χρόνο 32 χρονών ?..τόσα έπαιρνε κι ο Ρίμπο ρε σεις....Δεν μουρμουραμε για τον Μπακαμπου. Το οτι το μαλακιζει με προπονητη και η υποψια οτι πανε να μας μοστραρουν κανενα σαπακι μιας και δεν ερχοτανε αλλος, και καλα τωρα δεν ερχοτανε, μουρμουραμε.
Έχουν φέρει έναν άνθρωπο εγνωσμένης αξίας με εμπειρία από μεγάλο πρωτάθλημαΔεν μουρμουραμε για τον Μπακαμπου. Το οτι το μαλακιζει με προπονητη και η υποψια οτι πανε να μας μοστραρουν κανενα σαπακι μιας και δεν ερχοτανε αλλος, και καλα τωρα δεν ερχοτανε, μουρμουραμε.
για λίγο ρε παιδιά ...κι ο Μπακαμπου δλδ 2 εκ το χρόνο 32 χρονών ?..τόσα έπαιρνε κι ο Ρίμπο ρε σεις....
πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί δεν μας βλέπω καλά....
Ειπα οτι το θεμα δεν ειναι ο Μπακαμπου. Η προταση ηταν υψηλη και πολυ καλη. Τωρα αν αυτος κοιταει να φτιαξει την προικα του καλυτερα, στο καλο.Έχουν φέρει έναν άνθρωπο εγνωσμένης αξίας με εμπειρία από μεγάλο πρωτάθλημα
Για να μην έχει έρθει ακόμα προπονητής,σημαίνει πως δεν πάει για κάποιον ελεύθερο,αλλιώς θα τον είχε φέρει.Ή κάποια άλλη δύσκολη περίπτωση που δεν γνωρίζουμε
Μπακαμπού βρίσκεις,αφού προτίμησε τα πετροδόλλαρα στο καλό
Κάνε υπομονή αδερφέ όπως και εγώ και μην πιστεύεις αυτά που γράφουνΕιπα οτιντονθεμσ δεν εινσι ο Μπακαμπου. Η προταση ηταν υψηλη και πολυ καλη. Τωρα αν αυτος κοιταει να φτιαξει την προικα του καλυτερα, στο καλο.
Δηλαδη φεραμε ολοκληρο Κορδον και ακομα δεν εχει κλεισει εναν προπονητη. Ολοκληρος Κορδον! Παει δηλαδη για μεγαλυτερο ψαρι. Με ονοματα οπως ο Γιος Κροιφ και ο Φανιστελροι. Και μονο που ακους αυτα τα ονοματα τρελαίνεσαι. Τους αλλους τους βγαλανε οτι τους καμακωνουν και αλλοι. Σε κανα δυο κερες ισως βγαλουν και τον Κρεσπο οτι τον καμακωνει ομαδα απο Ευρωπη, ωστε να στο πουλησουν περισσοτερο δυσκολο. Τον Γκαγιαρδο που τον κοιταει ολη η αφροκρεμα γιατι ακομα δνε εχει παει καπου;
Μα δεν γράφουν κατιΚάνε υπομονή αδερφέ όπως και εγώ και μην πιστεύεις αυτά που γράφουν
Ειναι κακο και πουστικο το παρελθον γι αυτο δεν εχω υπομονη.Κάνε υπομονή αδερφέ όπως και εγώ και μην πιστεύεις αυτά που γράφουν
Έχουμε τεχνικό διευθυντή που ξέρει τι κάνειΕιναι κακο και πουστικο το παρελθον γι αυτο δεν εχω υπομονη.
Και κακο και πουστικο το παρελθον.
Τα ονόματα εννοώΜα δεν γράφουν κατι
Σε κανα 2 εβδομαδες θα ξεκινησουμε προετοιμασια παντως.... Κι ακομη δεν εχουμε κλεισει προπονητη δεν εχουν γινει μεταγραφες δεν εχουν φυγει παικτες....ελπιζω να μην τον πιουμε παλι.....Ειναι κακο και πουστικο το παρελθον γι αυτο δεν εχω υπομονη.
Και κακο και πουστικο το παρελθον.